Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Νέα κωλοτούμπα Πάνου Καμμένου: Τελικά δεν θα ρίξω την κυβέρνηση για την Μακεδονία!



Σε πλήρη πανικό από την κατάρρευση του κόμματός του βρίσκεται ο Καμμένος και κάθε μέρα αλλάζει τα ψέμματα που λέει στον Ελληνικό Λαό, μπας και βρεθεί κανένας αφελής που θα τον ψηφίσει.

Μέχρι προχθές θα έριχνε την κυβέρνηση. Χθες ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος τον «κάρφωσε» ότι δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση και πριν αρχίσουν οι πολλές ερωτήσεις έσπευσε να δώσει πρωινή συνέντευξη τύπου για να παραδεχτεί ότι δεν πρόκειται να ρίξει τον Τσίπρα.

Έτσι, σήμερα – τελευταία ενημέρωση – ο Καμμένος είπε ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση, αλλά ότι θα… ζητήσει δημοψήφισμα ή εκλογές ή έστω να ψηφίσει και η Νέα Δημοκρατία. 

Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε όλους τους δημοσιογράφους πρωί πρωί στο Υπουργείο για να τους πει με φόντο την σημαία του ΝΑΤΟ τα εξής:

«Δηλώνω ξεκάθαρα, αναλαμβάνω την ευθύνη, ότι δεν θα έρθει σε κύρωση η συμφωνία με τα Σκόπια στη Βουλή αν δεν αποφασίσει ο ελληνικός λαός, εκτός αν η συμφωνία έρθει με 180 βουλευτές. Όταν λέω να ερωτηθεί ο λαός, αυτό γίνεται με δημοψήφισμα ή εκλογές».

Τελικά, Πάνο Καμμένε, δεν θα ρίξεις την κυβέρνηση; Θα πέσει από μόνη της; Ω ρε, τι «Μακεδονομάχος» είναι αυτός; Τι κομάντο είναι αυτό; Δεν τον προλαβαίνουμε στις κωλοτούμπες!

Υ.Γ. Μάλιστα, επειδή προφανώς ο Τσίπρας του τράβηξε το αυτί για την απουσία του από το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, έσπευσε να δώσει εξηγήσεις και να πει ότι «δεν κάνει τσαλίμια» στον πρωθυπουργό του.


[Πηγή]http://www.xryshaygh.com/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!