Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ €20.000.000 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ!;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Να δείτε και ΕΔΩ
 
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ

Εκατομμύρια ευρώ προερχόμενα από «ανώτερες πηγές» δαπανώνται καθημερινά με τη συναίνεση εθνικών κυβερνήσεων για να δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα και να επιδρούν στην ψυχοσύνθεση και στην υγεία των ανθρώπων.
Τα Chemtrails είναι πραγματικά! Κάθε χώρα πληρώνει € 20.000.000 την ημέρα για να μας δηλητηριάσει!

Chemtrails – Γεωμηχανική


Το ιταλικό δημοτικό συμβούλιο ζητά την εκπαίδευση του πληθυσμού

Η Ιταλία πληρώνει 20εκατομμύρια ευρώ ημερησίως ..
Στο επόμενο βίντεο, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ermanno Giorgi μιλά για την ιταλική πόλη L’Aquila σε δημόσια ομιλία τον Φεβρουάριο του 2016 σχετικά με τις χημικές ουσίες στο L’Aquila και ζητεί διευκρινίσεις από την ιταλική κυβέρνηση για τους κινδύνους για την υγεία.

Βίντεο: Chemtrails Geoengineering: Το Ιταλικό Δημοτικό Συμβούλιο ζητά την εκπαίδευση του πληθυσμού
Chemtrails Geoengineering Italienischer Stadtrat fordert Aufklärung der Bevölke

Το ζήτημα, όπως ζητήθηκε και εγκρίθηκε σε λαϊκή εξέγερση στο Τορίνο και σε άλλες πόλεις της περιοχής, στην Emilia Romagna στην πόλη Sant’Arcandelo και σε πολλές κοντινές κοινότητες, προτείνει τώρα σε όλα τα τοπικά συμβούλια των επαρχιών Forli και Cesena, οι δήμοι Ladispoli και Cerveteri (κοντά στη Ρώμη), επιπλέον υπάρχουν άλλες πόλεις που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί.

Η ημερήσια διάταξη απευθύνεται στη διοίκησή μας, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει ενεργά στην ερώτηση της κυβέρνησης για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ότι η ιταλική κυβέρνηση υπέγραψε συμφωνία στο ΝΑΤΟ το 2001 και όχι μόνο η ιταλική κυβέρνηση. Μια συμφωνία που διαρκεί 25 χρόνια. Δεν γίνονται μόνο πειράματα σε υπολείμματα, αλλά και πειράματα σχετικά με τη δυνατότητα ελέγχου του κλίματος σε μακροοικονομικό επίπεδο και σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο ο Πρωθυπουργός, αλλά και ο Ιταλός Πρόεδρος υπέγραψαν. Δεν καλώ τους προέδρους, διότι οι επόμενες κυβερνήσεις ενήργησαν με τον ίδιο τρόπο.

Ο έλεγχος του κλίματος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αυτός δεν είναι μόνο στρατιωτικός. Όλοι γνωρίζετε πότε ένας συνασπισμός στρατευμάτων όπως το ΝΑΤΟ, (και η Ρωσία δεν παρακολουθεί μόνο), χρησιμοποιεί συνασπισμό σε αυτό το επίπεδο του ΝΑΤΟ που καταναλώνει 22 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα. Και μιλάμε μόνο για την Ιταλία εδώ. Είναι σαφές ότι υπάρχει πειρασμός να χρησιμοποιηθούν στρατιωτικά αυτές οι δυνατότητες, όπως ακριβώς χρησιμοποιήθηκαν τεχνητά πλημμύρες στον πόλεμο του Βιετνάμ. Φανταστείτε, αυτοί οι στρατοί επωφελούνται από αυτό και έτσι πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε το παράδειγμα του Hiroshima και του Nagasaki.Δεν θέλουμε μόνο να λάβουμε υπόψη τις στρατιωτικές πτυχές, επειδή αυτό συμβαίνει ήδη σε πολιτικό επίπεδο.

Τώρα μιλάμε για drones. Τα drones της Sigonella ελέγχουν τις μεταδιδόμενες πληροφορίες που προέρχονται από τους δορυφόρους και αυτό χρειάζεται έναν ευνοϊκό καιρό. Τα σήματα των δορυφόρων είναι περισσότερα από 10 gigahertz και υπό ορισμένες συνθήκες η μετάδοση των σημάτων είναι εξαιρετική, λέγεται 10 ντεσιμπέλ. Αυτά τα drones δεν είναι παιχνίδια, όπως θέλουν να πιστεύουμε .. ή απλά λένε ότι ελέγχουν. Σκοτώστε αυτά τα drones!

Για παράδειγμα, ο έλεγχος του κλίματος σχετίζεται επίσης με προγραμματισμένους πόρους τροφίμων. Φανταστείτε ότι είστε σε θέση να κάνετε μια κερδοσκοπία στην παραγωγή τροφίμων. Ναι, στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό είναι αυτό που κάνει η κυβέρνηση πριν προσκαλέσει στο χρηματιστήριο, μια μυστική έκθεση για τους γεωργικούς πόρους που θα καθορίσει όλες τις διακυμάνσεις στο χρηματιστήριο.
Φανταστείτε αν οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν αυτή την ευκαιρία, τι μεγάλο κέρδος μπορεί οι κερδοσκόποι να έχουν μαζί τους.

Τώρα στην Ιταλία:

Χθες κάτι στρατοσφαιρικό συνέβη στον ουρανό του L’Aquila. Πολλοί από εμάς το έχουμε παρατηρήσει. Κάλεσαν τον αντιδήμαρχο και μερικούς δημοτικούς συμβούλους. Ο αντιδήμαρχος ήταν τόσο σοκαρισμένος όσο οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Τι κάνουν αυτά τα αεροπλάνα;
Irrefutable Film Footage Of Climate Engineering Aerosol Spraying ( GeoengineeringWatch.org )

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Κάθε Σάββατο, ώρα 15:30-16:30, ψεκάζουν στις περιοχές Γέρακα, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή. Κυρίως Γέρακα. Μπακλαβάς γίνεται ο ουρανός. Προ ετών είχα δει να έχουν σχηματίσει με ψεκασμούς μέχρι και σχήμα τρίλιζας (2 ζεύγη παράλληλων γραμμών, τεμνόμενων μεταξύ τους)!
    Επίσης, Κυριακή (4-11-2018) και ώρα 12:00 μ.μ. στο Ίλιον τράβηξα φωτογραφία ένα αεροπλάνο να ψεκάζει. Φαίνεται πεντακάθαρα να ψεκάζει από τα πλαϊνά του.
    Ακόμη, το καλοκαίρι ψέκαζαν την Κρήτη ολημερίς κι ολονυχτίς. Ούτε οι Βοριάδες της Κρήτης δεν έδιωχναν αυτά τα σύννεφα. Σαν να ήταν μόνιμα κολλημένα στις θέσεις τους. Έβγαλα και φωτογραφία να έχουν ψεκάσει 5 χλμ από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Δεν τους έπιασαν τα ραντάρ εκεί; Ή μήπως ήταν γνώστες των ψεκασμών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!