Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Πόλεις των 15 λεπτών: Αυτή η δήλωση πρέπει να διαβάζεται σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αμερική.


Οι πόλεις που στοχοποιήθηκαν για την μεταρρύθμιση σε πόλεις των 15 λεπτών. Πίστωση: Senseable City Lab

Δημοσιεύθηκε από: Patrick Wood
26 Σεπτεμβ΄ριου 2023


Μετά από αυτή τη δήλωση που «δίδαξε» ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο στην Aurora, ONΤΑΡΙΟ (Καναδάς), παρατηρήστε τα αυθόρμητα χειροκροτήματα με άγριες επευφημίες που διήρκεσαν πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Πιστεύετε ότι το κατάλαβαν οι πολίτες; Τα περισσότερα από τα μέλη του συμβουλίου μοιάζουν με ελάφια που πιάνονται στους προβολείς. Είναι τιμή μου που το έργο μου για την τεχνοκρατία αναφέρεται εδώ. Οι περισσότεροι Καναδοί καταλαβαίνουν την τεχνοκρατία καλύτερα από τους Αμερικανούς ομολόγους τους.

Ωστόσο, οι Αμερικανοί πολίτες μπορούσαν να διαβάσουν αυτή τη δήλωση λέξη προς λέξη στο δημοτικό τους συμβούλιο. Εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, πηγαίνετε στο Citizens For FreeSpeech (https://www.citizensforfreespeech.org/) και στο εκπαιδευτικό μας κέντρο, το Local Activist Accelerator (https://www.localactivist.org/). Ίδρυσα το CFFS και τον ιστότοπο εκπαίδευσης το 2018 και σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε προτού χάσουμε εντελώς την ελευθερία του λόγου. (από τον Συντάκτη του ΤΝ)






Απομαγνητοφώνηση της δήλωσης του Joel Sussman στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Aurora, ON στις 21 Σεπτεμβρίου 2023

Καλησπέρα. Η αναδιάρθρωση των Καναδών δημάρχων και των δήμων υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών ξεκίνησε το 1992. Ο πρωθυπουργός Mulroney υπέγραψε τον Καναδά στην Ατζέντα 21 του ΟΗΕ. Ο Καναδάς έγινε έτσι έθνος-κράτος μέλος του ΟΗΕ. 178 χώρες υπέγραψαν, δελεασμένες από την υπόσχεση πολλών χρημάτων για να γίνουν πράσινες. Μέχρι το 2000, χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, διέπονταν από τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ της G7 του ΟΗΕ G20 και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, για να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα.

Κάθε οργάνωση που κατονομάζεται είναι μια ξένη ΜΚΟ, μη κυβερνητική οργάνωση, και κάθε μέλος όλων αυτών των οργανώσεων δεν είναι εκλεγμένο. Δεν ακολουθήθηκαν οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες για αλλαγές νόμων. Το 1994, εκδόθηκε ένα δημοτικό αλφαβητάρι σε όλες τις τοπικές πόλεις, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο επρόκειτο να αναδιαρθρώσουν τις κυβερνήσεις τους.

Αν και το δημοτικό αλφαβητάρι ήταν μια μη δεσμευτική συμφωνία, όλες οι πόλεις την υιοθέτησαν. Οι δημόσιοι λειτουργοί μας, ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι εκείνης της εποχής συνεργάστηκαν με μια ιδιωτική εταιρεία, την Εταιρεία της Πόλης της Aurora, η οποία διόρισε έναν επικεφαλής διοικητικό υπάλληλο που βοήθησε στην εφαρμογή της παγκόσμιας ατζέντας αντί για μια τοπική.

Το Διεθνές Συμβούλιο Τοπικών και Περιβαλλοντικών Θεμάτων, ICLEI, έγινε η κύρια πηγή διαβούλευσης για την προώθηση και τη χρηματοδότηση της παγκόσμιας ατζέντας. Υπενθυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη υπέγραψαν ένα πλαίσιο στρατηγικής εταιρικής σχέσης το 2019 για να επιταχύνουν από κοινού την εφαρμογή της Ατζέντας του 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Το 'Thank This' είναι το ίδιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, του οποίου ο πρόεδρος, Klaus Schwab, δήλωσε περίφημα ότι δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. Αυτός είναι ο ίδιος Klaus Schwab ο οποίος, αναφερόμενος στον καναδό πρωθυπουργό Justin Trudeau, καυχιόταν ότι έχουμε διεισδύσει σε περισσότερο από το ήμισυ του υπουργικού συμβουλίου του. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον δήμαρχο Maracas και τους συμβούλους, γιατί οι πολίτες της Aurora να υποκύψουν στις παρεμβατικές προσταγές μιας μη εκλεγμένης ξένης οντότητας;

Γεγονός είναι ότι δεν θα έπρεπε. Και δεν θα το κάνουμε. Τι σχέση έχουν, ρωτάτε, όλα αυτά με τις έξυπνες πόλεις των 15 λεπτών; Απολύτως τα πάντα. Smart: S(urvrillance) για επιτήρηση, M(onitoring) για παρακολούθηση, A(nalysis) για ανάλυση, R(eport) για αναφορά και T(echnology) για τεχνολογία. Ο συντάκτης του Technology.news Patrick Wood, 50 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην τεχνοκρατία, έγραψε, οι πόλεις των 15 λεπτών είναι ένα προκάλυμμα για τη συλλογή δεδομένων για τους τεχνοκράτες που τα σχεδιάζουν και τα λειτουργούν.

Οι πόλεις που έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη απόδοση αποκαλύπτουν πάντα την τεχνοκρατική σκέψη ότι η ίδια η αποδοτικότητα είναι ο στόχος. Η μέγιστη επιτήρηση επιτρέπει τον μέγιστο έλεγχο για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερης απόδοσης. Στη ρίζα της, αυτή η μηχανιστική σκέψη είναι αντι-ανθρώπινη. Η 15λεπτη αφήγηση της πόλης επιδιώκει να σας ξεγελάσει με το πρόσχημα της σωτηρίας του πλανήτη, της διατήρησης της ασφάλειάς σας και της παροχής ευκολίας.

Είναι στην πραγματικότητα η πύλη προς ψηφιακές ταυτότητες και CBDC, ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας. Τα CBDC επιτρέπουν στους τραπεζίτες ή/και τις κυβερνήσεις να παγώσουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό επειδή τυχαίνει να διαμαρτύρεστε ειρηνικά και νόμιμα και να εκφράζετε τη διαφωνία σας με την κυβερνητική πολιτική. Θυμάστε το κομβόϊ των οδηγών φορτηγών στην Οττάβα, 22 Φεβρουαρίου [2022] όταν η κυβέρνηση του Καναδά επικαλέστηκε τον νόμο περί έκτακτης ανάγκης και πάγωσε τους ιδιωτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς νομοταγών πολιτών.

Οι πόλεις των 15 λεπτών είναι λύκοι με προβιά προβάτων. Μην πιστεύετε τις αμέτρητες ιστορίες που ξεπηδούν καθημερινά από τα ελιτίστικα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, που όλα ισχυρίζονται ότι έχουν το συμφέρον σας στην καρδιά τους. Έχουμε καεί πάρα πολλές φορές.

Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για τίποτε άλλο από επιτήρηση, παρακολύθηση και καταγραφή των πάντων, ολόκληρο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του Internet of Things μέσα στο σπίτι σας, του 5G και του LED φωτισμού στους δρόμους.

Εφαρμογή ζωνών αποκλεισμού και geofencing για τον περιορισμό της κυκλοφορίας και των μετακινήσεων. Ικανότητα ελέγχου συμπεριφορών μέσω στρατιωτικών ενεργειακών τεχνολογιών, θέτοντας την ιδιοκτησία αυτοκινήτων εκτός νόμου, πραγματοποιώντας εξώσεις από αγροκτήματα και αγροτικές περιοχές για να συγκεντρωθούν οι άνθρωποι στις πόλεις.

Τα ψηφιακά διαβατήρια που εκδίδονται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας βρίσκονται στα τελικά στάδια σχεδιασμού και υλοποίησης. Συνδέονται με το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμα, το οποίο καθορίζεται από τη συμμόρφωση με τις κυβερνητικές οδηγίες. Αυτά τα διαβατήρια ελέγχουν όλη την πρόσβαση και όλες τις πτυχές της ζωής. Το ψηφιακό νόμισμα εφαρμόζεται για να τερματίσει τα μετρητά και να παρακολουθεί όλες τις δαπάνες σας.

Το ψηφιακό σας νόμισμα θα απενεργοποιηθεί ή θα ενεργοποιηθεί ανάλογα με τον βαθμό συμμόρφωσής σας. Το Καθολικό Βασικό Εισόδημα UBI είναι ένα κρατικά ελεγχόμενο επίδομα που αναγκάζει τη συμμόρφωση περιορίζοντας την πρόσβαση σε τρόφιμα, χρήματα, υπηρεσίες και εκπαίδευση. Όλα τα παραπάνω θα επιτρέψουν την εύκολη, αυθαίρετη και επ' αόριστον εφαρμογή κλιματικών lockdown.

Η πραγματική ατζέντα των έξυπνων πόλεων των 15 λεπτών είναι να παρακολουθεί και να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.

Συνοπτικά, τις προσεχείς ημέρες, το Συμβούλιο θα λάβει ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό πακέτο, το οποίο θα περιέχει το κείμενο αυτής της αντιπροσωπείας και άλλα σημεία. Εμείς, οι πολίτες της Aurora, επιθυμούμε να ξεκινήσουμε έναν ουσιαστικό διάλογο με σεβασμό με τα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου μας σχετικά με αυτό το περίπλοκο, σημαντικό ζήτημα.

Ένα βασικό πλαίσιο αυτού του διαλόγου είναι ένας κατάλογος ερωτήσεων που τίθενται στο Συμβούλιο. Μπορεί το Συμβούλιο να εγγυηθεί ρητά ότι οι πολίτες θα παραμείνουν ελεύθεροι να ταξιδεύουν, όπως είναι δικαίωμά τους βάσει του Χάρτη Δικαιωμάτων και Ελευθεριών; Μπορεί το Συμβούλιο να εγγυηθεί ότι δεν θα περιορίσει την πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες, ιατρική περίθαλψη, τραπεζικούς λογαριασμούς, κρατικές συντάξεις, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας;

Το πιο σημαντικό, εμείς οι πολίτες της Aurora πρέπει να συζητήσουμε με το Συμβούλιο σχετικά με την έξοδο από τη μη δεσμευτική συμφωνία τους με την ιδιωτική κερδοσκοπική οντότητα γνωστή ως Corporation of the Town of Aurora. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω τη σελίδα σε μια απλούστερη εποχή, όπου κυριαρχούσε η ανοιχτή, διαφανής δημοτική κυβέρνηση που υπηρετούσε τους πολίτες της και εργαζόταν για το συμφέρον τους.

Είμαστε ισότιμοι εταίροι σας σε αυτό το ταξείδι. Ευχαριστώ.

[Ευχαριστούμε τη Linda G. για την εύρεση μερικών λαθών στην απομαγνητοφώνηση.]




ΠΗΓΗ: https://www.technocracy.news/15-minute-city-this-statement-should-be-read-at-every-city-council-meeting-in-america/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!