Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΡΕ, ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ υπουργό, πόσο ..."παθιάρικα" ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ την Α μ ε ρ ι κ ά ν α υφυπουργό !!!... (Ρέ, αριστεροί τώρα είναι αυτοί;)


ΣΙΓΑ ΡΕ ΧΑΡΙΤΣΗ! ΣΙΓΑ ΤΑ ...ΣΑΛΙΑ!
(ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ...)


Επίσκεψη στο θλιβερό αμερικανικό προτεκτοράτο Τσιπροκαμμενιστάν πραγματοποιεί η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών, Μανίσα Σινγκ, αρμόδια για οικονομικές και επιχειρηματικές υποθέσεις. Η λεγάμενη –που γύρευε σε τι αποστολή βρίσκεται- συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, Χαρίτση, ο οποίος την περίμενε με… ανοιχτές αγκαλιές.

Σχετική εικόνα





Κι όπως γίνεται συνήθως, η φιλοξενουμένη των Αμερικανοκομμουνιστών και των συνοδοιπόρων τους, εξήρε το έργο της… λαοπρόβλητης συγκυβέρνησης, δηλώνοντας πως «οι μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται από την ελληνική κυβέρνηση βοηθούν τους Αμερικανούς επενδυτές να αισθανθούν πιο σίγουροι και να έρθουν να επενδύσουν στη χώρα».


Σχετική εικόνα


Ο δε Αμερικανοκομμουνιστής Χαρίτσης, εν όψει της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπου φέτος οι ΗΠΑ θα είναι η τιμώμενη χώρα, τόνισε ότι «πρόκειται για το πρώτο μεγάλο οικονομικό γεγονός μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», ενώ χαρακτήρισε «πολύ σημαντική την εκπροσώπηση της αμερικανικής κυβέρνησης σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά και τη συμμετοχή αμερικανικών επιχειρηματικών κολοσσών στη ΔΕΘ».


Προφανώς, οι αμερικανοκομμουνιστές ετοιμάζουν στην Δ.Ε.Θ. το μεγάλο ξεπούλημα, γι’ αυτό πλακώνουν τα κοράκια!

https://ethnikismos.net/2018/07/17/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%87%CE%BF%CE%BD/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!