Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΚΟ, ΚΟ, ΚΟ, ΤΟ’ ΚΑΝΑ ΚΥΡΑ Τ’ ΑΥΓΟ! ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΪ Ο… ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ



«Τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω.. Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαιδια του».
Αυτή ήταν η ανάρτηση του… «ατρόμητου» και… «αλύγιστου της ταξικής πάλης», αρχηγού του Ρουβίκωνα και συγκυβερνήτη των Τσίπρα και Καμμένου, Γ. Καλαϊτζίδη*** που του στοίχισε την σύλληψή του, κατόπιν άμεσης παρέμβασης του εισαγγελέα.

Και μόλις είδε τα σκούρα ο… «αλύγιστος», έριξε σύρμα στα συντρόφια να κατεβάσουν και να εξαφανίσουν την ανάρτηση, σε ένδειξη έμπρακτης μεταμέλειας. Ιδού τι απόμεινε από το γαύγισμα του μεγάλου αυτού… επαναστάτη:
«Αυτή η δημοσίευση του Facebook δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Μπορεί να έχει αφαιρεθεί ή μπορεί να έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις του απορρήτου της».

Ναι, αυτός ο… επαναστάταρος που έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του να καταγγείλει μια μικροκλοπή από το σπίτι του, σα μικροαστός κακομοίρης!

(ΥΓ) 1: Βρε πως μοιάζουνε με τα ινδάλματά τους οι… επαναστάταροι τύπου Καλαϊτζίδη! Σα δυο σταγόνες νερό! «Ούτε ένα σκαμπίλι δεν έφαγε και λύγισε», έγραφε χλευαστικά για τον Άρη Βελουχιώτη και τη δήλωση μετανοίας που έκανε για να βγει από τις φυλακές της Κέρκυρας, το τότε ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ, Γιάννης Ιωαννίδης. Τα ίδια και ο Καλαϊτζίδης, που χωρίς να φάει ούτε ένα σκαμπίλι, κατέβασε την ανάρτηση για να δείξει ότι… μετανόησε, προκειμένου να μην πάει φυλακή!
(ΥΓ) 2: Φανταστείτε να’ τρωγε και τίποτα σκαμπίλια… Γονατιστός θα πήγαινε στον ΣΚΑΪ και θα γύρευε έλεος!
(ΥΓ) 3: Ανοίχτε τις πόρτες να φύγουνε οι ΚΟΤΕΣ!

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!