Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ! ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ...ΕΥΣΥΓΚΙΝΗΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ!...

ΚΡΙΣΗ! ΚΡΙΣΗ! ΚΡΙΣΗ! "ΑΤΙΜΗ ΦΤΩΧΕΙΑ"! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ...

ΔΕΙΤΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ JAMES BOND 'ΟΟ7',
EXOYME AKOYΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ, ΜΕ 5 Ή 6 ΨΗΦΙΑ !!!!
ΚΡΙΣΗ! Ω, ΝΑΙ, ΚΡΙΣΗ! ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΗ... Σε έναν άλλο κόσμο, εδώ κοντά μας, ο τιμοκατάλογος έχει πάρα πολλά ...μηδενικά για μία φιάλη Armand de Brignac Brut Gold ! (ΑΚΟΥΕΙ  - τάχα... - ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;)Προφανώς και ο τιμοκατάλογος στο 'Nammos' δεν απευθύνεται στην λαϊκή μάζα, αλλά στην οικονομική 'SUPER' 'ελίτ'. Όπως και να έχει όμως, βλέπεις τις τιμές και μένεις  με το στόμα ανοιχτό!!!

Αυτή είναι η φωτογραφία (Φωτ.: alexdiak) που κυκλοφορεί στα 'social media' και απεικονίζει το ποσά, που σίγουρα προκαλούν ΤΡΟΜΕΡΗ ΖΑΛΗ:

Π Ρ Ο Κ Λ Η Σ Η! ΑΝΕΙΠΩΤΗ... (Μπουκάλι
σαμπάνιας, κάτω αριστερά, "μόνον" 120.000 ευρώ!!!!!!!)

Υπάρχει βέβαια και το... καλό νέο. Φωτογραφία από τον περσινό κατάλογο, θέλει την φιάλη 'Armand de Brignac Brut Gold' στα 120.000 ευρώ! Οπότε, δεν αυξήθηκε ούτε ...λεπτό!

Εκτός και αν ο κατάλογος που κυκλοφορεί, είναι ο περσινός. Πείτε όμως, να ξέρουμε αν βγαίνουμε εφέτος, να πάρουμε τη φιάλη τώρα, που πήγε και ο ΦΠΑ στο 24%... (aπο το ιστολόγιο 'παράποναρόδου'. "Ι.Κ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!