Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΕΤΣΙ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ποτέ σε χλωρό κλαρί! ('ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ'!)

'Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Λ' ΞΑΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, Ε;
Π Α Λ Ι ;



(ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΗΚΩΤΗ!)
Ούτε μία συγκέντρωση δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν οι θλιβεροί και ΛΙΓΟΣΤΟΙ πλέον συριζαίοι, χωρίς να αντιμετωπίσουν την ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ λαϊκή αποδοκιμασία. (ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...)

Έτσι, στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με ομιλητή τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα, η οποία έγινε παρουσία ελαχίστων «πιστών» και υπό αστυνομικό κλοιό, «εισέβαλλε» μια αγανακτισμένη Ελληνίδα, διαμαρτυρόμενη για την προδοσία της Μακεδονίας.

Την διαμαρτυρόμενη Ελληνίδα επιχείρησαν να απομακρύνουν αστυνομικοί με πολιτικά, αλλά αυτή δεν το έβαλε κάτω και φώναξε «έτσι κάνετε σε αυτούς που θέλουν να πουν την γνώμη τους;» με αποτέλεσμα να την αφήσουν να περάσει. 

Απευθυνόμενη δε στον υφυπουργό της συγκυβέρνησης των προδοτών, του είπε χαρακτηριστικά: «προσβάλλετε την ιστορία, την πατρίδα, τους νεκρούς προγόνους μας»!

(ΥΓ): Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί! Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!

[https://ethnikismos.net/2018/07/17/%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!