Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΕΛΕΟΣ! ΕΔΩΣΕ Ο ALEXIS ΕΥΧΕΣ (!!!) ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, για το Ραμαζάνι τους!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑΧΑ, ΤΙΠΟΤΕ "ΚΟΙΝΟ" ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ;




ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια στιγμή, που κορυφώνεται με έντονο τρόπο, ο πόλεμος του 'τΣΙΡΙΖΑ' (με την θλιβερότατη 'τσόντα' ΑΝΕΛ) με ΟΛΗ την Ελληνική Κοινωνία ΚΑΙ για το καυτό ζήτημα της «πολυπολιτισμικής» παιδείας, ΑΛΛΑ  και των «ανοιχτών συνόρων» (ή μήπως διάτρητων;) ο mister Alexis, επιλέγει να δώσει ΕΥΧΕΣ στους μουσουλμάνους, επ’ ευκαιρία του Ραμαζανίου!!!!!!!!!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και λαθρομετανάστες


Πέρσι είχε γράψει τα «Χριστούγεννα» με 3 «Ν», αλλά κάθε χρόνο φροντίζει για τις ισλαμικές ευχές με ζέση και αρκετή ...
κατάνυξη. Αγωνίζεται όσο πιό παθιασμένα μπορεί, ομού με τους "εκλεκτούς" του υπουργούς, για τον καθολικό α-πο-χρι-στια-νι-σμό της Ελληνικής Κοινωνίας, Παιδείας και τον χωρισμό της Εκκλησίας από το Κράτος, αλλά θα καταγραφεί ΚΑΙ ως ο πρωθυπουργός, που έκτισε το πρώτο (κρατικό τάχα) τζαμί στην Αθήνα! (Έπονται δυστυχώς και άλλα, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ όσοι γνωρίζουν...)

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και λαθρομετανάστες

Θα πρέπει να καταστεί σαφές, ότι τόσο οι συριζαίοι, όσο και οι φιλελεύθεροι νεοδημοκράτες δεν είναι «αντεθνικιστές» και απλώς πιστεύουν στην «ισότητα» και την «ανεξιθρησκεία». 

Σχετική εικόνα

ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ την Ελλάδα και τους Έλληνες, καθώς και την Χριστιανική τους Πίστη και προωθούν με "πάθος" την - ταχεία! - ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας!

Σχετική εικόνα

ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ!
ΑΠΛΩΣ ... Μ Α Υ Ρ Ι Σ Τ Ε  ΤΟΥΣ!

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

  1. Για την νηστεία των Αγίων Αποστόλων και την προσεχή εορτή τους ούτε λέξη που εξανθρώπισαν την ανθρωπότητα με την διάδοση της ευαγγελικής διδασκαλίας και την εδραίωση του χριστιανισμού... αλίμονο! Θεός φυλάξοι! Μην τυχόν δυσαρεστήσεις τα αφεντικά σου προσκυνημένε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι ἀκριβῶς εἶναι! Καὶ γιὰ νὰ συνεχίσω τὸν συλλογισμό σας, εὐχήθηκε ποτὲ στοὺς Ὀρθοδόξους Ἕλληνες καλὰ Χριστούγεννα ἢ καλὴ Ἀνάστασι;
      Ἐκτὸς ἂν εἶναι βέβαιος, ὅτι δὲν θὰ εἴμαστε οἱ μελλοντικοὶ ἰδιοκτῆτες αὐτῆς τῆς εὐλογημένης γῆς. Ἀλλὰ θὰ διαψευσθῆ πανηγυρικῶς!

      Διαγραφή
  2. ΒΙΝΤΕΟ Ἡμερίδας μέ θέμα :Κατάργηση μετρητών - Τέλος της Ελευθερίας - Οδεύοντας προς τον ολοκληρωτισμό

    https://www.youtube.com/watch?v=YAbJF7S8yDg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!