Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που υποφέρουν τον αφήνουν π α γ ε ρ ά ΑΔΙΑΦΟΡΟ! Πήγε λοιπόν να δεί τους ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Στήν Σάμο...[ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ρέ ΚΥΡΙΕ!]


ΟΛΟΣ Ο "ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ" ΕΙΝΑΙ (ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ;) ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ...ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ....

Εικονίδιο

(ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙ-ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ). Τσάρκα στην ΠΟΛΥΠΑΘΗ Σάμο πήγε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας (με τό xρυσό 'ROLEX', ή φοβήθηκε μήν του το βουτήξουν οι 'λάθρο';) και πρώτη του δουλειά ήταν να επισκεφθεί το χώρο των… μελλοντικών ψηφοφόρων του, δηλαδή το 'hot spot' του νησιού.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπας στην Σάμο Ιούλιος 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπας στην Σάμο Ιούλιος 2018

Εκεί ενημερώθηκε (!) για τα προβλήματα… συνωστισμού που αντιμετωπίζουν τα «προσφυγάκια», μιας και η χωρητικότητά του είναι για 700 άτομα, αλλά φιλοξενεί περίπου 3.500!!!!!!!!!!!!

(ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ 'ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ' ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ, ΘΑ ...ΨΙΘΥΡΙΖΕ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ...)

Μετά από την ενημέρωση, ο σύντροφος Κουτσούμπας άρχισε τα… παράπονα: «Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη, θα πρέπει να τελειώσει. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπας στην Σάμο Ιούλιος 2018

Δεν μπορεί για όλους αυτούς τους 3.500 ανθρώπους, που είναι εδώ στοιβαγμένοι, να υπάρχουν μόνο δύο γιατροί, ενώ την ίδια ώρα και στο νοσοκομείο της Σάμου υπάρχουν ελλείψεις για τον ντόπιο πληθυσμό, λείπουν θέσεις εργασίας γιατρών, νοσηλευτών κ.λπ., οι οποίοι επιφορτίζονται και με την περίθαλψη τόσων χιλιάδων προσφύγων, στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδων».

Εφ΄όσον «η κατάσταση είναι απαράδεκτη», γιατί σύντροφε Κουτσούμπα δεν παίρνεις τα περισσευούμενα «προσφυγάκια» να τα εγκαταστήσεις στο (ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ) ...Παλάτι του Περισσού, που και απέραντους χώρους έχει, αλλά και όλα τα… 'κομφόρ'; 

Μόνο στα λόγια είναι η «συμπαράσταση» κι η «αλληλεγγύη» σου; 
'Αμ, έτσι γινόμαστε κι εμείς… αλληλέγγυοι!

[Πηγή:'εθνικισμός']

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσουμπας ρολεξ


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!