Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ π ο υ θ ε ν ά ΚΑΝΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΚΤΥΠΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ...ΣΦΥΡΙΑ, 'μέρα-μεσημέρι', είναι ..."προοδευτικό";

Αποτέλεσμα εικόνας για ATTACKS WITH HAMMER

("ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ" ΣΙΩΠΗ...)
To απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 21ης Ιουνίου, μια διμοιρία εφόδου των παρακρατικών της αριστεράς, επιτέθησαν στα γραφεία της 'Χ. Α.' στον Ασπρόπυργο, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα με τα διακριτικά της ..."Ελληνικής Αστυνομίας"! 
Οι κουκουλοφόροι φονιάδες άρχισαν να φωνάζουν: «Αστυνομία! Πέστε κάτω» και όταν τα θύματα τους υπάκουσαν, πιστεύοντας ότι είχαν να κάμουν με ...αληθινούς αστυνομικούς, άρχισαν να τα χτυπούν  α μ ε ί λ ι κ τ α ,   με ΡΟΠΑΛΑ και  Σ Φ Υ Ρ Ι Α!

Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεση στα γραφεία της χρυσής αυγής στον Ασπρόπυργο

Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεση στα γραφεία της χρυσής αυγής στον Ασπρόπυργο
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 'ΜΑΚΕΛΙΟ')


Την στιγμή εκείνη, λίγο πριν ανοίξουν τα γραφεία για το κοινό, βρισκόντουσαν μέσα 4 άτομα, εκ των οποίων η μία ήταν κοπέλλα. Οι μανιακοί τραμπούκοι των αριστερών συμμοριών της έσπασαν τα χέρια με σφυριά, ενώ άλλο ένα άτομο παρολίγο να το θανατώσουν επί τόπου, χτυπώντας το με σφυρί στο κεφάλι!

Ποιος νοιάσθηκε (ΑΛΗΘΕΙΑ!) για αυτά τα Ελληνόπουλα, που λίγο έλειψε να χάσουν τις ζωές τους, με φρικιαστικό τρόπο; 

Ουδείς! 

Ούτε κόμματα, ούτε τηλεοράσεις, ούτε φυλλάδες, ούτε ραδιόφωνα...

Όλες αυτές οι ανεκδιήγητες σαύρες της εξουσίας, που τρέχουν να αποκηρύξουν τηΝ βία "από όπου και αν προέρχεται", δεν είπαν κου-βέ-ντα, ενώ φαίνεται πως το χάρηκαν, ιδιαίτερα πάντες οι μισθοφόροι των γνωστών αντιφασιστικών οργανώσεων, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις θριαμβολογικές ανακοινώσεις που δημοσιεύουν στους ιστοτόπους τους.

Ωστόσο, εκείνο που γεννάει την πιο μεγάλη φρίκη, πέραν από την αλαζονεία τους ότι αυτοί κουμαντάρουν τα άβατα της Αττικής, είναι το είδος και το μέγεθος της βίας, που φαίνεται πλέον να ασκούν δίχως κανέναν φόβο για πιθανές συνέπειες από τον νόμο, με την αστυνομία και τους δικαστές, να τους κλείνουν πονηρά το μάτι, πίσω από την συνένοχη σιωπή και την έμμεση υποστήριξη τους.

Γιατί να σπάσεις (ΑΝΑΝΔΡΑ & ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ!) τα χέρια μιας κοπέλλας με σφυριά, δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι έχεις πισωγυρίσει στα επίπεδα των δημίων του ΜΕΣΑΙΩΝΟΣ!... Αυτοί δεν είναι απλώς έμμισθοι μπράβοι της αριστερής εξουσίας. Αυτοί είναι καλά εκπαιδευμένοι δήμιοι, που απολαμβάνουν ...σ α δ ι σ τ ι κ ά   τον πόνο των θυμάτων τους.

Κι οι πάσης φύσεως εργολάβοι της εξουσίας, που τους υποστηρίζουν ύπουλα και διακριτικά, δεν είναι τίποτα διαφορετικό, από τους ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ παπάδες της 'ιεράς εξετάσεως', που παραδίδανε το θύμα τους στην «κοσμική εξουσία» για να του σπάσουν οι δήμιοι τα κόκαλα με σφυριά, ώστε οι ίδιοι να μην λερώσουν τα χέρια τους με αίμα…
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

[Πηγή: 'αντιπληροφόρηση']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!