Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΑΞΙΕΣ! ΑΞΙΕΣ! ΑΞΙΕΣ! ΕΥΓΕ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΜΑΣ! Μέ τά ...κρεμμυδάκια ΚΑΙ την Τουρκία!(ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! ΜΕ ΑΝΕΣΗ!)
Την μεγαλύτερη της επιτυχία κατέγραψε πριν λίγο, η Εθνική Γυναικών στο μπάσκετ, καθώς τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά, διέλυσαν την Τουρκία με 84-55 και έφτασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στα ημιτελικά του 'Eurobasket'!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Οι Ελληνίδες ύστερα από μία καταπληκτική και δυναμική εμφάνιση, σ κ ό ρ π ι σ α ν   τις Τουρκάλες και έχουν βάλει πλώρη για μετάλλιο. Με την σημερινή τους νίκη τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδος, ήδη εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.


Την ώρα που οι εγχώριοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ & ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΙ πολιτικάντηδες στριμώχνονται, για το ποιος θα προλάβει να κάνει ...τεμενάδες στον προκλητικό Γιλντιρίμ (ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΕΔΩ;), οι Ελληνίδες αθλήτριες στέλνουν το μήνυμα της Αντιστάσεως και της Εθνικής υπερηφανείας!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!