Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Κι άλλο ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ! Εκλήθη ο Έλλην πρέσβυς στην Μόσχα για εξηγήσεις στο ΥΠΕΞ! (Ρώσοι πρός Αθήνα: "Σας κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ οι ΗΠΑ!")



(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΠΝΕΥΜΑ' ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΕΞ, ΠΟΥ Ε Ξ Υ Π Α Κ Ο Υ Ε Τ Α Ι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ...)



Αποτέλεσμα εικόνας για αΛΕΞΑΝΤΡ ΒΙΝΙΚ


Νέα ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα στις ήδη ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ τεταμένες ελληνο-ρωσικές σχέσεις, προκαλεί η απόφαση του δικαστηρίου στην Θεσσαλονίκη για έκδοση στην Γαλλία, του επονομαζόμενου ως «βασιλιά του bitcoin» Αλεξάντρ Βίνικ.

Αποτέλεσμα εικόνας για russian foreign ministry
H EIΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΗΘΗ ΓΙΑ
ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΡΕΣΒΥΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για russian foreign ministry

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε μια σφοδρή ανακοίνωσή του,  κ α τ α γ γ έ λ λ ε ι   την Ελλάδα ότι ικανοποιεί με την τακτική της αυτή τις απαιτήσεις άλλων χωρών, συνδέοντας το θέμα με τους δύο Ρώσους διπλωμάτες, ενώ αναφέρει, πως θα υπάρξουν συνέπειες!

Αποτέλεσμα εικόνας για russian foreign ministry

«Οι ελληνικές Αρχές συνεχίζουν να επιδεινώνουν την κατάσταση στις διμερείς σχέσεις υπό πίεση από το εξωτερικό», ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών στην Μόσχα, σημειώνοντας αιχμηρά πως η απόφαση εκδόσεως του Βίνικ ελήφθη, έπειτα από τις «μη φιλικές» ενέργειες σχετικά με τους Ρώσους διπλωμάτες.

Σχετική εικόνα

Η ρωσική διπλωματία υποστήριξε πως η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τον Βίνικ, δεν συνάδει με τις σχέσεις συνεργασίας ανάμεσα στις δικαστικές Αρχές των δύο χωρών, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί προτεραιότητα στο αίτημα της ρωσικής γενικής εισαγγελίας για έκδοση του «βασιλιά του bitcoin» στην πατρίδα του.

Σχετική εικόνα

«Προφανώς η ρωσική πλευρά δεν μπορεί να αγνοήσει τέτοιες ενέργειες. 
Θα λάβουμε κάθε απαραίτητο μέτρο στο μέτρο που μας αναλογεί, προκειμένου να απαντήσουμε κατάλληλα στις ενέργειες αυτές», καταλήγει η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ. 

Σχετική εικόνα

Η ελληνική Δικαιοσύνη έχει ήδη αποφασίσει πως ο Βίνικ μπορεί να εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου επίσης διώκεται.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΥΓΑΝΑΣ
Ο ΕΛΛΗΝ ΠΡΕΣΒΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΥΓΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ
ΚΡΕΜΛΙΝΟ...(ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΥΤΟ Ο 'ΘΕΙΟΣ' ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ
ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ...
)

Νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (χθές) ο Έλλην πρεσβευτής  ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΥΓΑΝΑΣ στην Μόσχα κλήθηκε στο ΥΠΕΞ για ε ξ η γ ή σ ε ι ς, σχετικά με την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα και την απαγόρευση εισόδου σε δύο ακόμα ρώσους πολίτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για russian foreign ministry

Η Μόσχα τόνισε πως αποδίδει την ελληνική ενέργεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, και την συνέδεσε με την σύνοδο κορυφής του NATO, που ολοκληρώθηκε προχθές Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Αποτέλεσμα εικόνας για russian foreign ministry
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΠΕΞ ΣΕΡΓΚΕΪ
ΛΑΒΡΩΦ, ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ 'ΝΕΑ ΚΙΝΑ'.

Ο Βίνικ κατηγορείται από την Γαλλία για ξέπλυμα χρήματος, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση, σχετικά με απάτες σε βάρος χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως, ανάμεσά τους και περίπου 100 Γάλλους πολίτες...

[Πηγή:http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/699242_nea-epithesi-apo-mosha-katigorei-tin-athina-gia-tin-ekdosi]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!