Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ οι Ρομά; Ο Σύριζα βρήκε την ...λύση: Ας φτιάξουμε "ε π ι τ ρ ο π έ ς" για να διορίσουμε ΔΙΚΟΥΣ μας με ΠΑΧΥΛΟΥΣ μισθούς!




(ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ..."ΠΑΧΥΛΟΥΣ" ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ & ΜΙΣΘΟΥΣ! ΓΙΑ ΔΕΣ, 840.000 ΕΥΡΩ, ΤΑ ..."ΒΡΗΚΑΝ" ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!)
Ένα μικρό παιδί δολοφονήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα Ρομά στο Μενίδι και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν να διαδηλώσουν το πρόβλημα που βιώνουν εδώ και δεκαετίες, κάνοντας συγκλονιστικές καταγγελίες, για το πώς ήμασταν όλοι τυχεροί, που δεν υπήρξαν και άλλοι νεκροί την τελευταία δεκαετία.
Αποτέλεσμα εικόνας για ευρω

Η απάντηση του Σύριζα ήταν αρχικά, ότι «έγινε μια στραβή» (ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ..."ΣΤΡΑΒΗ"!!!) και ακολούθως αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την «στραβή». 

Έτσι συνέστησαν μία «επιτροπή», θα ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ... 
και άλλους συριζαίους, θα σπαταλήσουν και άλλο κρατικό χρήμα με απώτερο σκοπό το να δώσουν περαιτέρω ΠΡΟΝΟΜΙΑ στους Ρομά.

Συγκεκριμένα, η 'Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά', «καλείται να αντιμετωπίσει την ακραία φτώχεια και τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσης των Ρομά». 

Ήδη εγκρίθηκε η καταβολή ποσού συνολικού ύψους 838.094,74 ευρώ(!) μεταξύ άλλων, και για χρηματοδότηση «Κέντρων Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων». 

Επιπλέον θα προσληφθούν δύο ...συριζαίοι με μισθό 3.000€ το μήνα (!!!) ως «γενικοί γραμματείς» και άλλοι 24 συριζαίοι (!!!!!!!!!!) με μισθό 1.500€ το μήνα για να φροντίσουν να διατεθούν ακόμα περισσότερα κονδύλια στους Ρομά...

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει, για το πόσο τραγικά επικίνδυνη και γελοία είναι η συγκεκριμένη κυβέρνηση. 
Δείτε όσοι τυχόν θέλετε  ...πειστήρια και το ΦΕΚ:



[Στοιχεία από το ιστολόγιο 'πασπαρτού']
--------------------------------------------------------------------------------------------------------



...ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΑΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

...ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΑΧΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ - ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ... - ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;

...ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΑΧΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ;

...ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΑΧΑ, Ή ΕΣΤΩ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΜΙΑ, ΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, Ή ΑΝΤΕ ...ΜΙΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (!) ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΕΛΑΦΡΟ-ΔΗΘΕΝ "ΔΕΞΙΑΣ" ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ,  ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ;
ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;
ΠΟΥ;

ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ;

ΜΠΑ... 
Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΑ 'GAY PRIDE' "ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ" ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΙΚΙΛΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΗΣ...

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!