Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παιδιά, άρχισαν ΑΜΕΣΩΣ, τά (α ρ ι σ τ ε ρ ά) ΟΡΓΑΝΑ!

 

ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΟΙ ΔΥΟ (πρώτες) παραιτήσεις μετά την εκλογή Κασσελάκη...


Με αιχμές για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στο τιμόνι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπέβαλλαν την παραίτησή τους δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις μια ημέρα μετά τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών...
Η Λιάνα Κωνσταντίνου, με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι παραιτείται από μέλος του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα, καθώς δεν μπορεί να παραμείνει, όπως λέει με στόχο το «πάμε και όπου βγει».

«Σημερα τελειώνει το ταξίδι μου με το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. 

Νιώθω ευγνώμων για τις φιλίες, που απέκτησα με όσους ανθρώπους έχουν πολιτική ενσυναίσθηση. 

Ομως ως πολίτης αυτής της χώρας και μέλος μιας παράταξης, που φιλοδοξούσε να προσφέρει όραμα, δεν μπορώ να παραμείνω με στόχο το “πάμε και όπου βγει”.

 Το είχα τονίσει κατ’ επανάληψη, πως ένα κόμμα μπορεί να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του λαού, όταν νοιώσει τις ανάγκες του, σέβεται τις αξίες του και η πρότασή του έχει αρχή μέση και τέλος» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Λιάνα Κωνσταντίνου.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Τσακνάκης παραιτήθηκε από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα με νικητή τον Κασσελάκη. 

«Έστειλα ήδη δήλωση αποχώρησης από το κόμμα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει καμμία σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά και ως αριστερός δεν έχω θέση σε ένα κόμμα που δε με εκφράζει», ανέφερε σε και πρόσθεσε: 

«Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο». 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το 'larissapress', μετά την παραίτησή του, αναμένονται και άλλες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!