Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Η κυβέρνηση και εκείνοι που ελέγχουν την κυβέρνηση, είναι οι πιο τερατώδεις τρομοκράτες όλων των εποχών




«Ο πραγματικός τρομοκράτης είναι η αμερικανική κυβέρνηση, η κρατική τρομοκρατία που εξαπολύθηκε εναντίον του κόσμου».

~ Bernardine Dohrn


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο και πλέον δεκαετιών, οι λέξεις τρομοκράτης και τρομοκρατία, έχουν κατακλύσει τους κύκλους των «ειδήσεων», ειδικά ξεκινώντας άφθονα μετά την εσωτερική ψεύτικη σημαία «επίθεσης» που αναφέρεται ως «9/11». Οι περισσότερες αναφορές στην τρομοκρατία, ωστόσο, έχουν απομονωθεί σε αυτό που η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι ήταν ξένοι εχθροί του κράτους, κυρίως τρομοκρατικές ομάδες και άτομα όπως προσδιορίζονται από το ίδιο το κράτος, και στις περισσότερες περιπτώσεις, δημιουργήθηκαν σκόπιμα από το ίδιο κράτος για να χρησιμοποιηθούν για φαύλους σκοπούς. Αυτό που έλειπε από αυτή την ψευδή αναφορά που καθοδηγείται από την ατζέντα, ήταν η αποκάλυψη των πραγματικών τρομοκρατών ανάμεσά μας, οι οποίοι είναι εκείνοι που κυβερνούν και τα συνένοχα πιόνια τους στην κυβέρνηση, καθώς και όλες οι κυβερνητικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Οι πραγματικοί τρομοκράτες, οι πιο βάναυσοι και οι πιο δολοφονικοί. Εκείνοι που διαπράττουν τρομοκρατία και προκαλούν και επιτρέπουν σε άλλους να διαπράττουν πράξεις φρίκης, είναι η κυβέρνηση και εκείνοι που ελέγχουν την κυβέρνηση. Όσον αφορά την πιο παραγωγική από όλη την τρομοκρατία των εθνών-κρατών, οι ΗΠΑ είναι μακράν το χειρότερο μεταξύ όλων των εθνών στη γη και είναι ο ηγέτης της τρομοκρατίας παγκοσμίως.

Ο όρος κρατική τρομοκρατία, είναι μια ακριβής περιγραφή, αλλά αντί για κρατική τρομοκρατία από εξωτερικούς και ξένους «εχθρούς», είναι σχεδόν αποκλειστικά σήμερα με τη μορφή τρομοκρατίας εναντίον του λαού από την ίδια την κυβέρνηση του καθενός και τίποτα δεν θα μπορούσε να αποδείξει αυτό το γεγονός περισσότερο από την πικρή ψεύτικη τρομοκρατική απάτη «covid» που επιβλήθηκε σε ολόκληρο τον πληθυσμό, καθώς και σε κάθε άλλη χώρα επάνω στην Γη. 

Η τρομοκρατία και ο πόλεμος της τρομοκρατίας, έχει τελικά αποκαλυφθεί μόνο ως ένα όχημα εξουσίας και ελέγχου, που προορίζεται να υποτάξει και να επιβάλει κυριαρχία πάνω στους μόνιμους πληθυσμούς. Φυσικά, αυτή η ειδεχθής πλοκή βασίζεται στον φόβο, και όσο το συλλογικό κοπάδι μπορεί να φοβάται τα τέρατα από μακριά ή μέσα, θα μπορεί να περιοριστεί, να συγκρατηθεί, να σιγήσει και να ξεγελαστεί σε μαζική συμμόρφωση και εθελοντική υποδούλωση. Τα όπλα που χρησιμοποιούνται από το κράτος είναι πολλά, από απειλές πολέμου, χειραγωγημένες καιρικές συνθήκες και ψευδή δελτία καιρού, ψεύτικη «κλιματική αλλαγή», σκόπιμες πυρκαγιές, κατασκευασμένες «πανδημίες», οικονομική καταστροφή, υπερπληθωρισμό, έλλειψη τροφίμων και κατάλληλης ιατρικής περίθαλψης και ούτω καθεξής. Αυτός είναι ο πραγματικός τρόμος και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για όλους μας.

Δεν είναι μόνο σωστό, αλλά και επιτακτικό, να κατανοήσουμε ότι κάθε απειλή και επιβλαβές γεγονός που περιγράφεται από την κυβέρνηση και τα κρατικά υποστηριζόμενα μέσα ενημέρωσης, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να θεωρείται σκόπιμη χειραγώγηση και συνεπώς ψέμμα. Αυτές οι απειλές και τα ειδεχθή γεγονότα είναι σκόπιμα κατασκευασμένες και προμελετημένες προσπάθειες απόκτησης απόλυτου ελέγχου πάνω στους ανθρώπους με πολύ αδίστακτα μέσα, όπως εκτελούνται από δόλιους κρατικούς παράγοντες. Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα. Είναι ένας κόσμος παραφροσύνης και ακραίας τρέλλας, και η σφαγή και η δολοφονία αθώων θεωρείται από το κράτος ως ευλογία για τις επιθυμίες του να προωθήσει φαύλες ατζέντες.

Βρισκόμαστε τώρα εν μέσω ακραίου τρόμου από πυρκαγιές, ο οποίος διαιωνίζεται παγκοσμίως, αδιαφορώντας τελείως για τα θύματα αυτής της επίθεσης κατά της ανθρωπότητας. Οι πυρκαγιές του Μάουϊ, ειδικά στη Λαχάϊνα (https://www.bitchute.com/video/Xeg03bATIPZU/), ήταν όπως φαίνεται, εντελώς σκηνοθετημένες και σκόπιμες. Οι άνθρωποι εκεί εμποδίστηκαν σκόπιμα από την αστυνομία να φύγουν και στάλθηκαν σε κύκλους στη μέση αυτής της σκόπιμης και σκόπιμης δολοφονίας αθώων. Αυτές οι πυρκαγιές ήταν στοχευμένες, καθώς ορισμένα κρατικά κτίρια, μεγάλα συγκροτήματα και σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολλαρίων γλίτωσαν, ενώ βρίσκονταν ακριβώς στη γραμμή των πυρκαγιών που μαγικά πήδηξαν πάνω από αυτές τις προστατευόμενες από το κράτος περιοχές. Οι ανωμαλίες που υπάρχουν είναι πολλές, και φυσικά λέγεται ότι είναι «ανεξήγητες», αλλά οι συμπτώσεις δεν συμβαίνουν σε τεράστιους αριθμούς ταυτόχρονα, με τρόπο που είναι επωφελής μόνο για τις αποτρόπαιες προθέσεις του κράτους. Ο δόλιος κυβερνήτης της Χαβάης, Josh Green (https://www.naturalnews.com/2023-08-22-hawaii-governor-josh-green-state-acquire-land.html), ανακοίνωσε αμέσως, ότι σκόπευε να καταλάβει όσο το δυνατόν περισσότερη γη για κρατικό έλεγχο, ενώ οι άνθρωποι που δεν είχαν σπίτια και τα νεκρά μέλη της οικογένειάς τους εγκαταλείφθηκαν. Η προφανής φύση αυτού είναι τόσο σαφής και έντονη, καθώς το κράτος είχε αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό να κλέψει αυτή τη γη για δική του χρήση, οπότε δολοφονώντας πιθανώς χιλιάδες ήταν το τίμημα που πληρώθηκε, χωρίς κανένα σεβασμό από τα αποβράσματα της κυβέρνησης και τους αστυνομικούς εταίρους της που επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Αυτός ήταν ένας κατευθυνόμενος πόλεμος εναντίον της Lahaina.

Εξαιρετικά ύποπτες πυρκαγιές αναφλέγονται σε όλο τον κόσμο (https://www.globalresearch.ca/direct-energy-weapons-create-forest-brush-fires/5828967) και οι περισσότερες από αυτές που αναφέρονται είναι πολύ αμφίβολης φύσης. Η Καλιφόρνια είχε το μερίδιό της, όπως και ο Καναδάς, και πολλές φαίνεται να είναι σκόπιμες και καίνε σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες με ισχυρούς ανέμους. Αυτό είναι ενδεικτικό των επιπτώσεων πολλών ετών ψεκασμού μετάλλων, χημικών ουσιών και δηλητηρίων με τη μορφή γεωμηχανικής μέσω χημικών ιχνών. Το ίδιο συμβαίνει ακόμα στον Καναδά και σε πολλά μέρη των Η.Π.Α (https://www.globalresearch.ca/smith-pledges-arson-investigation-into-175-wildfires-no-known-cause/5822082). Το Μάουϊ ήταν απλώς το πιο πρόσφατο, και φυσικά, το πιο καταστροφικό σχετικά με την ανθρώπινη ζωή. Η Ελλάδα καίγεται εδώ και αρκετό καιρό και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι και αυτές οι πυρκαγιές ήταν σκόπιμες (https://www.bbc.com/news/uk-66612781). Η Τουρκία έχει επίσης τυλιχθεί στις φλόγες. Πολλαπλές πυρκαγιές σε κινεζικές πόλεις είναι επίσης εξαιρετικά αμφισβητήσιμες (https://www.youtube.com/watch?v=NuCMcSsye7w). Αυτή είναι η προτιμώμενη μέθοδος τρομοκρατίας του κράτους επί του παρόντος, και ταιριάζει απόλυτα με την πλήρη απάτη της «κλιματικής αλλαγής», η οποία είναι η ώθηση σε αυτό το σημείο για όλα τα σχέδια παγκόσμιας εξαγοράς.

Ο εμπρησμός είναι ένας παράγοντας στις περισσότερες από αυτές τις πυρκαγιές, αλλά ποιοι είναι οι εμπρηστές και γιατί συμβαίνει αυτό σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα; Υπάρχουν πολλά σημάδια που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτές οι πυρκαγιές έχουν τεθεί με πολλούς τρόπους και σκόπιμα, συμπεριλαμβανομένης της κατευθυνόμενης ενέργειας. Μία από τις Διευθύνσεις Κατευθυνόμενης Ενέργειας της Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκεται στην πραγματικότητα στο Μάουϊ (https://peggyhall.substack.com/p/proof-of-dews-on-maui), αλλά αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Πολλές από αυτές τις πυρκαγιές λέγεται ακόμη και από το κράτος ότι σκόπιμα ανάβονται από ιδιώτες, αλλά γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι να βάζουν δολοφονικές φωτιές αν δεν τους έχει ανατεθεί να το κάνουν; Ποιος είναι ο ρόλος του κράτους σε αυτά τα τρομοκρατικά γεγονότα; Προφανώς, οι πανδημίες, οι πυρκαγιές, οι κατευθυνόμενες καταιγίδες, οι χημικές διαρροές και οι πόλεμοι, μεταξύ πολλών άλλων φρικαλεοτήτων, ταιριάζουν στην αφήγηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, καθώς όλα αυτά τα πράγματα οδηγούν σε μαζικό έλεγχο των πληθυσμών και το κράτος αναλαμβάνει περισσότερους ανθρώπους και περιουσίες σε κάθε στροφή. Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ λεγόμενες ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΝΟΗΘΟΥΝ, ακόμη και για εκείνους που συνεχώς κρύβονται από την αλήθεια. Το κράτος εμπλέκεται σίγουρα σε μεγάλο βαθμό σε πολλούς τομείς της τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης της εγχώριας τρομοκρατίας, και χρησιμοποιεί αυτές τις δολοφονικές πολιτικές προς όφελός του.

Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ μας. Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ και η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα συνεχίσουν την αναζήτησή τους για ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ και ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΣΟ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ, και κανένα προφανές σημάδι πραγματικής διαφωνίας δεν έχει προκύψει από αυτόν τον δύσμοιρο πληθυσμό. Ναι, υπάρχει συζήτηση και κάποια αντίδραση στα ακραία περιθώρια, αλλά καμμία πραγματική αντίσταση της πλειοψηφίας δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Οι κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων δεν είναι τίποτα περισσότερο από συμμορίες τρομοκρατών. Όλη η κυβέρνηση είναι οργανωμένο έγκλημα και βασίζεται στη βία και την προπαγάνδα για να υποτάξει το ανθρώπινο κοπάδι. Οι εγκληματίες στην κορυφή δεν νοιάζονται για κανέναν από εσάς και πάντα θα βρίσκουν τον κοινό άνθρωπο αναλώσιμο, ειδικά εκείνους που στέκονται εμπόδιο στις προσπάθειες του κράτους να επιτύχει ολοκληρωτική διακυβέρνηση.

Κατά τη γνώμη μου, οι πιο επικίνδυνες απειλές για την ελευθερία και την ανθρωπότητα σε αυτό το σημείο, είναι οι απάτες που ονομάζονται «κλιματική αλλαγή» και η σχεδιασμένη ψηφιακή κατάληψη του νομισματικού συστήματος. Η ψεύτικη «κλιματική αλλαγή» θα είναι ο κινητήριος καταλύτης που θα χρησιμοποιηθεί για να κλειδώσει και να περιορίσει την ανθρωπότητα πέρα από τη φαντασία των περισσότερων, και τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών θα χρησιμοποιηθούν για να βάλουν το καρφί στο φέρετρο όλων των διαφωνούντων. Μόλις παγιωθούν αυτά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κάθε ελπίδα ελευθερίας θα εξανεμιστεί. Αυτό δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά έντονα, καθώς ο χρόνος που μας απομένει για να αλλάξουμε αυτή τη θανατηφόρα πορεία στην οποία βρισκόμαστε εξαφανίζεται γρήγορα. Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά!

«Το αντικείμενο της τρομοκρατίας είναι η τρομοκρατία. Το αντικείμενο της καταπίεσης είναι η καταπίεση. Το αντικείμενο των βασανιστηρίων είναι τα βασανιστήρια. Το αντικείμενο του φόνου είναι ο φόνος. Το αντικείμενο της εξουσίας είναι η εξουσία. Τώρα αρχίζεις να με καταλαβαίνεις;»

Τζωρτζ Όργουελ, 1984


Ο Gary D. Barnett [στείλτε του αλληλογραφία] είναι ένας συνταξιούχος επαγγελματίας επενδύσεων που γράφει για θέματα ελευθερίας και ελευθερίας, πολιτική και ιστορία για δύο δεκαετίες. Είναι ενάντια σε κάθε πόλεμο και επιθετικότητα και ενάντια στο κράτος. Πρόσφατα ολοκλήρωσε μια συνεργασία με την πρώην βουλευτή των ΗΠΑ, Cynthia McKinney, και ήταν συνεργάτης στο νέο της βιβλίο, "When China Sneezes" From the Coronavirus Lockdown to the Global Political-Economic Crisis. Επί του παρόντος, ζει στη Μοντάνα με τη γυναίκα και τον γιο του. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.

Πνευματικά δικαιώματα © Gary D. Barnett



ΠΗΓΗ: https://www.lewrockwell.com/2023/09/gary-d-barnett/government-and-those-who-control-government-are-the-most-monstrous-terrorists-of-all-time/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Η Βαβυλώνα που δεν μπορεί, έφτασε ο καιρός που θα πληρώσει για τα εγκλήματα πού διέπραξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπήρξε κάποτε κάποιος που προσπάθησε να απαλλάξει τον κόσμο απο το σιωνιστικό καρκίνωμα, αλλά τα βόδια πήγαν με το πλευρό των μισανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Μαριγώ τα άρθρα που μεταφράζεις είναι κορυφαία.
    Δεν ξερω πόσοι τα διαβάζουν και τα κατανοούν.!
    Εχω μια μικρή παρατήρηση : Αυτή η κρυφή ελίτ που θέλει να σώσει τον πλανήτη καταστρέφοντας την ανθρωπότητα έχει μεγάλο συνωμοτικο βαθος. Η Bernardine Dohrn είναι κόρη Her father, Bernard D. Ohrnstein, changed the family surname to Dohrn (his middle initial plus the first letters of his last name) when Bernardine was in high school. Her father was Jewish.. Αφού πέτυχε να ηγηθεί της αντίστασης κατά του κράτους εγινε καθ. πανεπιστημίου και τμήμα του κατακτημένου των ΗΠΑ που ειναι εβραϊκό ..
    Δηλαδή ο σκοπος ηταν να μην υπάρξει αντίσταση κατα της πραγματικής κυβέρνησης ....αλλά ενάντια στην εικονική ...και το πέτυχαν... και την ηρωοποίησαν.... κλπ
    το ίδιο θα γίνει τώρα με τα εμβόλια η ελιτ δεν θα τιμωρηθεί..
    δύσκολες εποχές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε,
      Αγαπητή ανώνυμη,

      Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

      Θα πρέπει να είμαι ειλικρινής, και ναι, θα συμφωνήσω μαζί σας.
      Ωστόσο, όσο μας επιτρέπει ο Θεός θα συνεχίσουμε εδώ στην Οδύσσεια να προσφέρουμε σοβαρή και σπάνια ενημέρωση γιατί σεβόμαστε και τιμούμε τον αναγνώστη μας.

      Σας ευχαριστώ όμως ακόμη περισσότερο για το πολύτιμο σας σχόλιο που συμπληρώνει το άρθρο.

      Χωρίς να θέλω να ακουστώ αρνητική και απαισιόδοξη, πιστεύω ότι πραγματική αντίσταση κατά των κυβερνήσεων δεν έχει υπάρξει και δεν θα υπάρξει ποτέ. Είναι πάντοτε καθοδηγούμενη και ελεγχόμενη μέχρι εκεί που το επιτρέπουν.

      Πιστεύω ότι όλοι τιμωρούνται με τρόπους που μόνο ο Θεός γνωρίζει. Εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας κι ας είναι στημένο το παιχνίδι,γιατί αυτός είναι ο προορισμός και το καθήκον μας.

      Το όνομα της Dohrn παραπέμπει σε γερμανο-εβραϊκό και η κατάληξη -stein με βεβαιότητα.

      Σας ευχαριστώ πολύ! Ήταν χαρά μου αυτή η γόνιμη επικοινωνία και θα χαρώ αν οι αναγνώστες μας μας συμπληρώνουν ώστε να εμπλουτίζουμε όλοι τις γνώσεις μας.

      Χαίρετε!

      Διαγραφή
  4. Φυσικά και πρέπει να αντιδρούμε και να κάνουμε αγώνα ενάντια στο κακό γιατί αυτοί θέλουν να δημιουργήσουν μία μάζα προβάτων (όχι λογικών) και να τα κανουν ό,τι θέλουν. Όταν υπάρχει αντίδραση, υπάρχει και αλήθεια. Και ο πονηρός που είναι πίσω από όλους αυτούς, τα όργανά του, το μόνο που φοβάται είναι να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Συνεπώς κάθε αντίδραση είναι και ένα σοβαρό πλήγμα στα σκοτεινά σχέδια. Μόνο που δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν αποκοιμηθεί με την τηλεόραση αγκαλιά... και φυσικά αφού τους έχει πείσει ότι όλα όσα γίνονται είναι για το καλό του, δεν χρειάζεται να αντιδράσει αλλά να κάνει τυφλή υπακοή.
    Καλή φώτιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!