Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

ΟΣΤΑ 100 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ (στην Βόρειο Ήπειρό ΜΑΣ!) ενταφιάσθηκαν μετά 78 χρόνια!!! (Α Θ Ο Ρ Υ Β Α εντελώς...)

(ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ; 
ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ;)
Τα οστά 100 πεσόντων Ελλήνων στρατιωτικών στο αλβανικό μέτωπο, που βρεθήκαν κατά την εκταφή στην περιοχή Ντραγκότ του Τεπελενίου, μεταφέρθηκαν πρό ολίγων ημερών (ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ Α Θ Ο Ρ Υ Β Α;) στο ελληνικό νεκροταφείο στους Βουλιαράτες του μειονοτικού Δήμου Δρόπολης.

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία βορείου ηπείρου


Οι ελληνικές διπλωματικές αρχές με επικεφαλή την πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα κ. Ελένη Σουρανή και παρουσία του Γενικού πρόξενου της Ελλάδος κ. Βασίλη Τόλιο πραγματοποίησαν τελετή ταφής καθώς και τρισάγιο στην μνήμη των ηρώων του έπους 1940 όπου βρίσκονται στο συγκεκριμένο κοιμητήριο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή δεν προσκαλέστηκαν (ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ;) από το Υπουργείο Εξωτερικών και την Ελληνική Πρεσβεία οι συγγενείς των πεσόντων μαχητών του Έπους 1940 – 41 στη Β. Ήπειρο.

Οι εργασίες εκταφής που έχουν ξεκινήσει από τις 22 Ιανουαρίου 2018, μετά τη σύναψη διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Αλβανίας θα συνεχιστούν επ’ αορίστου και θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές.

[Πηγή: 'Himara']

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!