Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Ο FDA εγκρίνει το ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝΘΡΑΚΑ παρά τα ΤΟΞΙΚΑ συστατικά του


Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε ένα εμβόλιο άνθρακα, το οποίο περιέχει συστατικά πιο θανατηφόρα από την ασθένεια που υποτίθεται ότι προλαμβάνει (https://childrenshealthdefense.org/defender/new-anthrax-vaccine-toxic-side-effects/).

Όπως αναφέρθηκε από την Fierce Pharma, η Emergent BioSolutions έχει εξασφαλίσει πλήρη έγκριση (https://www.fiercepharma.com/manufacturing/emergent-secures-fda-nod-anthrax-vaccine-cyfendus) από τον FDA για τη χρήση του εμβολίου άνθρακα Cyfendus μετά την προμήθεια του εμβολίου για χρόνια. Πριν από αυτό, η Emergent παρείχε στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών το εμβόλιο άνθρακα AV7909 για ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης από το 2019.

Η πλήρης έγκριση του FDA περιλαμβάνει τη χρήση του εμβολίου άνθρακα για ενήλικες 18 έως 65 ετών σε συνδυασμό με αντιβακτηριακά φάρμακα μετά από υποψία ή επιβεβαιωμένη έκθεση στα δυνητικά θανατηφόρα βακτήρια. Σύμφωνα με τη ρυθμιστική αρχή, δύο δόσεις σε 14 ημέρες παρέχουν ένα προστατευτικό επίπεδο ανοσολογικής απόκρισης.

Το Cyfendus έχει δοκιμαστεί μόνο σε ζωικά μοντέλλα εισπνεόμενου άνθρακα. Ωστόσο, ο Emergent δήλωσε ότι μια κλινική μελέτη Φάσης 2 έχει δείξει τη μη παρεμβολή του με αντιβακτηριακά φάρμακα. Μια δοκιμή Φάσης 3 που μέτρησε τη συνοχή της παρτίδας, την ανοσογονικότητα και την ασφάλεια μετά από ένα σχήμα δύο δόσεων έδωσε επιτυχή αποτελέσματα. (Σχετικά: Ο FDA χρησιμοποιεί τον κανόνα για τα ζώα για να εγκρίνει το εμβόλιο άνθρακα για τον άνθρωπο ... Είστε απλώς ένα πειραματόζωο για τη βιομηχανία εμβολίων. https://www.naturalnews.com/052243_human_trials_anthrax_vaccine_Bioterrorism_Act.html)

Αλλά το ένθετο συσκευασίας του προϊόντος αποκάλυψε τα επικίνδυνα συστατικά σε κάθε φιαλίδιο του Cyfendus (https://www.fda.gov/media/170445/download). Το ένθετο αποκάλυψε ότι η βολή άνθρακα χρησιμοποιεί δύο ανοσοενισχυτικά, ένα με αλουμίνιο και το νέο συνθετικό ανοσοενισχυτικό CPG7909. Περιέχει επίσης αλατούχο διάλυμα που περιέχει φορμαλδεΰδη και χλωριούχο βενζαιθόνιο ως συντηρητικά.

Συνήθως χρησιμοποιείται ως ανοσοενισχυτικό σε εμβόλια, το αλουμίνιο είναι μια γνωστή κυτοτοξίνη και νευροτοξίνη (https://aluminum.news/). Η φορμαλδεΰδη έχει χαρακτηριστεί ως «καρκινογόνος για τον άνθρωπο» από το Διεθνές Κέντρο Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με βάση επαρκή στοιχεία ότι μπορεί να προκαλέσει ρινοφαρυγγικό καρκίνο και λευχαιμία.

Εν τω μεταξύ, το χλωριούχο βενζαιθόνιο - μια ένωση αμμωνίου που βρίσκεται συχνά στα απορρυπαντικά - έχει βρεθεί ότι είναι ερεθιστικό και επιβλαβές για τους βλεννογόνους σε συγκεντρώσεις τόσο χαμηλές όσο το 1%. Υψηλότερες συγκεντρώσεις αυτής της χημικής ουσίας είναι ιδιαίτερα τοξικές σε περίπτωση κατάποσης.


Η Δρ Nass αμφισβητεί το πρόσφατα εγκεκριμένο εμβόλιο άνθρακα

Η Δρ Meryl Nass, ειδικός στη βιοτρομοκρατία και τον άνθρακα, εξέφρασε σκεπτικισμό σχετικά με το αν το Cyfendus προσφέρει κάποιο νέο ουσιαστικό όφελος για την υγεία. Είπε στον Defender, το ενημερωτικό δελτίο της ομάδας ελευθερίας υγείας Children's Health Defense: «Δεδομένης της ιστορίας των πολλών αποτυχιών της εταιρείας και της έλλειψης κατάλληλων δοκιμών ασφάλειας ή αποτελεσματικότητας των προηγούμενων εμβολίων άνθρακα, μπορεί κανείς μόνο να περιμένει προβλήματα».

Ανέπτυξε τον σκεπτικισμό της σε ένα άρθρο του Substack (https://merylnass.substack.com/p/the-new-anthrax-vaccine-cyfendus), σημειώνοντας ότι ο ίδιος ο FDA έχει παραδεχτεί ότι δεν λειτουργεί. Η Nass δήλωσε ότι το εμβόλιο απαιτεί αντιβιοτικά παράλληλα με αυτό, «και είναι τα αντιβιοτικά που σκοτώνουν πραγματικά τον άνθρακα μετά από οξεία έκθεση».

«Δεν μπορείς να ψεκαστείς με άνθρακα, να εμβολιαστείς και μετά να περιμένεις υπομονετικά ένα μήνα για να αναπτύξεις ανοσία – θα είσαι νεκρός μέχρι τότε. Επιπλέον, αν ζούσατε - θα δείχνατε, φυσικά, ανοσία κατά ένα μήνα επειδή μόλις εκτεθήκατε στον άνθρακα.

Η Nass ανέφερε επίσης ότι ο BioThrax, ο προκάτοχος του Cyfendus, «προκάλεσε γενετικές ανωμαλίες». Μια μελέτη παρατήρησης σχετικά με το εμβόλιο άνθρακα διαπίστωσε ότι «υπήρχαν περισσότερες γενετικές ανωμαλίες σε βρέφη που γεννήθηκαν από άτομα που εμβολιάστηκαν με BioThrax κατά το πρώτο τρίμηνο, σε σύγκριση με άτομα που εμβολιάστηκαν μετά την εγκυμοσύνη ή άτομα που δεν εμβολιάστηκαν ποτέ».

"Αυτό το εμβόλιο [Cyfendus] είναι το παλιό εμβόλιο άνθρακα με ένα νέο ανοσοενισχυτικό που προστέθηκε - οπότε δεν μπορεί να είναι ασφαλέστερο από το κακό παλιό εμβόλιο", συνέχισε η εμπειρογνώμονας. Ανέφερε επίσης τις «φρικτές» επιπτώσεις της ένεσης - με το 84% των συμμετεχόντων στη δοκιμή να εμφανίζουν συστηματική αντίδραση και το 64% να έχει περιορισμένη χρήση του βραχίονα στον οποίο εγχύθηκε το εμβόλιο.

Επισκεφθείτε το Vaccines.news για περισσότερες ιστορίες σχετικά με τα εμβόλια.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που συζητά τα διάφορα συστατικά στα εμβόλια (https://www.brighteon.com/ba1108aa-ae83-4a6d-95ce-bdd4e22b653e).

(βίντεο)


Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι Daily Videos στο Brighteon.com.


Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Εκτελεστικό διάταγμα υπογεγραμμένο από τον Μπιλ Κλίντον νομιμοποίησε τα ιατρικά πειράματα σε στρατιωτικούς χωρίς να το γνωρίζουν. (https://www.naturalnews.com/054359_medical_experiments_anthrax_vaccines_military.html)

Το 30% του στρατού των ΗΠΑ υπέστη ζημιές από το εμβόλιο του άνθρακα. (https://www.naturalnews.com/054351_anthrax_vaccines_military_soldiers_vaccine_damage.html)

Οι επιστήμονες του Πενταγώνου διανέμουν ζωντανό άνθρακα στις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ πιο αποτελεσματικά από οποιαδήποτε τρομοκρατική ομάδα. (https://www.naturalnews.com/050786_anthrax_domestic_terrorists_Pentagon_scientists.html)


Οι πηγές περιλαμβάνουν:

ChildrensHealthDefense.org

FiercePharma.com

FDA.gov

MerylNass.Substack.com

Brighteon.com

ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-08-01-fda-approves-anthrax-vaccine-with-toxic-ingredients.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το CDC προειδοποιεί για βιοτρομοκρατική επίθεση άνθρακα καθώς η FDA εγκρίνει εμβόλιο

https://slaynews.com/news/cdc-warns-anthrax-bioterrorist-attack-fda-approves-vaccine/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!