Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΑΜΕΤΑΜΕΛΗΤΟΙ ΚΙ ΑΣΩΦΡΟΝΙΣΤΟΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! Διεγείρουν τούς Στρατευσίμους πρός Ἀνυπακοή καί Ἀπείθεια

Του Επισμηναγού (Ι) ε.α. Γεωρ.  Β. Κασσαβέτη
Μέλους του Δ.Σ. Ε.Α.Α.Α. – τ. Δ/ντος Συμβούλου



Έχουν περάσει σχεδόν 90 χρόνια από τότε που ο Ελευθέριος Βενιζέλος, διαβλέποντας την αντιδημοκρατική κι ανατρεπτική δράση του ΚΚΕ ψήφισε το νόμο 4229/1929, δια του οποίου καθιερώθηκε ως “ιδιώνυμο”, δηλαδή ιδιαίτερα επιβαρυντικό αδίκημα, “η υποστήριξη και διάδοση των κομμουνιστικών ιδεών”. Προφανώς ο μεγαλύτερος πολιτικός της νεωτέρας Ελλάδος είχε εμβαθύνει σε μεγάλο βαθμό στη μαρξιστική ιδεολογία και είχε διαβλέψει την αντεθνική δράση των εγκαθέτων της. Το δημοσίευμα του “ Ριζοσπάστη” της 12ης Ιουλίου 1935 τον δικαίωνε πλήρως. Παρακολουθείστε το.
          “Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα ήταν σήμερα πεθαμένη και εμείς Μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα τη στηρίζαμε στην υποδούλωση του τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούομε κατηγορηματικά.  Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ. Ασία δεν πήγε σαν εθνικός απελευθερωτής, μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγε εκεί όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον τουρκικό λαό, μα να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι αυτό εμείς όχι μόνο δε λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε”. ( ΣΗΜ. Οι γραμμές αυτές δεν έχουν γραφεί από Τούρκους, αλλά από Έλληνες).

          Πέρασαν επίσης περισσότερα από 70 χρόνια από τότε που οι στασιασταί του ΚΚΕ αιματοκύλισαν τη χώρα, με στόχο να την κάνουν Λαϊκή Δημοκρατία και να την καταστήσουν επαρχία της Σοβιετικής Ενώσεως. Το συμπέρασμα μέχρι σήμερα παραμένει το ίδιο. Ότι κατά την αιωνόβια πορεία του ΚΚΕ στη χώρα, παρά τη συντέλεια της κομμουνιστικής κοσμοθεωρίας παγκοσμίως, οι Έλληνες Κομμουνισταί παραμένουν αθεράπευτα αδιόρθωτοι, αμετανόητοι, κι άσπονδοι εχθροί της δημοκρατίας και της πατρίδος. Μια μικρή γεύση πήραμε με τη θέση του κόμματος αυτού στη Μικρασιατική Καταστροφή, από το προαναφερθέν δημοσίευμα του Ριζοσπάστη. Αδικαιολόγητο κατά το ΚΚΕ ήταν και το “ΟΧΙ” του Μεταξά, όσο χρόνο ίσχυε το σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ. Η στάση του άλλαξε τη στιγμή που η Γερμανία επετέθη κατά της Ρωσίας. Τέλος γνωστή είναι και η προδοτική στάση του κόμματος αυτού, τόσο κατά τη διάρκεια της κατοχής, όσο και μετά την απελευθέρωση, με τον αιματηρό συμμοριτοπόλεμο, ο οποίος στοίχισε στη χώρα 110.000 νεκρούς και την πήγε 50 χρόνια πίσω.
          Όλα αυτά βεβαίως θα είχαν ξεχασθεί, αν το κόμμα αυτό, μετά την άνευ όρων  ένταξή του στη νομιμότητα από τον “εθνάρχη” Καραμανλή το 1974, ζητούσε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα διαπραχθέντα εγκλήματα του παρελθόντος, άλλαζε σελίδα και πορευόταν σύμφωνα με τους δημοκρατικούς κανόνες. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι. Οι σημερινοί Κουκουέδες παραμένουν αθεράπευτα προσηλωμένοι στις αρχές του Μαρξισμού - Λενινισμού . Το πως εννοούν τη δημοκρατία τα στελέχη του εγκληματικού αυτού κόμματος, προκύπτει απερίφραστα από τις δημόσιες δηλώσεις των υπεύθυνων στελεχών του. Σύμφωνα λοιπόν μ' αυτές “Το ΚΚΕ δεν τηρεί το Σύνταγμα, διότι δεν το ψήφισε, δεν εφαρμόζει τους νόμους διότι για το ίδιο “ υπέρτατος νόμος είναι το δίκιο του εργάτη”, δεν επιτρέπει τον έλεγχο των οικονομικών του κόμματος, διότι δεν επιθυμεί τη γνωστοποίηση των συνδρομητών του”, “ κι όσοι νόμοι κι αν ψηφίζονται στη Βουλή εκείνο θα τους καταργεί στους δρόμους”. Κατά τα άλλα παραμένει ένα καθ' όλα νόμιμο και δημοκρατικό κόμμα, που κατά την καιροσκοπική άποψη των λοιπών αστικών κομμάτων, συμπεριλαμβανομένης, δυστυχώς, και της Νέας Δημοκρατίας,  ανήκει στα κόμματα του λεγόμενου “ δημοκρατικού τόξου”.
          Τις τελευταίες ημέρες μια νέα ψυχρολουσία έμελλε να υποστούμε από τους πατριώτες... του ΚΚΕ και τους ευέλπιδες νεολαίους του. Σε μια τόσο άσχημη συγκυρία για τη χώρα, που η οικονομική της κατάσταση είναι δραματική και συνεπεία αυτής φτάσαμε στο σημείο να προκαλούμαστε ακόμη κι απ' τους Αλβανούς, οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ βρήκαν την ευκαιρία να απευθυνθούν στα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδος. Με μια τρισέλιδη “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΚΕ-ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ” καλούν τους στρατευμένους νέους μας όχι βέβαια να κάνουν το δυνατόν καλύτερο για να καταστούν ετοιμοπόλεμοι, ώστε να είναι σε θέση να προασπίσουν τα σύνορα της χώρας, αν χρειασθεί, αλλά να αγωνιστούν για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
          Στο προοϊμιο της προκηρύξεως διαβάζομε τα εξής. “ Νέοι στρατευμένοι. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ απευθύνονται σε όλους τους φαντάρους, σμηνίτες και ναύτες που υπηρετούν σήμερα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ σας καλούν να υπηρετήσετε τη θητεία σας με το κεφάλι ψηλά”. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να σχολιασθεί ολόκληρο το αμετροεπές κείμενο της ανθελληνικής προκηρύξεως, το οποίο είναι γραμμένο στη γνωστή ξύλινη γλώσσα του ΚΚΕ. Όμως πρέπει να σταθούμε σε ορισμένα τμήματα του κειμένου, τα οποία εκφεύγουν της νομιμότητος, διότι αφ' ενός μεν παραπληροφορούν τους στρατιώτες μας για γενικότερα θέματα εθνικής πολιτικής της χώρας, όπως το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, αφ' ετέρου δε τους υποκινούν σε ανυπακοή και απείθεια, ή υπέρβαση των προβλεπομένων από το στρατιωτικό κανονισμό δικαιωμάτων τους. Συγκεκριμένα το επαίσχυντο και προδοτικό κείμενο, το οποίο παραβιάζει καταφώρως το άρθρο 202 του Ποινικού Κώδικος (Διέγερση αυτών που έχουν υποχρέωση στρατιωτικής υπηρεσίας), μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής :
          α. “ Αυτοί που έφτασαν την ανεργία των νέων στο 50% βρίσκουν δισεκατομμύρια ευρώ για εξοπλισμούς του ΝΑΤΟ , για να αιματοκυλάει τους λαούς”. “Αυτοί που έφεραν το ΝΑΤΟ να  “φυλάει” το Αιγαίο, μετατρέψανε τις ελληνικές θάλασσες σε νεκροταφεία παιδιών”. Και ακόμη, “από τότε που ήλθαν τα Νατοϊκά πλοία στο Αιγαίο άρχισε η κλιμάκωση των παραβιάσεων και των προκλήσεων των τουρκικών Ε.Δ.”.
          β. Στο ίδιο κείμενο υποκινούνται οι Έλληνες στρατιώτες όπως .“Με αναφορές και διαμαρτυρίες  να εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες διαβιώσεως, να κατακτήσουν το δικαίωμά τους να ενημερώνονται και να λένε με θάρρος τη γνώμη τους. Να αντιστέκονται στη “λούφα”, το ¨βύσμα”, “το βόλεμα”, στη  “ρουφιανιά” και τον ναζισμό των Χρυσαυγητών. Και ακόμη “να υψώνουν το ανάστημά τους με αφοβία κόντρα στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης” και “μαζί με το λαϊκό κίνημα να παλέψουνε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την εμπλοκή της Ελλάδας για τη μοιρασιά των αγορών, των πηγών ενέργειας και των αγωγών μεταφοράς”.
           Διαβάζοντας την προκήρυξη του ΚΚΕ-ΚΝΕ και ο πλέον αδαής αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι στόχος τους είναι η Κολλεγιοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, δηλαδή η μετατροπή του Στρατού σε Πανεπιστήμιο. Και όπως εκεί οι φοιτηταί διορίζουν τον Πρύτανη, αποφασίζουν ποιός καθηγητής θα κάνει μάθημα και ποιός όχι και έχουν λόγο για όλα τα θέματα, κατά την ίδια έννοια επιχειρούν να καταστήσουν το φαντάρο παράγοντα στα στρατιωτικά θέματα. Διερωτάται όμως κανείς. Μπορεί να λειτουργήσει στρατός, στον οποίο οι στρατιώτες θα έχουν λογο άν θα γίνει σήμερα η επίθεση, ή θα πρέπει να περιμένει τη βελτίωση του καιρού ;
           Είναι δυνατόν ένα κράτος το οποίο περιβάλλεται από Σλάβους και Μογγόλους, οι οποίοι μονίμως καραδοκούν να αρπάξουν κάτι από την επικράτειά του να λειτουργεί όπως το Βέλγιο ή η Ολλανδία; Μπορεί ένα κράτος τόσο μικρό και τόσο φτωχό να προασπίσει την ακεραιότητά του χωρίς συμμάχους; Είχε λόγο η χώρα να ζητήσει απ' το ΝΑΤΟ την αποστολή πολεμικών πλοίων των συμμάχων χωρών, αν η ίδια είχε τη δυνατότητα να περιφρουρήσει τα απέραντα θαλάσσια σύνορά της από τα αλλεπάλληλα κύματα των εκ Τουρκίας προωθουμένων λαθρομεταναστών ; Τέλος πιστεύει κανείς ότι τα Νατοϊκά πλοία μετέτρεψαν το Αιγαίο σε νεκροταφείο παιδιών και ευθύνονται για την κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων;
          Αλλά και πέραν των ασύστολων αυτών ψευδολογιών, προσφέρουν εθνική υπηρεσία οι εγκάθετοι του διεθνισμού, όταν υποκινούν τους στρατιώτες να διεκδικούν συνθήκες καλοπέρασης στο Στρατό; Δεν έτυχε να ακούσουν απ' αυτούς που υπηρέτησαν στο Στρατό – αφού οι ίδιοι βρίσκουν τον τρόπο να αποφεύγουν τη στράτευση – ότι η στρατιωτική θητεία δεν αποτελεί “ περίοδο διακοπών”, αλλά περίοδο σκληρής, επίπονης, επαχθούς και άμισθης προσφοράς, προκειμένου ο στρατιώτης να καταστεί αξιόμαχος, ώστε να είναι σε θέση να θυσιάσει και τη ζωή του, αν αυτό απαιτήσει το καθήκον προς την πατρίδα;  “ Η αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να είναι αποκλειστικά η υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας” διακηρύσσουν, μέσω της ανθελληνικής προκηρύξεώς τους, οι κατ' επίφαση πατριώτες του ΚΚΕ. Δεν μας λένε όμως, τίνι τρόπω θα είναι σε θέση να υπερασπισθούν τα σύνορα της χώρας  στρατιώτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της ολιγόμηνης θητείας τους δεν  εκγυμνάζονται σκληρά, όπως απαιτεί η προς πόλεμο προπαρασκευή, άλλα κάνοντας  διακοπές στα όμορφα νησιά του Αιγαίου;
          Τελειώνοντας εκφράζουμε τη στέρεη πεποίθησή μας, ότι αν όλα αυτά δεν υπαγορεύονται απο το διεθνιστικό πνεύμα, το οποίο διέπει την ιδεολογία του κόμματος αυτού, τότε οι άνθρωποι που το διοικούν βρίσκονται εκτός πάσης πραγματικότητος.Ταυτόχρονα εκφράζομε και την οικτρή απογοητευσή μας, που δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση, για την ανθελληνική αυτή ενέργεια,τόσο από το υπεύθυνο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όσο και από τα δημοκρατικά κόμματα και κυρίως από το κόμμα  της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, το οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπεί την πατριωτική παράταξη αυτής της χώρας. Είναι λυπηρό και εθνικώς ανεπίτρεπτο για μια χώρα με αχανή θαλάσσια σύνορα και  έντονο δημογραφικό πρόβλημα, η πολιτική ηγεσία να αντιμετωπίζει με τέτοια ανευθυνότητα τα σοβαρά προβλήματα της Εθνικής Άμύνης της. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους μειωμένης εθνικής συνειδήσεως διεθνιστάς του Κομμουνιστικύ Κόμματος, που στην ουσία υποκινούν τους στρατιώτες μας να μη πολεμήσουν, αλλά και σε εκείνους που πρίν λίγα χρόνια, χάριν μιας ολέθριας ψηφοθηρίας, μείωσαν τη στρατιωτική θητεία στους εννέα (9) μήνες, με αποτέλεσμα οι στρατεύσιμοι, όχι μόνο να μη προλαβαίνουν να εμπεδώσουν εκείνα για τα οποία εκπαιδεύτηκαν, αλλά και να μην επαρκούν για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας. Όσο για τους κυβερνώντες; Που να βρούν χρόνο να ασχοληθούν με τόσο ασήμαντα θέματα. Προτεραιότητα βλέπετε είχε  η διοργάνωση της εκδηλώσεως ATHENS PRIDE προς προώθηση και προβολή της ομοφυλοφιλίας. Φουκαρά συμπατριώτη πως σε κατάντησαν. Απο τον ηρωικό χαρακτηρισμό του 1940 “ οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες”, σε έρριξαν στην ξεφτίλα του 2017 “ Ελληνας δεν γεννιέσαι, καταντάς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!