Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ποιος ΟΗΕ; Το Ελληνικό κράτος θα πληρώνει για τους «πρόσφυγες» από το 2019


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  O τουρκοεβραίος Axel Cipra και όλο το ψευτορωμαίικο (ΕΔΩ) σκυλολόι του, εφαρμόζουν ταχύτατα την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΕΔΩ συγχρόνως με το σχέδιο εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) προκειμένου να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ) αλλά ταυτόχρονα, σαν γνήσιοι προδότες, εξυπηρετούν και το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ)


Ο οικονομικός πόλεμος είναι μέρος του  Υβριδικού Πολέμου όπως είπαμε ΕΔΩ


H επίσημη πτώχευση είναι ζήτημα χρόνου για όποιον έχει επαφή με την πραγματικότητα. Το έχουν άλλωστε πει και Άγιοι Πατέρες μας ΕΔΩ


Ρίχνουμε πάντα και μια γεωπολιτική ματιά στα ''μελλούμενα'' σύμφωνα με την ορθοδοξία ΕΔΩ

Μέχρι τώρα το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης Τσίπρα και του αντίπολίτευσης του Κ. Μητσοτάκη ήταν ότι για την στέγαση και βασικές ανάγκες των προσφύγων η χρηματοδότηση γίνονταν από τον ΟΗΕ, οπότε η Ελλάδα δεν επιβαρύνονταν σε κάτι.

Ένα δημοσίευμα όμως από την εφημερίδα καθημερινή έρχεται να τα ανατρέψει όλα αυτά, αποκαλύπτωντας ότι από το 2019 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.. δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώνουν για την στέγαση προσφύγων με επιδόματα θέρμανσης κτλπ.

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται ότι θα αποκτήσουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και θα μπουν στον ΟΕΑΔ μαζί με τις υπόλοιπες στρατιές Ελλήνων ανέργων.. για να έχουν προσβαση σε σχετικά προγράμματα και την αγορά εργασίας.


Το δημοσίευμα από την εφημερίδα καθημερινή ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
«Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σταδιακά και σίγουρα μετά το 2019 οι άνθρωποι αυτοί θα αναζητήσουν δουλειά για να επιβιώσουν, για να εξασφαλίσουν δηλαδή μέσω του δικού τους εισοδήματος τουλάχιστον στέγη και τροφή.
Παράλληλα, θα χρειαστούν περίθαλψη –πολλοί από τους πρόσφυγες χρήζουν αυξημένης φροντίδας λόγω της κακής κατάστασης της υγείας τους– και εκπαίδευση για τα παιδιά τους.

Η στήριξη που θα τους παρέχεται από το κράτος είναι η ένταξή τους σε προνοιακά προγράμματα και επιδόματα (όπως π.χ. επίδομα στέγασης ή θέρμανσης) όπως ισχύει για όλους όσοι έχουν χαμηλά εισοδήματα.
Στο μεταξύ, προετοιμάζεται η νομοθεσία ώστε οι άνθρωποι αυτοί να αποκτήσουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και να εγγραφούν στον ΟΑΕΔ έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση σε σχετικά προγράμματα»

Στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται ότι από τους 60; 80; 100 χιλιάδες «πρόσφυγες» (κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι ακριβώς) οι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες είναι μόνο 4500!

 με στοιχεία από την kathimerini.gr

HELLAS NOW

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 80.000 ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ!!! 

 

 

ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ‘’ΜΕΓΆΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΆΣΤΑΚΤΟΣ ΦΌΡΟΣ’’ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΆ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΆΞΟΥΝ ! 




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!