Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

ΤΟΥΡΚΟΣ ισλαμιστής, κάλεσε τους Ολλανδούς να ...ΦΥΓΟΥΝ απο την πατρίδα τους, "άν δέν τους αρέσει ο πολυπολιτισμός" !!!!!!!!!!!! (ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΛΑ;)

Αποτέλεσμα εικόνας για denk holland
ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!!!


Μία (ΑΠΕΡΑΝΤΑ  Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η  ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ) σκηνή από το προσεχές μέλλον όλων των ευρωπαϊκών χωρών (συμπεριλαμβανομένης της χώρας των «ανοιχτών συνόρων»…), διαδραματίστηκε στην… πρωτοπόρο του πολυπολιτισμού και της ισλαμοποίησης, Ολλανδία (νυν Ολλλανδιστάν). 

Ω ΝΑΙ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΑΤΟ (ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ) ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
'ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΤΖΕΟΓΚΡΑΦΙΚ'
ΕΒΑΛΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ,
ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ
,,,ΝΕΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ
ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ; ; ; ; ; ; ;
Κατά την διάρκεια συνέντευξής του, ο εκ Τουρκίας ορμώμενος αρχηγός του μουσουλμανικού κόμματος της Ολλανδίας, Tunahan Kuzu, προέτρεψε τους Ολλανδούς που δεν τους αρέσει ο… πολυπολιτισμός, να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να του δίνουν από την πρώην (!) χώρα τους!

Ο πολιτικός αρχηγός του κόμματος DENK προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στην Ολλανδία ύστερα από τις δηλώσεις του, καλώντας τους Ολλανδούς να εγκαταλείψουν τη χώρα τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για denk holland

«Εάν δεν τους αρέσει η Ολλανδία που αλλάζει, όπου ζουν άνθρωποι με διαφορετικές κουλτούρες, όπως στην πόλη Zaandam ή τη γειτονιά Poelenburg, τότε του συμβουλεύω να εξαφανιστούν», είπε ο Kuzu σε συνέντευξή του.

Σχετική εικόνα
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ...ΣΗΜΑΙΑ !
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ' ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
...ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Το κόμμα DENK είναι ένα αμφιλεγόμενο μουσουλμανικό κόμμα το οποίο σημειώνει υψηλά ποσοστά σε μουσουλμανικές περιοχές της Ολλανδίας όπως στο δυτικό Άμστερνταμ.

Σχετική εικόνα

Στις τελευταίες εκλογές του 2017 το DENK απέσπασε τρεις έδρες στο ολλανδικό κοινοβούλιο συγκεντρώνοντας 200.000 ψήφους!

Ένα χρόνο αργότερα το κόμμα στις δημοτικές εκλογές, ήταν αυτό με τα υψηλότερα ποσοστά στο δυτικό Άμστερνταμ (!!!) σαρώνοντας τα παραδοσιακά κόμματα της αριστεράς.

Αποτέλεσμα εικόνας για denk holland

Το DENK δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2015 από δύο Τούρκους οι οποίοι ανήκαν πριν στο εργατικό κόμμα PVDA, τους : Tunahan Kuzu και Selçuk Öztürk.

Σχετική εικόνα

Μάλιστα κατά τη συνάντηση του δεύτερου με πρώην «συντρόφους» του, του PVDA ο θρασύς Τούρκος είπε: «Μακάρι ο Αλλάχ να σας τιμωρήσει».

[ΠΗΓΗ:'ίχνος']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!