Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Στήν Ιερουσαλήμ Ισραηλινοί ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ τούς Χριστιανούς τουρίστες προσκυνητές καί τούς ζητούν, μέ επιθετικό τρόπο νά επιστρέψουν στίς Πατρίδες τους! B I N T E O


Στήν Ιερουσαλήμ οι Ισραηλινοί  κ ο ρ ο ϊ δ ε ύ ο υ ν,  ε μ π α ί ζ ο υ ν,  ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ τους Χριστιανούς τουρίστες προσκυνητές και τους ζητούν, με επιθετικό τρόπο να φύγουν και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους!


”Εδώ και μήνες οι αντίπαλες και επιθετικές συμπεριφορές των Ισραηλινών είναι όλο και πιο συχνές μέσα στη γενική αδιαφορία...” σχολιάζει η γαλλική οργάνωση 'SOS Chrétiens d’Orient'.

Το σχέδιο ”προετοιμασία του θρόνου” περνάει από την ολοκληρωτική κατοχή της Ιερουσαλήμ. 

Στο Αρτσάχ έπιασε ο κοιλόπονος την διεθνή κοινότητα, να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο στην Ιερουσαλήμ, που το διεθνές της 'στάτους' της Αγίας Πόλεως για τους 3 μονοθεϊσμούς, όπως ορίζεται από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, παραβιάστηκε κατάφωρα τόσο με την ανακήρυξη της πόλεως σε πρωτεύουσα του Ισραήλ, όσο και με το συνεχή επεκτατικό εποικισμό, τις απαλλοτριώσεις χριστιανικής γης, τις επιθέσεις κατά Χριστιανικών Ιερών και μουσουλμανικών τόπων, τσιμουδιά και πλάτες στο θεοκρατικό μοντέλλο του σιωνιστικού μεσσιανισμού. 

Επίσης σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο το Ισράηλ δεν έχει δικαιώματα επί του τεμένους αλ Ακσά, κάτι που επίσης δεν σέβεται το Ισραήλ και το διεκδικεί. 

Το διεκδικεί γιατί θεωρεί ότι κάτω από το Αλ Ακσά υπάρχουν τα ερείπια του Ναού του Σολομώντα που θέλουν να ανεγείρουν για 3η φορά.

dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Την νίκη αυτών των βρομερών μισανθρώπων γιορτάζετε ηλίθια γκοϊμ την 8η Μαιου. Αφού θέλετε-θέλατε να έχετε αυτούς για αφεντικά, καλά να πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!