Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Από το 1993, δεκάδες κυβερνητικές υπηρεσίες και οργανισμοί έχουν προειδοποιήσει ή ζητήσει την απαγόρευση της ασύρματης τεχνολογίας (wi-fi)


Μία από τις πρώτες οντότητες που μίλησαν ποτέ εναντίον της ασύρματης τεχνολογίας και των κινδύνων που θέτει για την ανθρώπινη υγεία ήταν η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΕΡΑ) στις 9 Νοεμβρίου 1993. Εκείνη την εποχή, η ΕΡΑ κάλεστε την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνικών (FCC) για την επιβολή "σοβαρά ελαττωματικών" προτύπων έκθεσης που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.


Μόλις μία ημέρα αργότερα, στις 10 Νοεμβρίου 1993, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) εισήγαγε ένα παρόμοιο επίσημο σχόλιο στην FCC σε ένα docket σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές της FCC για την αξιολόγηση των ηλεκτρομαγνητικών επιπτώσεων της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων.

"Οι κανόνες της FCC δεν αντιμετωπίζουν το ζήτημα της μακροπρόθεσμης, χρόνιας έκθεσης σε πεδία ραδιοσυχνοτήτων", έγραψε ο FDA στο docket, απηχώντας τις προειδοποιήσεις της EPA.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες και άλλες έγκυρες οντότητες που έχουν μιλήσει εναντίον της ασύρματης τεχνολογίας όλα αυτά τα χρόνια, μόνο για να αγνοηθούν από εκείνους με την τελική εξουσία λήψης αποφάσεων (http://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/).

Την ίδια χρονιά, το 1993, το Εθνικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας (NIOSH) κατήγγειλε επίσης την FCC για την επιβολή ανεπαρκών προτύπων "με βάση μόνο έναν κυρίαρχο μηχανισμό - δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία που προκαλούνται από τη θέρμανση του σώματος.

Ξανά και ξανά από τότε, η FCC και άλλοι παρόμοιοι ρυθμιστικοί οργανισμοί στο εξωτερικό βομβαρδίζονται με μελέτες και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι η ασύρματη τεχνολογία είναι επικίνδυνη - και ακόμα δεν γίνεται τίποτα γι' αυτό.


(Σχετικά: Γνωρίζατε ότι τα συμπτώματα της έκθεσης σε 5G είναι ανησυχητικά παρόμοια με τα συμπτώματα που σχετίζονται με τον "COVID;" https://naturalnews.com/2022-02-18-covid-disease-linked-5g-wireless-exposure-study.html)


Η ασύρματη ακτινοβολία βλάπτει τα παιδιά, τα πουλιά και πραγματικά ΟΛΟΥΣ

Η Ομάδα Εργασίας Κινητής Τηλεφωνίας παρακολουθεί αυτές τις πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό, δείχνοντας ότι δεκάδες δεκάδες οργανισμοί εμπειρογνωμόνων και κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με τους κινδύνους της ασύρματης τεχνολογίας. Ακολουθούν μερικά πιο εμφανή παραδείγματα:


• Το 1994, η Επιτροπή Βιο-Επιπτώσεων του Ερασιτεχνικού Ραδιοερασιτεχνικού Συνδέσμου προειδοποίησε ότι το πρότυπο της FCC «δεν προστατεύει από μη θερμικές επιδράσεις».

• Το 2000, το Υπουργείο Παιδείας του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποίησε ότι τα παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών δεν πρέπει να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο παρά μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

• Το 2002, η Διεπιστημονική Εταιρεία Περιβαλλοντικής Ιατρικής, η οποία αποτελείται από περισσότερους από 3.000 Γερμανούς γιατρούς, συνέστησε την απαγόρευση κάθε χρήσης κινητού τηλεφώνου από παιδιά, καθώς και όλων των κινητών τηλεφώνων και των ασύρματων τηλεφώνων σε νηπιαγωγεία, σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία, αίθουσες εκδηλώσεων, δημόσια κτίρια και οχήματα.

• Το 2003, το Αμερικανικό Συμβούλιο Προστασίας Πτηνών και Προστασίας Δασών (American Bird Conservancy and Forest Conservation Council) κατέθεσε αγωγή εναντίον της FCC επειδή οι ασύρματες πολιτικές της προκαλούσαν αποπροσανατολισμό εκατομμυρίων μεταναστευτικών πτηνών, με αποτέλεσμα ΠΟΛΛΑ από αυτά να ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.

• Το 2004, η Διεθνής Ένωση Πυροσβεστών διαμαρτυρήθηκε για την εγκατάσταση κεραιών επικοινωνίας πάνω από πυροσβεστικούς σταθμούς.

• Το 2005, ο Αυστριακός Ιατρικός Σύλλογος προειδοποίησε ότι τα παιδιά δεν πρέπει να χρησιμοποιούν Wi-Fi, ασύρματα τηλέφωνα ή κινητά τηλέφωνα σε καμμία περίπτωση.

• Το 2007, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος, ο κορυφαίος περιβαλλοντικός παρατηρητής της Ευρώπης, ζήτησε άμεση και δραστική δράση για τη μείωση της έκθεσης στην ασύρματη ακτινοβολία.

• Το 2008, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ Wi-Fi και το ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ από την εγκατάσταση λόγω ανησυχιών για την υγεία.

• Επίσης, το 2008, η Ρωσική Εθνική Επιτροπή για την Προστασία από τις Μη Ιοντίζουσες Ακτινοβολίες προειδοποίησε ότι η ομιλία σε κινητό τηλέφωνο ακόμη και για λίγα λεπτά είναι επικίνδυνη, ειδικά για παιδιά, έγκυες γυναίκες, επιληπτικούς και άτομα με απώλεια μνήμης ή διαταραχές ύπνου.

• Το 2009, η Υπηρεσία Ψαριών και Άγριας Ζωής των ΗΠΑ προέτρεψε το Κογκρέσο να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και «κατάρρευσης αποικιών μελισσών».

• Το 2011, το Συμβούλιο της Ευρώπης ενέκρινε ψήφισμα που συνιστούσε να διατίθενται ΜΟΝΟ ΕΝΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

• Το 2016, η πόλη της Χάϊφα, στο Ισραήλ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΟΛΑ τα Wi-Fi στα ΣΧΟΛΕΙΑ.

• Το 2018, τα ΚΙΝΗΤΑ τηλέφωνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ σε ΟΛΑ τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ και ΓΥΜΝΑΣΙΑ σε όλη τη ΓΑΛΛΙΑ.


Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει πραγματικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. Μάθετε περισσότερα στο 5Galert.com.


Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

CellPhoneTaskForce.org

NaturalNews.com




ΠΗΓΗ: https://www.naturalnews.com/2023-09-15-1993-government-organizations-warned-ban-wireless-technology.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!