Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ε π έ τ ε ι ο ς : 2 "ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ" χρόνια 'capital controls'! (Πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης; Μπά....)Μαύρη επέτειος: 2 χρόνια capital controls (ΒΙΝΤΕΟ)

(ΚΛΕΙΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ! 
ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ! 
ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 'ΓΑΡΓΑΡΑ'! 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ! 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΘΕΛΕΤΕ! 
ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ, ΕΧΕΙ 'CAPITAL CONTROLS';;;
ΜΑ, ΣΕ  Κ Α Μ Μ Ι Α  !!!!)
Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια, κατά τα οποία η ελληνική οικονομία και όχι μόνο παραμένει Ο-ΜΗ-ΡΟΣ των ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΤΑΤΩΝ 'capital controls'...

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για λουκέτο σε καταστήματα

Οι κυβερνητικοί χειρισμοί μας οδήγησαν στους κεφαλαϊκούς ελέγχους (capital controls), ενώ πριν δύο χρόνια κυβερνητικά στελέχη μιλούσαν για «τραπεζική αργία» ('bank holidays') και όχι για κλείσιμο τραπεζών.....
Θυμηθείτε τι έλεγαν τα λαλίστατα κυβερνητικά στελέχη πριν και μετά από την επιβολή των capital controls......

ΛΙΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟ "ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ" ΧΟΝΤΡΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ  ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ...Από την αποφράδα ημέρα εκείνη μέχρι και σήμερα (και στο μέλλον), οι ελληνικές επιχειρήσεις μετρούν απώλειες, ενώ οι υποσχέσεις κατάργησης των κεφαλαϊκών ελέγχων επανέρχεται στη δημοσιότητα σαν ...''δωράκι''.
Με αφορμή την μαύρη επέτειο από την επιβολή των capital controls, η Νέα Δημοκρατία (ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 'ΑΛΑ ΚΑΡΤ'...) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αποτέλεσμα εικόνας για λουκέτο σε καταστήματα

«Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος και ο κ. Βαρουφάκης έκλεισαν τις τράπεζες και επέβαλαν 'capital controls'.

Πρόκειται για συνειδητό έγκλημα που διέπραξαν σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας, καθώς – όταν αποφάσιζαν το δημοψήφισμα και άφηναν την Ελλάδα, εκτός προγράμματος – ήξεραν πολύ καλά τις συνέπειες. Ήξεραν ότι θα κλείσουν τις τράπεζες και θα επιβάλουν τα 'capital controls'.

Πρόκειται για  έ γ κ λ η μ α, που είχε σαν συνέπεια:

1. Να βυθιστεί η οικονομία στην ύφεση.

2. Να πολλαπλασιαστούν τα λουκέτα των επιχειρήσεων και να χάσουν την δουλειά τους πολλές χιλιάδες άνθρωποι.

3. Nα εξαϋλωθεί η μετοχική αξία των τραπεζών (40 δις ευρώ), να υποστούν τεράστια ζημιά το Δημόσιο και οι μικρομέτοχοί τους και να επωμιστούν βαρύτατο κόστος οι φορολογούμενοι.

4. Να καταρρεύσουν οι εισπράξεις από τη ναυτιλία.

5. Να συρρικνωθούν οι εξαγωγές.

6. Να φρενάρουν οι εισπράξεις από τον τουρισμό.

7. Να απαξιωθεί το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Για όλα αυτά, οι υπαίτιοι οφείλουν να δώσουν – και θα δώσουν – λόγο. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύτηκε να προχωρήσει – και θα προχωρήσει – στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες την αλήθεια».

[ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΑΝΘΥΠΟ-ΔΕΞΙΟΥΛΑΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΑΛΛΟ!
ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΕΤΕΣ ...'ΝΟΥΛΕΣ'!
Μ Η Δ Ε Ν Ι Κ Α!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ ΚΑΝΕΤΕ  'Π Λ Α Τ Ε Σ' ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ (ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥ) ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ...]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!