Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Χ ρ ι σ τ ι α ν ή Αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια (της Εθνικής της ομάδος) ΑΡΝΗΘΗΚΕ να φορέσει μπλούζα με τα χρώματα της σημαίας των ομοφυλόφιλων!
(ΕΧΕΙ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ!)
Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της αμερικανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ότι οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών θα φορούν μπλουζάκια με το τα χρώματα του ουράνιου τόξου, για να υποστηρίξουν την λεγόμενη «ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια» τον Ιούνιο, η χριστιανή ποδοσφαιρίστρια Jaelene Hinkle ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από το 'ρόστερ' της Εθνικής, για τα δύο διεθνή φιλικά εναντίον της Σουηδίας και της Νορβηγίας αυτόν τον μήνα, επικαλούμενη «προσωπικούς λόγους», σύμφωνα με την 'Christian Post'. 
Δεν αντικαταστάθηκε μετά την απόσυρσή της.

Αποτέλεσμα εικόνας για jaelene hinkle

Η 24χρονη αμυντικός που παίζει στην ομάδα North Carolina Courage, έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter: “Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους”, σημειώνει επίσης στο προφίλ της. 


Στις 26 Ιουνίου 2015, την ημέρα κατά την οποία το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών νομιμοποίησε τον «γάμο» ατόμων του ιδίου φύλλου, η Hinkle “διαμόρφωσε” στο Instagram το σύμβολο της «ισότητος στο γάμο» σε ένα χριστιανικό σταυρό, γράφοντας:

Αποτέλεσμα εικόνας για jaelene hinkle

“Ο Ιησούς δεν ήρθε να σώσει εκείνους που ήδη πίστευαν σ ‘Αυτόν, ήλθε έτσι ώστε οι χαμένοι, οι αποβεβλημένοι και οι εγκαταλειμμένοι, άνδρες και γυναίκες, να Τον βρουν και να πιστέψουν … 
Πιστεύω με κάθε ίνα του σώματός μου ότι αυτό που γράφτηκε πριν από 2.000 χρόνια στην Αγία Γραφή είναι αναμφισβήτητα αλήθεια.


Δεν είναι ένα φανταστικό βιβλίο. 
Δεν είναι επιλογή, τι να επιλέξεις για να πιστέψεις και τι όχι. 
Ο κόσμος αυτός μπορεί να αλλάξει, αλλά ο Χριστός και ο Λόγος Του ΠΟΤΕ”. 

Αποτέλεσμα εικόνας για jaelene hinkle

Στη συνέχεια, εξήγησε την αληθινή βιβλική έννοια του συμβόλου του ουράνιου τόξου. 
“Το ουράνιο τόξο ήταν μια διαθήκη μεταξύ του Θεού και ολόκληρης της δημιουργίας του, ότι δεν θα ξανακαταστρέψει τον κόσμο με κατακλυσμό, όπως έγινε στις ημέρες του Νώε”. 

Αποτέλεσμα εικόνας για jaelene hinkle

“Είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι, ανεξάρτητα από το πόσο διεφθαρμένος είναι αυτός ο κόσμος, δεν θα μας αφήσει ποτέ, ούτε θα μας εγκαταλείψει. 
Σε ευχαριστώ Κύριε για την εκπληκτική χάρη Σου, ακόμη και σε περιόδους δοκιμασίας και συγχύσεως”, είπε. 
“Η αγάπη κέρδισε πριν από 2.000 χρόνια, όταν η μεγαλύτερη θυσία όλων των εποχών έγινε για ΟΛΗ την ανθρωπότητα.”...

[Πηγές: http://www.christianpost.com/news/christian-soccer-player-jaelene-hinkle-withdraws-from-friendlies-as-us-team-is-set-to-wear-gay-pride-jerseys-186852/

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!