Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Θύμα (η Ελλάς) Ο Π Λ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ω Σ Καιρού; ; ;


Ανυπολόγιστη καταστροφή (καί) στην Αργολίδα λόγω  χ ε ι ρ α γ ω γ ή σ ε ω ς   καιρού!


Picture


Συνεχίζουμε να μετράμε τις καιρικές πληγές μας, όσο η χώρα δέχεται συνεχή οπλοποίηση καιρού με την ανοχή όλων των πολιτικών μας και κυβερνήσεων...
Μετά τα Φάρσαλα, τεράστιες είναι και οι καταστροφές που άφησε πίσω της, η καιρική βόμβα που χτύπησε την Αργολίδα το απόγευμα της Παρασκευής 16ης Ιουνίου.

Μεγάλες οι καταστροφές στις καλλιέργειες με τους αγρότες να κάνουν λόγο για ολική καταστροφή. Τα θερμοκήπια που βρέθηκαν στην καταστροφική πορεία της καταιγίδος, έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές.


​Ενδεικτικό είναι και το 'βίντεο' την στιγμή της μεγάλης χαλαζοπτώσεως, για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της μανίας της πραγματικά "σπάνιας για την περιοχή καταιγίδος", όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ.


Επίσης δεν γλίτωσαν ούτε τα - πανάκριβα -φωτοβολταϊκά πάρκα, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς! Είναι που η Ελλάδα, έχει πολύ ...ήλιο για ΑΠΕ! Μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε και να μας δει φέτος....


Αλλά και πάλι ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε, αφού με τέτοιους αέρηδες ευνοείται η αιολική ενέργεια (μπας και υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων "φωτοβολταϊκάδων" με "ανεμιστηράδων";) 
Βέβαια... όχι όταν ξεπεραστεί το μέτρο και αρχίσουν να σπάνε τα πάντα γύρω. 
Ακόμη και τεράστιες τζαμαρίες έπεσαν από τις δυνατές ριπές του αέρα και είναι πραγματικά ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε και θύματα.


Picture


Και όλα αυτά τα ωραία, μόλις μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μας, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, στην Θεσσαλονίκη, όπου εξήρε τις κλιματικές συνθήκες της χώρας μας που ευνοούν τις ΑΠΕ:
“Μια πολύ σημαντική προοπτική, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μια περιοχή, που έχει και πολύ ήλιο και πολύ… ααα… ααα… ενέργεια αιολική.
”Δυστυχώς, με τέτοιες κυβερνήσεις και εκπροσώπους στην Βουλή, η χώρα όχι μόνο δεν έχει καμμία προοπτική και πουθενά, αλλά ούτε καν το πιο βασικό και πολυτιμότερο αγαθό, την Εθνική της Κυριαρχία!


Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες, που νοιάζονται για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας, να συσπειρωθούν γύρω από το Κίνημα 'Επιβιώνουμε', το μόνο Κίνημα, που δεν μασάει λέξεις και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν και με το όνομα τους: Η χώρα μας είναι θύμα Οπλοποιήσεως Καιρού!

[Πηγή:http://epivionoume.allnewz.gr/nu941alpha--alphanualphakappaomicroniotanu974sigmaepsiloniotasigmaf/8631720]

(Δέν είμαστε ειδικοί, αλλά οι επεμβάσεις στις καιρικές συνθήκες, είναι "διαδεδομένες" εδώ και αρκετά χρόνια, από εκείνους που "διαθέτουν" τους τρόπους, κυρίως με το - όχι και τόσο ευρέως γνωστό - σύστημα ' H A A R P '.

Σχετική εικόνα

Όσοι φιλομαθείς και φιλέρευνοι, άς το κοιτάξουν διαδικτυακώς. Επειδή η γνώση είναι δύναμη).

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!