Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Στην αιωνιότητα πέρασε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας - Δίπλα στους ήρωες του Έπους του 1940 (φωτό, βίντεο)


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Οι αγνοί Έλληνες τίμησαν , και θα τιμούν, τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα που τα έβαλε ΜΟΝΟΣ του χωρίς καμία βοήθεια με ολόκληρο το καθεστώς Ράμα για την τιμή και την  ελευθερία της Βορείου Ηπείρου!
Οι εκπρόσωποι του γενίτσαρου πρεζεμπορα και ψυχοπαθούς πράκτορα τις βρωμUSAs, Έντι Ράμα,  δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην προσέλευση των Ελλήνων πατριωτών στην κηδεία του ήρωα ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ.
  

Για τον δολοφόνο γενίτσαρο πρεζέμπορα Έντι Ράμα δείτε ΕΔΩ      


Για τον ήρωα και λεβέντη Κωνσταντίνο Κατσίφα δείτε ΕΔΩ  
 Για τους σιωνιστές προδότες πολιτικούς που χειροκρότησαν τη δολοφονία του ήρωα Έλληνα δείτε ΕΔΩ

Δείτε όλη την ανάλυση για τα αίτια της δολοφονίας του ήρωα ΕΔΩ

Στην αιωνιότητα πέρασε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας - Δίπλα στους ήρωες του Έπους του 1940 (φωτό, βίντεο)
Στην αιωνιότητα πέρασε ο ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας. Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι είπαν το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα, στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.  Όλοι -κρατούσαν στα χέρια τους ελληνικές σημαίες. Νωρίτερα, στην πλατεία του χωριού έψαλαν τον εθνικό ύμνο.

Η σορός του μεταφέρθηκε κάτω από μια τεράστια ελληνική σημαία στην εκκλησία. Tηνσημαία αυτή είχε φτιάξει ο Κ.Κατσίφας για τα συλλαλητήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία, 
Κορυφαίοι της τραγωδίας η μάνα και ο πατέρας του. Στα όρια της κατάρρευσης και οι δύο από τα όσα ζουν τις τελευταίες δώδεκα ημέρες - από το θάνατο του παιδιού τους και τον εμπαιγμό που ακολούθησε μέχρι να παραλάβουν τη σορό του- αλλά με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια στάθηκαν μπροστά από τα άλλα τους παιδιά και θρήνησαν στον τάφο του Κωνσταντίνου, που άφησε πίσω του ένα κοριτσάκι. 


Ράγισαν καρδιές όταν ο γνωστός ερμηνευτής Σάββας Σιάτρας  αποχαιρέτησε με ένα παραδοσιακό Ηπειρώτικο Μοιρολόι τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.
Το περήφανο Ελληνόπουλο από την Βόρειο Ήπειρο που εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι Αλβανοί. Ένα έγκλημα που συνεχίζει να παραμένει ατιμώρητο.
«Σήκω Κωστάκη γιε μου από τη γη κι από το μαύρο χώμα, λεβέντη Κώστα μου…»

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη σε κλίμα οδύνης και θρήνου στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου, ενώ νωρίτερα, η σορός είχε τεθεί στην κεφαλή της νεκρικής πομπής με την οικογένεια του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα να τον «ακολουθεί» στην τελευταία διαδρομή του στο χωριό που τόσο αγάπησε, γεννήθηκε και πότισε τη γη του με το αίμα του. 

Δώδεκα μέρες μετά τη δολοφονία του, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας κηδεύτηκε στους Βουλιαράτες και στη γη που  τον δέχθηκε τον περίμενε η τεράστια ελληνική σημαία που είχε φτιάξει ο ίδιος όταν έπαιρνε μέρος στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Μετά την ταφή, η πομπή από το νεκροταφείο επέστρεψε στο κέντρο του χωριού, έχοντας προηγηθεί η παράκληση της οικογένειας να σεβαστούν όλη τη στιγμή και να μην υπάρξουν εντάσεις.

Στη νεκρώσιμη πομπή ακούστηκαν μοιρολόγια και τραγούδια της Βορείου Ηπείρου, ενώ οι περισσότεροι από όσους την ακολουθούσαν ήταν ταλαιπωρημένοι από το πολύωρο ταξίδι που έκαναν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να φτάσουν στο χωριό και από τους εξονυχιστικούς ελέγχους που είχαν υποστεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα. 

Επίσης υπήρχαν συνθήματα και για τη Μακεδονία και σημαίες στις οποίες αναγράφεται:

«Η Μακεδονία είναι ελληνική».
Μάλιστα υπάρχουν και πολλοί δημοσιογράφοι όχι μόνο από Ελλάδα, αλλά και από Αλβανία. Το σύνθημα που ακούστηκε περισσότερο είναι το «Κωνσταντίνε ζεις, εσύ μας οδηγείς».
Αυτή την ώρα γίνεται ειρηνική πορεία στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
ΡΩΜΙΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μπερίσα κατηγορεί τον Ράμα για Π Ρ Ε Ζ Ε Μ Π Ο Ρ Α ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 'ΣΟ Κ' !!!!

 

 

Προφητείες του Αγίου Παϊσίου για την Βόρειο Ήπειρο, την Αλβανία και τους Τσάμηδες


Οι τρεις «γενίτσαροι» Ελληνικής καταγωγής: Ερντογάν - Γκρουέφσκι - Ράμα


Οι Αλβανοί μας χλευάζουν στα σύνορα και οι εκσλαβισμένοι στήνουν χορούς στην Φλώρινα – Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Εκτός ορίων οι Αλβανοί εθνικιστές ενόψει εθνικής επετείου: Πορεία διαμαρτυρίας για τα ελληνικά νεκροταφεία – Κατηγορούν την Ελλάδα για «γενοκτονία»

Δολοφονία Κωνσταντίνου Κατσίφα από τούς αλβανούς: Απάντηση στους προδότες Νίκο Φίλη και Χρήστο Καραγιαννίδη. Ποιος δημιουργεί και διαδίδει τα fakenews«Απόβαση» στους Βουλιαράτες: Εκατοντάδες Έλληνες στο χωριό – Συγγενείς του Κατσίφα έδιωξαν Αλβανικά ΜΜΕ – Εδώ θα ταφεί ο ήρωας

Αλβανικό πογκρόμ κατά Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο: Μαζικές συλλήψεις μετά την κηδεία Κ.Κατσίφα – Νέο Παραλήρημα από τον ψυχοπαθή Ε.Ράμα: «Η Αλβανία δεν θα βρωμίσει από κάποιους βουνίσιους» Έλληνες

 

 

Αλβανικό πογκρόμ κατά Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο: Μαζικές συλλήψεις μετά την κηδεία Κ.Κατσίφα – Νέο Παραλήρημα από τον ψυχοπαθή Ε.Ράμα: «Η Αλβανία δεν θα βρωμίσει από κάποιους βουνίσιους» Έλληνες

 

 

Πύρρο Δήμα συμφωνείς με τον πρεζέμπορα φίλο σου Έντι Ράμα; Δεν σε ακούσαμε καθόλου…. και ειδικά την στιγμή που οι αλβανοί κλιμακώνουν ΜΕΤΑ την κηδεία του Κ. Κατσίφα! Δείτε ΟΛΟΥΣ τους προδότες εδώ

 

 

Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που είχε ενταλθεί να προκαλέσει τη δολοφονία του Κωνσαντίνου Κατσίφα. Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που πρέπει όλοι να θυμόμαστε. 

 

 

Μήπως εκτέλεσαν τον ήρωα Κ. Κατσίφα για να πάρει ψήφους ο νεοταξίτης πρωθυπουργός Αxel Cipra του ‘’ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ’’ και του ‘’πάρτε τα όλα’’ στις επόμενες εκλογές;

 

 

 

Ελληνοαλβανικός «πόλεμος» – Τα Τίρανα συνέλαβαν Έλληνα αστυνομικό στους Αγίους Σαράντα – Συλλήψεις στελεχών της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ - UCKάδες στο Αργυρόκαστρο – ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!

1 σχόλιο:

  1. Ά π ε ι ρ α ΕΥΓΕ για αυτήν την ΥΠΕΡΟΧΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ανάρτηση, ίσως την ωραιότερη και πληρέστερη απο όλες όσες έγιναν αυτές τις τελευταίες ώρες, για τον ΗΡΩΑ και Ε Θ Ν Ο Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Α Κωνσταντίνο μας!
    Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε απο καρδιάς, επειδή όσοι δεν κατάφεραν να παραστούν στις Βουλιαριάτες ΜΑΣ, βλέποντας και διαβάζοντας αυτήν την ανάρτηση, είναι σαν να πήγαν!
    Καί να είναι ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!