Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

TRANS ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ: Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ 'ΚΑΝΙΣ' ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΤΟΣ! - Ένα ζωώδες 'γκροτέσκο' με σύγχρονη αναφορά στις πολιτικές ταυτότητας

Μακριά από τα είδη που προσδιορίζονται κατά τη γέννηση - πλήρης αυτοδιάθεση για τα κατοικίδια ζώα! (Φωτογραφία: Pixabay)

Από τον Dietrich Quintilian - 21 Αυγούστου 2023


Πρόσφατα, ο δικηγόρος μου, ένας από τους μακροχρόνιους συντρόφους και μακροχρόνιους φίλους μου, ήταν βαθιά συγκλονισμένος: Ο μακροχρόνιος πιστός σύντροφός του, το γιγάντιο κανίς του, έπρεπε να απελευθερωθεί από τους μήνες ταλαιπωρίας της υγείας του μετά από περισσότερα από δεκατέσσερα ευτυχισμένα χρόνια μαζί. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πένθους, ο φίλος μου αποφάσισε πρόσφατα να πάρει ένα νέο κουτάβι – αυτή τη φορά ένα King Poodle – στην οικογένειά του. Μόλις έφτασε, ωστόσο, το κουτάβι έδειξε κάποια πολύ σαφή σήματα ότι δεν βλέπει τον εαυτό του ως εκπρόσωπο του είδους "σκύλος", αλλά μάλλον ως γάτα, πιο συγκεκριμένα: ως "γάτος". Έτσι του αρέσει να κάνει μια καμπούρα με σηκωμένες τις τρίχες του και προσπαθεί συνεχώς να αναρριχηθεί σε όποια δέντρα.

Ο δικηγόρος μου, ο οποίος συνήθως συναντά την άλλη πλευρά στο δικαστήριο με ένα μείγμα διεισδυτικής δυσφορίας, ακόμη και γυμνού φόβου, έχει πλέον αναγνωρίσει σαφώς τα σημάδια του hangover του: Με βάση την προηγούμενη νομολογία σχετικά με την εγκληματικότητα της χρήσης των λεγόμενων «νεκρών ονομάτων» (η οποία τίθεται σε ισχύ όταν ένα άτομο αποφασίζει να επαναπροσδιορίσει το φύλο του, αλλά απευθύνεται πεισματικά με το παλιό του όνομα), ο δικηγόρος μου ανέπτυξε τώρα μοντέλλα αγωγών. Στο μέλλον, αυτές οι αγωγές έχουν σκοπό να βάλουν στη θέση τους «κακόβουλους» συμπολίτες μας, όπως αυτές οι ηλικιωμένες κυρίες στα πάρκα της πόλης που θέλουν να συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τον σκύλο του ως σκύλο και όχι ως γάτα. Ή που έχουν σκοπό να πειθαρχήσουν τους ανθρώπους που, επάνω στην παρόρμησή τους θα απευθυνθούν σε αβοήθητα κουτάβια με λέξεις όπως "Ω! Τι χαριτωμένο μικρό γαβ-γαβ είσαι!", κάνοντας έτσι ανοιχτά διακρίσεις κατά των τρανς σκύλων (!!!!!!!!!!!!!!!!!) όπως εκείνο του φίλου μου.

Τα ζώα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν το δικό τους είδος! (;;;...)

Ως μέρος της δέσμευσής του προς την ... γάτα του – ως μέρος της δέσμευσής του να αγωνιστεί για το δικαίωμα όλων των ζώων να επιτρέπεται να καθορίζουν το δικό τους είδος στο μέλλον (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) («Ακόμη και οι αλεπούδες έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως κοτόπουλα!» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), ο δικηγόρος μου έχει συγκεντρώσει τώρα μερικούς ομοϊδεάτες γύρω του, με τους οποίους βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία ίδρυσης μιας ένωσης αυτοβοήθειας. Ο σύλλογος αυτός πιθανότατα θα ονομάζεται "I.D.I.O.T.E.N.S."Ιδεαλιστική μόνιμη πρωτοβουλία εξωπραγματικής τάξης – για την ευημερία των ζώων μιας νέας αυτοδιάθεσης» - “Idealistische Dauerinitiative irrealer Ordnung – zum Tierwohl einer neuen Selbstbestimmung“). Εκεί συνάντησε και τον ιδιοκτήτη ενός φιδιού, ο οποίος ελπίζει σε νομική υποστήριξη από τον μελλοντικό σύλλογο στην ελεύθερη απόφαση των φιδιών του να αισθάνονται σαν ψάρια, κάτι που θα ήθελε να σεβαστεί πλημμυρίζοντας το terrarium τους με νερό, χωρίς ψυχρούς, μεροληπτικούς εκπροσώπους των αρχών, οι οποίοι μόνο φαινομενικά υπηρετούν την καλή διαβίωση των ζώων, παρεμβαίνοντας σε αυτόν νόμιμα ή ακόμα και με ωμή βία. Ή υπάρχει επίσης ο ιδιοκτήτης παπαγάλων του οποίου το ζευγάρι παπαγάλων αυτοπροσδιορίζεται ως θαλάσσιος ίππος, γι' αυτό θα ήθελε να τους προσφέρει μύδια άμμου και κοράλλια για φαγητό στο μέλλον - κάτι που δυστυχώς δημιουργεί επίσης προβλήματα με το ζήτημα περί «καλής μεταχείρισης των ζώων» αυτή τη στιγμή.

Νομίζω ότι κάθε ζώο πρέπει να έχει το δικαίωμα να επιλέγει το δικό του είδος! Το γένος στο οποίο γεννήθηκαν τα φτωχά ζώα χωρίς να ερωτηθούν θα πρέπει στο εξής να αναφέρεται ως «νεκρό είδος»! Και στο μέλλον, όποιος απευθύνεται σε ένα ζώο με το «νεκρό είδος» του πρέπει να θεραπευτεί από αυτή την κακή συνήθεια, ακόμη και την αηδιαστική διάκριση, με συνέπεια και με τις πιο αυστηρές τιμωρίες! Πόσο χαρούμενος είμαι που εμείς οι άνθρωποι – τουλάχιστον στο είδος μας – είμαστε ήδη μπροστά από το παιχνίδι! Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, είμαστε η «κορωνίδα της δημιουργίας».


ΠΗΓΗ: https://ansage.org/trans-haustiere-des-pudels-kern-ist-ein-kater/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!