Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ; Λέτε; Τό πήρε; Και (πώς;) ΠΛΗΡΩΣΕ ...750.000 $ ; ; ; (Πώ-πώ-πώ, πώς μας δ ο υ λ ε ύ ο υ ν !)

Αποτέλεσμα εικόνας για grady white freedom 375

ΟΥΑΟΥ!
Όντως;
Έγινε;
Ή δεν έγινε;
Το πήρε;
Ή δεν το πήρε;
Μιλάμε για έναν πολύ ΜΕΓΑΛΟ "θαλασσοπόρο"...
Φήμη, 'αρβύλα', ή πραγματικότης άριστα... "σκεπασμένη";

Σχετική εικόνα


Κυκλοφορεί στα πολύ ψιλά θα λέγαμε του διαδικτύου μέχρι στιγμής...
Μάς το "σφύριξε" ....'επικουρικώς' ένα πουλάκι...
Διερωτηθήκαμε άν είναι δυνατόν...
 
Το αληθινά "δροσερό" σκαφάκι - μοντελλάκι που κοιτάτε στις φωτογραφίες είναι αμερικανικής κατασκευής, το όνομά του είναι 'Grady Wide Freedom 375'.

Αποτέλεσμα εικόνας για grady white freedom 375


Το νέο σκάφος όπως γράφεται ήδη του κυρίου υπουργού ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «φοράει» 3 εξωλέμβιες ΒΕΝΖΙΝΟΒΟΡΕΣ μηχανές Yamaha μοντέλο 'F350' 5.3L V8 (5.300 κυβικά εκατοστά και oκτακύλινδρο!) και για όσους γνωρίζουν… εάν δεν είσαι Βασιλιάς, ή δεν έχεις ιδιόκτητα βενζινάδικα, τότε πρέπει να έχεις πολύ βαθιές τσέπες και γεμάτες με χιλιάδες ευρώ…!

Σχετική εικόνα

Φυσικά για τους κοινούς θνητούς όλα αυτά άπιστα όνειρα στην Ελλάδα των Μνημονίων, με την αγορά να σέρνεται με τα capital controls, και μαζί την κακιά μας μοίρα, αποτέλεσμα των πολιτικών απατεώνων, όσο για την αγορά του σκάφους κανένας Έλληνας δεν μπορεί να διαθέσει 750.000 $ για αγορά σκάφους με κλειστές τις τράπεζες, μόνο ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μπόρεσε …το πώς είναι άλλη συζήτηση…!

Σχετική εικόνα

Ενδεικτικά το μέγεθος δαπάνης του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ μόνο για καύσιμα του σκάφους του είναι ούτε λίγο, ούτε πολύ, 2.200 ΕΥΡΩ για κάθε γέμισμα ντεπόζιτου! 
Διότι το ντεπόζιτο που διαθέτει το σκάφος του Υπουργού με βάση τον κατασκευαστή είναι 1.211 ΛΙΤΡΑ Βενζίνης !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για grady white freedom 375


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ  Ε Υ Λ Ο Γ Ε Σ "ΑΠΟΡΙΕΣ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΘΝΗΤΩΝ (Ή ΧΑΖΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ)!

Ποιος ο Λιμένας μόνιμου ελλιμενισμού του, διότι δεν διάκρινα και πολλά στοιχεία στο σκάφος….. σαν να ήταν καλυμμένα….κρυφά….όπως κάνουν τα λαθρομεταναστευτικά σκάφη

Πως έχει προμηθευτεί ΔΕΚΠΑ; ΝΟΜΙΜΑ;

Το Τελωνείο έχει ελέγξει την καταβολή του ΦΠΑ (πραγματική) στην αξία αγοράς (εκτελωνισμό) η έχει απαλλαγεί ένεκα ΝΕΠΑ δηλωμένο ως επαγγελματικό ψαράδικο…ο καπετάν Παναής….!!
ή μήπως το δηλώνει tender “Iliatoras of London” και όλα στο αέρα….διότι τότε θα πέσει πολύ γέλιο….!
Εάν δηλώνει απόπλου και κατάπλου τα ταξίδια που κάνει ή τα κάνει στην μαύρη; Και αδήλωτο καύσιμο;
Είναι ασφαλισμένο και ποιος πληρώνει την ασφάλεια και πού; Που το έχει δηλωμένο, σε εταιρεία αλλοδαπή ή ΝΕΠΑ φαντάζομαι; Την εταιρεία ποιος την εκπροσωπεί;

Σε ποιον έχει δώσει πληρεξούσιο για να το διαχειρίζεται, χειρίζεται, χρησιμοποιεί,συντηρεί και εκπροσωπεύει η εταιρεία;Εκτός και εάν το πιάνει στην «μαύρη» το σκάφος με αδήλωτους επιβαίνοντες επειδή τυγχάνει το άτομο να είναι υπουργός άμυνας λέω μήπως…..


Αποτέλεσμα εικόνας για grady white freedom 375

ΑΝ αληθεύουν ΟΛΑ αυτά, δεν θα έπρεπε να είχε απαντήσει ο κατά τα άλλα - επιλεκτικώς -ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ "Μακεδονομάχος" υπουργοΠάνος;
Γιά λέγε μας ρέ Πάνο...

[Πηγή:https://www.newspepper.gr/deite-poso-kostizei-to-neo-skafos-toy-panoy-kammenoy-kai-tha-meinete-foto/]
"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!