Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΕΓΙΝΕ 'Μ Ο Υ Σ Κ Ε Μ Α'! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕ ...'ΡΟΥΠΙ' !!! (ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΑΥΤΟ το μοναδικό 'βίντεο'!)

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ "ΚΑΘΟΤΑΝ" ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ, ΕΝΩ ΕΡΡΙΧΝΕ "ΚΑΡΕΚΛΕΣ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 'ΜΟΥΛΙΑ';

Έτσι κάνουν οι μεγάλοι ηγέτες: Ο Β.Πούτιν καταθέτει στεφάνι στους ήρωες ακίνητος υπό βροχή (βίντεο)
ΕΙΣ ΣΤΑΣΙΝ  Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η Σ!
ΑΣ ΕΡΡΙΧΝΕ ..." Κ Α Ρ Ε Κ Λ Ε Σ "!

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ...ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΛΕΞΙΒΡΟΧΙΑ,
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΥΝ....
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Έτσι είναι οι πραγματικοί HΓΕΤΕΣ, που δεν έχουν φτιαχτεί από ...«ζάχαρη» καθώς ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στη Ρωσία υπό  κ α τ α ρ ρ α κ τ ώ δ η βροχή!
Αποτέλεσμα εικόνας για PUTIN IN THE RAIN

Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, που βρίσκεται στον Κήπο του Αλεξάνδρου και έμεινε  Α Κ Ι Ν Η Τ Ο Σ   για κάμποση ώρα, επιδεικνύοντας στην Υφήλιο την υψηλή ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ που τον διακατέχει...

Η προχθεσινή «'Ημέρα Μνήμης και Πένθους'» έχει καθιερωθεί επίσημα ως η ημέρα έναρξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (ή Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, έτσι τον αποκάλεσαν στα χρόνια του Στάλιν, όταν ο Σοβιετικός ηγέτης επανέφερε την εθνική ορολογία, καθώς διαπίστωσε, ότι KANEIΣ δεν πολεμάει με ακμαίο ΗΘΙΚΟ, παρά μόνο για  Π α τ ρ ί δ α - Θ ρ η σ κ ε ί α - Ο ι κ ο γ έ ν ε ι α) του 1941-1945.

Σχετική εικόνα

Στην τελετή που έλαβε χώρα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, κατέθεσαν επίσης στεφάνι ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, ο υπουργός Εθν.Αμύνης στρατάρχης Σεργκέϊ Σοϊγκού, ενώ παρέστησαν μέλη της ρωσικής κυβερνήσεως, εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και της Ρωσικής Δούμας όπως και οργανώσεων Βετεράνων πολέμου...

Σχετική εικόνα

Η επίδειξη Β.Πούτιν, αποτελεί την πεμπτουσία του «διοικείν δια του παραδείγματος», που συνοψίζεται στο εξής: «Δεν μπορώ να απαιτήσω απο τους άλλους αυτό που δεν κάνω εγώ ο ίδιος"!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ & ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!


[Πηγή : 'el.gr']

------------------------------------------------------------

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ  Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Η !
ΣΤΟ 'ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ', ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ & ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΚΑΙ 'ΒΙΝΤΕΟ' -  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ, ΚΑΜΜΙΑ ...Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ Α.ΣΡΟΪΤΕΡ, ΚΑΜΜΙΑ Σ.ΚΟΣΣΙΩΝΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΣΑΓΕΛΑΤΟΣ!
ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ!
ΚΑΙ  ΚΑ-ΜΜΙ-Α!
ΕΠΕΙΔΗ Ο ...ΥΠΝΟΣ - ΟΛΩΝ ΜΑΣ! - ΕΙΝΑΙ "ΓΛΥΚΟΣ"...)

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Τίμησε τους εβραιομπολσεβίκους που ψόφησαν για την νίκη του σιωνισμού και την καταστροφή της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν ερευνήσει κανείς στην πρόσφατη ιστορία της χώρας αυτής, θα διαπιστώσει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι οι Ρώσοι πολίτες, ΔΕΝ το βλέπουν το ζήτημα αυτό, από την "γωνία" που το βλέπει ο αναγνώστης μας.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!