Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ! Τό αληθινό πρόσωπο του Π α π ι σ μ ο ύ!

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ  Ο Λ Ο ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ...

ΒΑΤΙΚΑΝΟ. ΜΕ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ  'GAY' ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΚΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ, "ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ"!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΕΙ;
ΑΚΟΜΑ;
ΛΕΤΕ;
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Όταν ορίστηκε υπεύθυνος του Βατικανού για τις "ομοφυλοφιλικές κοινότητες", όπως γράφθηκε τον Απρίλιο, πολλοί γέλασαν και χαρακτήρισαν κακόγουστη φάρσα την είδηση, αφού ο Ιησουίτης πατήρ James Martin SJ.... επισήμως ανέλαβε υπεύθυνος για τις "Συμβουλές κι την Επικοινωνία του Βατικανού" (Consulenze e per la Comunicazione Vaticana) κι όχι για του ςομοφυλόφιλους.

Προχθές, ο Ιησουίτης εκπρόσωπος του δόλιου και ισοπεδωμένου ΤΕΛΕΙΩΣ στην 'Νέα Εποχή' π α π ι σ μ ο ύ, μετά το περιβόητο βιβλίο του, μπήκε ενεργά στο παιχνίδι με ένα 'Twitt' προς τους φίλους που εργάζονται για το επόμενο 'gay pride': 
“Γκέϊ είναι ομορφιά, να είστε περήφανοι και γεμάτοι χαρά που είστε γκέϊ, γιατί οι γκέϊ είναι εκλεκτά παιδιά του Θεού κι έγιναν ...καθ΄εικόνα κι ομοίωση του”!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ!
ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ!

-----------------------------------------------------------

[ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
AΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,  ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!

ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...
ΕΚΕΙ, ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΕΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΥΣ, ΜΑ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΥΣ ΖΩΗΣ!

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΥΕΤΑΙ  Τ Ι Π Ο Τ Α!
ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ  Τ Ι  Π Ο Τ Α!
ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ποτέ...

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ (!) ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ!

ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ! ΟΠΟΥ Η ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΙΑ, ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΩΤ

ΠΡΩΤΑ 2 ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΥΡΙΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΑΡΕΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟ, ΤΟΝ ΛΩΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...

Σχετική εικόνα

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΩΤ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

Σχετική εικόνα
Ο ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟΣ & ΥΨΗΛΟΣ ΑΥΤΟΣ "ΜΥΤΕΡΟΣ" ΒΡΑΧΟΣ, ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, "ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ" ΤΗΝ ΠΑΡΗΚΟΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΛΩΤ,
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ....
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΩΤ

ΜΕΤΑ;
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑΦΙ ΕΡΡΙΞΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΩΤ

ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ, ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΣ, ΜΑΡΤΥΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΓΟΝΟΣ ΚΑΙ "ΝΕΚΡΟΣ",  ΤΗΣ  ΤΡΟΜΕΡΗΣ Ο Ρ Γ Η Σ  ΤΟΥ  Θ Ε Ο Υ!

ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ, ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΥ, ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!