Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΛΙΟΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ! (4 'βίντεο')








Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Ένας σύγχρονος Άγιος που προείδε και τον θάνατο του όπως θα δείτε πιο κάτω. Εάν συνδυάσουμε τώρα την πρόρρηση του για πτώχευση μήνα Ιούλιο, την πρόρρηση του Αγίου Κοσμά που έλεγε ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα αρχίσει Ιούλιο Αύγουστο η Οκτώβρη – Νοέμβρη (νούμερο 74 ΕΔΩ) και επίσης την πρόρρηση του γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινού (ΕΔΩ) που μας λέει ότι θα γίνει πτώχευση στην Ελλάδα και τότε θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι και θα αρχίσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος τότε, προσωπικά, βγάζω το συμπέρασμα από τον συνδυασμό των παραπάνω ο πόλεμος θα αρχίσει ένα καλοκαίρι.

Εδώ οι αναγνώστες να προσέξουν κάτι σημαντικό. Άλλο είναι πότε θα ξεκινήσει ο πόλεμος και άλλο είναι τα προεόρτια του πολέμου…. Για παράδειγμα μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση όπως η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ , η η αύξηση της τιμής του πετρελαίου πάνω από 200 δολάρια το βαρέλι μετά από χτύπημα στο Ιράν από την Αμερική – Ισραήλ , μπορεί να γίνει αρκετό καιρό πριν ξεκινήσει ο πόλεμος αλλά τα δεινά που θα φέρει μια τέτοια οικονομική κατάρρευση θα είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά του πολέμου. 


Οπότε προετοιμαζόμαστε από τώρα για να μην αιφνιδιαστούμε ...  τρόφιμα, οπλισμό, είδη επιβίωσης στην ύπαιθρο κλπ. Θυμηθείτε το κραχ του 1929 έγινε 10 χρόνια πριν την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Βέβαια, τώρα δεν θα έχουμε τέτοια διαφορά η όποια μπορεί να είναι μήνες μέχρι και 1-2 χρόνια κατά την εκτίμηση μου πάντα.

  Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ-ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρόσφατα στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου στη Καμάριζα Λαυρίου μπήκε μια μαυροφορεμένη γυναίκα να προσευχηθεί.
Η νεαρή γυναίκα προσευχόταν θερμά γονατιστή κάτω από την Εικόνα του Χριστού.


Πέρασαν δύο ώρες και η γυναίκα συνέχιζε να προσεύχεται. Ο γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης κουρασμένος περίμενε τη μαυροφορεμένη γυναίκα να τελειώσει την προσευχή της για να κλείσει την εκκλησία.Την πλησιάζει και της λέει κοπέλα μου είμαι κουρασμένος και σε περιμένω για να κλείσω, και η γυναίκα απαντάει: 

"προσεύχομαι στην Εικόνα του Υιού μου για την Ελλάδα γιατί θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση".
ΠΗΓΗ....http://taxidixoristaftotita.blogspot.gr/2015/07/blog-post_20.html?spref=fb

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΛΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ,ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ,ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΚΟΥΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΤΟΥ.Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΥΣΕΒΗΣ,ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΖΑΝΕ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ!!

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΠΟΥ ΕΣΚΑΒΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 17 ΕΤΩΝ.

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΑΜΑΡΙΖΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ  1980 ,ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ,ΚΑΙ ΙΑΘΗΚΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.


ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΧΡΕΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΤΟ ΕΛΕΓΕ.(Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΒΙΤΑΛΗ  ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟ).

ΠΕΡΥΣΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΥΣΕΒΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ,ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΛΙΟΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ.
Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΝΕΑΡΟΣ  ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΣΟ.

ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΝΕΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ,ΤΟΥ ΕΙΠΕ  Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 

ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙ.

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ.ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΓΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΟΘΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΥΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΘΕΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.

ΙΣΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΠΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΘΕΟΣ ΟΣΕΣ ΕΝΑΡΕΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΙΤΑΛΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΙΤΑΛΗ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ  :
 O γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης μιλά για την μεταθανάτια εμπειρία του.
 Συγκλονιστικό βίντεο-Θαυμαστή ευλυγισία Γέροντα Νεκτάριου 30 ώρες μετά την κοίμηση του 08/02/2018

 Προείδε τον θάνατο του :



«Ιλαρίωνα μου, εμείς οι δύο θα πεθάνουμε μαζί, το κατάλαβες, μαζί θα φύγουμε..!»

Στις 8/2/18 έφυγε ο μεγάλος Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης αλλά δεν έφυγε μόνος του, πήρε παρέα την ίδια ημέρα και ένα άλλο μεγάλο Γέροντα τον π.Ιλαρίωνα Γκαβέα ο οποίος ήταν εφημέριος στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Χαλανδρίου, Μετόχι της Ι. Μ. Πεντέλης όπου διακόνησε από το 1958 έως και την τελευτή του.


Αποτέλεσμα εικόνας για νεκταριος βιταλης

 Ένα έτος πριν την ταυτόχρονη κοίμηση των δύο Γερόντων, ο Γέροντας Ιλαρίωνας μου ζήτησε να τον πάω στην Καμάριζα να επισκεφτεί τον Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη, ο οποίος ήταν πλέον καθηλωμένος στο κρεβάτι.
 Μόλις ο Γέροντας Νεκτάριος είδε τον Γέροντα Ιλαρίωνα ανασηκώθηκε και του λέει :
 «Αδελφέ μου Ιλαρίωνα , σε αγαπώ πολύ» και ζητούσε να του φιλήσει το χέρι ζητώντας παράλληλα την ευλογία του ενώ το ίδιο ζητούσε και ο Γέροντας Ιλαρίωνας.

 Αποτέλεσμα εικόνας για ιλαριωνας γκαβεας

Αφού τελικά ασπάσθηκαν ο ένας τον άλλο με πολύ αγάπη σαν δύο μικρά παιδάκια, λέει ο Γέροντας Νεκτάριος:«Ιλαρίωνα μου, εμείς οι δύο θα πεθάνουμε μαζί, το κατάλαβες, μαζί θα φύγουμε ….»

Ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης κοιμήθηκε στις 8/02/2018 στις 05:30πμ
ενώ ο Γέροντας Ιλαρίωνας κοιμήθηκε την ίδια ημέρα στις 7:15 πμ!

ΡΩΜΙΟΣ
 ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 

ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ‘’ΜΕΓΆΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΆΣΤΑΚΤΟΣ ΦΌΡΟΣ’’ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΆ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΆΞΟΥΝ !


Περιουσιολόγιο, η ληστεία των ληστειών (ΔΕΙΤΕ ΄Βίντεο' με Ψαρούδα-Μπενάκη!)

 

 

Απλή αριθμητική - ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 80.000 ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!