Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ βάζει τέλος (ΚΑΙ!) στην Λευκή γ ε ν ο κ τ ο ν ί α στήν Νότιο Αφρική! (2 'βίντεο')





Με μεγάλη μας χαρά και ενθουσιασμό διαβάσαμε στο Russia Today, ότι ο Vladimir Putin προχώρησε σε μια βαθύτατα πολιτική και συμβολική κίνηση έναντι της σάπιας και εκφυλισμένης Δύσεως, προσφέροντας μια νέα πατρίδα στους δεκάδες χιλιάδες Νοτιοαφρικανούς Boers! 

Σχετική εικόνα
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για boers today

O Putin προτίθεται άμεσα να κάνει πραγματικότητα όλες τις ευχές και τις προσευχές των Λευκών του πλανήτη. Αυτό που είχαμε απαιτήσει πρώτα εμείς, από αυτό εδώ το βήμα, να πραγματοποιήσει η αποικία Πακιστανών και Αφγανών που ονομάζεται «Ελλάς», το πραγματοποίησε η Ρωσία.

Φυσικά μόνο η Ρωσία θα μπορούσε να ενσωματώσει τους Λευκούς συντηρητικούς αγρότες, τις αιτήσεις ασύλου των οποίων απέρριψαν η Μ. Βρετανία, η Ολλανδία και πλήθος άλλων δυτικών χωρών. 
Διότι στη Δύση έχουν θέση όλοι, εκτός από τους φυσιολογικούς Λευκούς ανθρώπους

Η Δύση είναι η πατρίδα των διεμφυλικών, των ομοφυλόφιλων, των νέγρων, των ασιατών και πρώτα απ’ όλα των Εβραίων! 
Οποιοδήποτε λευκό βιολογικό σκουπίδι είναι καλοδεχούμενο στην Δύση, αλλά όχι οι συντηρητικοί Λευκοί.

Σχετική εικόνα

Είναι αστείο να πιστέψει κάποιος ότι ο Putin ενδιαφέρεται για τα λεφτά των Boers. Ακόμα και ένα δις δολάρια, ένα ποσό εξωπραγματικό για τα δεδομένα των Boers αφού είναι αμφίβολο αν θα πάρουν τις ανάλογες αποζημιώσεις από την Νοτιοαφρικανική κυβέρνηση των νέγρων κομμουνιστών, είναι ασήμαντο ποσό για το μέγεθος της Ρωσικής οικονομίας. 

H ερμηνεία των ενεργειών του Putin βρίσκεται στις δηλώσεις του, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επόμενο video: «Οι ρυθμοί γέννησης είναι πολύ χαμηλοί, οι Λευκοί εξαφανίζονται, δεν το καταλαβαίνετε;»







Εμείς από την πλευρά μας θα πούμε απλά ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε οριστικά τον Putin. Θα τον κρίνει η ιστορία στο μέλλον. Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς σε έναν μεγάλο Λευκό ηγέτη!
Παραθέτουμε την μετάφραση του άρθρου και το σχετικό με το θέμα video με αγγλικούς υπότιτλους.

Αποτέλεσμα εικόνας για rossiya1 tv.ru

«Μια αντιπροσωπεία από 30 Νοτιοαφρικανούς αγρότες έφτασε στην αγροτική ζώνη της περιοχής της Σταυρούπολης, αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι 'Rossiya1'. Η ομάδα λέει ότι αντιμετωπίζει βίαιες επιθέσεις και απειλές θανάτου στην πατρίδα της.

Περί τους 15.000 Boers, απόγονοι των Ολλανδών αποίκων στη Νότιο Αφρική, σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν στην Ρωσία εν μέσω του ξεσπάσματος βίας που προήλθε από το σχέδια της κυβέρνησης να απαλλοτριώσει τη γη τους. Σύμφωνα με την αντιπροσωπία: « Είναι θέμα ζωής και θανάτου – μας επιτίθενται. 
Έχουμε φτάσει στο σημείο που οι πολιτικοί υποδαυλίζουν τη βία,» είπε ο Adi Slebus στα media. «Το κλίμα εδώ, στη Σταυρούπολη είναι εύκρατο, και αυτή η γη δημιουργήθηκε από τον Θεό για καλλιέργεια. Όλα αυτά είναι πολύ ελκυστικά.»

Η νέα Νοτιοαφρικανική κυβέρνηση, υπό τον Πρόεδρο Cyril Ramaphosa, δεσμεύτηκε να επιστρέψει τη γη που κατέχουν οι λευκοί αγρότες από το 1600 μ.Χ στους μαύρους κατοίκους της χώρας. 
Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι σχεδιάζει να θέσει ένα τέλος σε αυτό που ονομάζεται κληρονομιά του apartheid, όπου η περισσότερη γη της Νοτίου Αφρικής βρίσκεται ακόμα στα χέρια της λευκής μειονότητας.

Σχετική εικόνα

Οργανώσεις δικαιωμάτων ισχυρίζονται ότι αυτή η πρωτοβουλία υποκινεί τη βία. Υπήρξαν 74 δολοφονίες και 638 επιθέσεις (σ.τ.μ: κυρίως βιασμοί και βαριές σωματικές βλάβες) εναντίον των λευκών αγροτών, μόνο την περίοδο 2016-2017 στη Νότιο Αφρική, σύμφωνα με τα δεδομένα της οργάνωσης για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, AfriForum.

Αποτέλεσμα εικόνας για boers today

Οι αγρότες ετοιμάζονται να συνεισφέρουν στην ήδη εκρηκτική άνοδο του Ρωσικού αγροτικού τομέα, σύμφωνα με το Rossiya 1. Κάθε οικογένεια είναι έτοιμη να συνεισφέρει έως και $100.000 για να ενοικιάσει τη γη (σ.τ.μ: όταν μιλάμε για leasing αγροτικής γης, μπορεί να έχει διάρκεια 50, ή 80 έτη).

Αποτέλεσμα εικόνας για boers today

Η Ρωσία έχει 43.000.000 εκτάρια αχρησιμοποίητης καλλιεργήσιμης έκτασης, και έχει ήδη αρχίσει να την δίνει δωρεάν σε Ρώσους πολίτες για να την καλλιεργήσουν. Το πρόγραμμα δωρεάν διανομής γης που ξεκίνησε το 2014, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.»





πηγή
το είδαμε εδώ
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/07/blog-post_47.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!