Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΤΙ; ΤΙ; "ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΛΕΥΚΩΝ Μ Ω Ρ Ω Ν" ; ; ;




Την ώρα που στην Ελλάδα, το Κράτος καλωσορίζει με κάθε επισημότητα τον φεμινισμό, περιοδικό φεμινιστριών στις ΗΠΑ καλεί τις λευκές γυναίκες να ...σκοτώσουν τα μωρά τους, προκειμένου «να τερματιστεί η "κυριαρχία των λευκών" και να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα του ρατσισμού»!!!

Ναι πολύ καλά διαβάσατε. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΩΡΑΚΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΩΡΑΚΙΑ

Οι φεμινίστριες καλούν να γίνουν εκτρώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με αρχή τις ΗΠΑ, στο όνομα της παγκοσμιοποιήσεως, η οποία προωθεί την δημιουργία ενός 'γκρι' δουλικού λαού, είδηση που σοκάρει!

Γράφει αναλυτικά σε άρθρο η γνωστή φεμινίστρια, Nicole Valentine:

«Η λύση στην Λευκή Κυριαρχία είναι Λευκές Εκτρώσεις»!

Η συγγραφέας του άρθρου κατηγορεί (!) τις «λευκές οικογένειες» πως στέκονται εμπόδιο στον δρόμο για μία «προοδευτική κοινωνία», τις ονομάζει «παράσιτα» (!!!) και τις κατηγορεί πως «ασκούν πλήρη εξουσία πάνω στους σκλαβωμένους και "
καταπιεσμένους" έγχρωμους ανθρώπους».


«Οι Λευκοί έχουν ενσωματωθεί εκ γενετής στην αίσθηση της κοινής λευκής ταυτότητος και αυτή η ταυτότητα προϋποθέτει την αναπαραγωγή των λευκών στοιχείων και κατ’ αυτόν τον τρόπο επιμηκύνεται ο κύκλος της "λευκής κυριαρχίας" στην Αμερική. 
Ως εκ τούτου τα στοιχεία (οι μονάδες, τα πλάσματα) της λευκής οικογένειας πρέπει να καταστραφούν», γράφει η Valentine και συνεχίζει το «δαιμονικό» κρεσέντο της:

«Λευκές γυναίκες: ήρθε η ώρα να κάνετε το κομμάτι σας: Τα λευκά παιδιά σας ενισχύουν την λευκή ρατσιστική κοινωνία, από την οποία επωφελείστε. 
Αν ισχυρίζεστε πως είστε προοδευτικές και παράλληλα γεννάτε αυτοβούλως λευκά παιδιά, τότε είστε ...υποκρίτριες!!!!!!!!!!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ABORTION

Οι λευκές γυναίκες πρέπει (!) να ενθαρρύνονται με σκοπό να ρίξουν (!!!!!!!!!!!!!!!!) τα παιδιά τους και έπειτα να χρησιμοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και το εισόδημά τους, βοηθώντας τις ...έγχρωμες γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να μεγαλώσουν τα παιδιά τους».
(ΛΑΜΠΡΟΤΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ!)


Έχετε μείνει άφωνοι; Και εμείς! Οι φεμινίστριες ζητούν να γίνουν μαζικές εκτρώσεις λευκών μωρών, δολοφονίες παιδιών δηλαδή, προκειμένου οι λευκές γυναίκες στην Αμερική αλλά και σε όλον τον πλανήτη, να βοηθήσουν στην αύξηση και ενδυνάμωση του έγχρωμου πληθυσμού.

Το περιοδικό, στο οποίο φιλοξενούνται αυτά τα άρθρα, αυτοχαρακτηρίζεται ως «αφιερωμένο στην προώθηση της διαφορετικότητας και των πολυπολιτισμικών αξιών», κατηγορώντας ακόμα και τα παιδικά παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια ως ρατσιστικά.


Τα σχόλια λοιπόν δικά σας!Δεν αποκλείεται να γίνουμε μάρτυρες τέτοιων «παραινέσεων» και εδώ.

[Πηγή: Prisonplanet]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η ευγονική του αποκαλούμενου δυτικού ανθρωπισμού που μας θέλει να θυσιάζουμε στο βωμό μιας διεστραμμένης ατομικότητας την ανθρωπότητα, την οποία κατά τα άλλα υποστηρίζουν και επιθυμούν να διασώσουν οι ''προοδευτικοί'' νόες. Πιο πολύ νοιάζονται για τις φάλαινες, τις φώκιες και τα δάση παρά για τα κατ'εικόνα πλάσματα του Θεού. Σκέτη παραφροσύνη!!Η ατζέντα λοιπόν του αποπληθυσμού της οικουμένης και συγκεκριμένα της λευκής φυλής προπαγανδίζεται καθώς φαίνεται συστηματικά και από κάθε μετερίζι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Μ Α Κ Ρ Α Ν ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΑΚΡΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ...
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ;) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΓΙΑ ...ΦΩΚΙΕΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΜΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, Ή ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ(! ΤΥΧΑΙΟ;) ΑΠΟ ...ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΥΠΕΡ ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" ΤΟΥ...
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΑ ΓΕ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!