Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ΑΦΟΥ ΤΑ "ΕΛΥΣΕ" ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ...ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!

'ΤΣΙΝ-ΤΣΕΝ-ΤΣΑΝ-ΤΣΟΥΝ'...


ΜΕ ΤΟ "ΜΑΓΙΚΟ ΤΟΥ ΡΑΒΔΙ" Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ 'ΜΠΟΥΤΑΡ-ΠΑΣΑΣ', (Ο ΠΑΝΤΑ "ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ), ΣΤΟ 'ΔΟΒΛΕΤΙ' ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ "ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ" ΝΑ ΤΑ "ΛΥΣΕΙ" ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ...ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ!





Ποιό είναι αυτό; 
Μά να φτιάξει ένα ...Κ Ι Ν Ε Ζ Ι Κ Ο  σχολείο!!! 
Αυτό δεν ..."έλειπε" τόσα χρόνια(;) απο την συμπρωτεύουσα; 
Δεν τα λέμε εμείς οι "κακοπροαίρετοι", αλλά τα μεταφέρει το 'ΑΠΕ-ΜΠΕ'!


Λοιπόν, απο αρχές Σεπτεμβρίου, ξεκινούν τα μαθήματα, στο ολοκαίνουργιο σχολείο & φροντιστήριο για τα Κινεζόπουλα που ζούν στην Θεσσαλονίκη μας, που έχουν γονείς  εργαζομένους.
Η απόφαση αυτή ελήφθη απο τον μπαρμπα-Γιάννη, αφού δέχθηκε αιτήματα αντιπροσωπείας της κοινότητος Κινέζων εργαζομένων στην πόλη...


Το κυρίαρχό τους αίτημα προς την δημοτική αρχή, ήταν να μπορούν να έχουν τα παιδιά τους, "μεγαλύτερη επαφή με τήν κινεζική γλώσσα", πράγμα που έγινε δεκτό, ενώ όπως μεταδίδεται, ήδη(!) έχει εντοπισθεί ο κατάλληλος χώρος, που θα στεγάσει το διαπολιτισμικό (κινεζικό) σχολείο...

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΓΑ-ΜΠΟΥΤ-ΧΑΝ-ΤΣΟΝ...

"Ι.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!