Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ! ΟΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!! (Είδατε τάχα πουθενά την είδηση αυτή;)

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ...ΞΕΧΕΙΛΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ  Β Ο Θ Ρ Ο Κ Α Ν Α Λ Α;;;;;;;;




Μία ΑΛΗΘΙΝΩΣ  Τ Ο Λ Μ Η Ρ Η (ή μήπως να την ονομάσουμε καλύτερα ΔΙΚΑΙΑ;) πρωτοβουλία πήρε την Τετάρτη, η κυβέρνηση ευρωπαϊκής χώρας, δίνοντας το πράσινο φως, σε αναθεώρηση του Συντάγματος, που επιτρέπει 
πλέον σε νόμιμους κατόχους πυροβόλων όπλων, να πυροβολούν προκειμένου να υπερασπιστούν την ασφάλεια της χώρας!!!

Σχετική εικόνα
ΕΤΣΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ  ΣΟ-ΒΑ-ΡΑ- ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για πιστόλια

Τρανό παράδειγμα στην Τσεχία, η περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας. 
Το κείμενο κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από μια πρόσφατη ευρωπαϊκή οδηγία, η οποία προκάλεσε έντονη δυσφορία στην Πράγα, καθώς απέβλεπε στον αυστηρότερο έλεγχο της οπλοκατοχής.

Η πρόταση για την αναθεώρηση, η οποία υπεβλήθη από βουλευτές της συμπολιτεύσεως, αλλά και της αντιπολιτεύσεως, εξασφάλισε τις ψήφους των 139 από τα 168 μέλη του κοινοβουλίου που ήσαν παρόντα...

Αποτέλεσμα εικόνας για LOW FOR GUNS IN PRAGUE

«Αυτή η αναθεώρηση (…) θα εντάξει τους πολίτες στο ευρύτερο πλαίσιο των προσπαθειών με στόχο να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια της Δημοκρατίας της Τσεχίας», ανέφερε με εμφανή ικανοποίηση ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας Μίλαν Χοβάνετς.

Για να τεθεί οριστικά σε ισχύ, η αναθεώρηση του Συντάγματος θα πρέπει να εγκριθεί και από τη Γερουσία και να υπογραφεί από τον πρόεδρο Μίλος Ζέμαν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βουλή Τσεχίας
Ο "ΑΤΙΘΑΣΟΣ" ΤΣΕΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΛΟΣ ΖΕΜΑΝ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....

«Ούτε κάποιο πρόσωπο, ούτε κάποιος υπερεθνικός ή διακυβερνητικός θεσμός έχει το δικαίωμα να υπαγορεύσει σε ένα κυρίαρχο και δημοκρατικό κράτος το πώς θα εγγυηθεί την άμυνα και την ασφάλειά του», δήλωσε μια συνεισηγήτρια του κειμένου, η Γιάνα Τσερνόχοβα, του δεξιού κόμματος 'ODS'.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε στα μέσα του Μαρτίου μια οδηγία, που ενισχύει το ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει τον έλεγχο της οπλοκατοχής και μεταξύ άλλων προτείνει να ....απαγορευθεί σε πολίτες να κατέχουν ορισμένους τύπους ημιαυτόματων όπλων!

Ε, λοιπόν η κυβέρνηση της Πράγας ΕΙΠΕ  Ο Χ Ι !

Πρώτη προτεραιότης, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, οι δουλικές στην 'Νέα Τάξη' χαζοαποφάσεις της Ε.Ε....

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ξενοκίνητο-ξενόδουλο 'ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ';

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΩΤΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ!

[Πηγή : 'πενταπόσταγμα']


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!