Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - Οι Αλβανοί ήθελαν νεκρό τον Κ. Κατσίφα: «Μπορούσαν να τον συλλάβουν αλλά τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ”! ΒρωμUSA η δουλειά !!! (ANAΝΕΩΣΗ 29-10-18 15:15)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Όλο και περισσότερες ενδείξεις έρχονται στο φως που δικαιολογούν την υποψία ότι πρόκειται για προβοκάτσια και δολοφονία. Τα αλβανικά ειδησεογραφικά μέσα ενώ στην αρχή μιλούσαν για σύλληψη του Κ.Κοτσιφά κατόπιν ανακοίνωσαν ότι είναι νεκρός (ΕΔΩ)… Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον συνέλαβαν αιμόφυρτο και κατόπιν τον εκτέλεσαν (ΕΔΩ). Η οικογένεια του αρνείται να παραλάβει τη σωρό! Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά!
Φυσικά μην περιμένετε από το ψευτορωμαίικο να υπερασπιστεί τη μνήμη και την τιμή του δολοφονηθέντος έλληνα, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε ήδη ανακοινώνοντας ότι  δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τον θάνατο του με κάποια πατριωτική ενέργεια (ΕΔΩ) ! Φυσικά οι αλβανοί ζητούν και τα ρέστα δηλώνοντας μέσω του υπουργού εξωτερικών τους ότι εκφράζει την απογοήτευσή του για την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, η οποία όχι μόνο δεν καταδικάζει την επίθεση με όπλο κατά των δυνάμεων ασφαλείας μας, αλλά σημειώνει ότι κακώς η Ελλάδα μιλά για    ''απαράδεκτη απώλεια ζωής'' (ΕΔΩ)

Η υπόλοιπη ανάλυση παραμένει όπως είχαμε σχολιάσει παρακάτω:

Οι Βορειοηπειρώτες κατηγορούν τους αλβανούς για εσκεμμένη δολοφονία ΕΔΩ. Την ίδια στιγμή ο γενίτσαρος Ε. Ράμα (ελληνικό επίθετο Κολέκας)  προκαλεί σε μήνυμά του στο Twitter λέγοντας «Σκοτώσαμε ένα εξτρεμιστή, καλά του κάναμε» (ΕΔΩ) ! Ταυτόχρονα ο αλβανός ερευνητής δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα έγραψε:
«Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρες μαντίλες οι μητέρας μας. Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά…» Ο Αλβανός δημοσιογράφος πρόσθεσε απευθυνόμενος στους Έλληνες: «Εάν έχουν αμφιβολία, μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν…».
 Από την πρώτη στιγμή το καταλάβαμε ότι η δολοφονία ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΔΑΚΤΥΛΟ - δείτε όλη την ανάλυση  ΕΔΩ. Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ - Επιβεβαίωση: Οι Αλβανοί μπούκαραν στο σπίτι του Κ. Κατσίφα: Χτύπησαν τη μητέρα του! – Το περίεργο ρεπορτάζ Αλβανικού καναλιού λίγα 24ωρα πριν την δολοφονία (ΕΔΩ)

Παραμονές ελληνοτουρκικού θερμού επεισοδίου όξυνση στη σχέσεις Αλβανίας - Ελλάδας πόσο τυχαία μπορεί να είναι; Υπενθύμιση: Υπάρχουν 800.000 αλβανοί στη χώρα Οι Ιλλουμινάτι σχεδιάζουν δεκαετίες πριν τις κινήσεις τους  - Σχέδιο ‘’Μεγάλης Αλβανίας’’ ΕΔΩ – Ο γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός (ΕΔΩ) , και ο γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης (ΕΔΩ) μας έχουν προειδοποιήσει!

Προετοιμασία αστάθειας στη χώρα με το Αλβανικό στοιχείο. Μας σκάβουν το λάκκο δεκαετίες τώρα. Η χώρα είναι σε μόνιμο Υβριδικό Πόλεμο - δείτε ΕΔΩ
Πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου που βαίνει προς επαλήθευση ΕΔΩ και αφορά το ''άνοιγμα'' του Βορειοηπειρωτικού! Δείτε τι είχε πει αναλυτικά για τη Βόρειο Ήπειρο ΕΔΩ
Σημειώστε το θεϊκό σημάδι της έναρξης των ταραχών με την Αλβανία ... 28 Οκτωβρίου! Κι αυτό τυχαίο;
Ρίχνουμε πάντα και μια γεωπολιτική ματιά στα ''μελλούμενα'' σύμφωνα με την ορθοδοξία ΕΔΩ

 
 Οργή προκαλούν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσίοτητας. Τα πρώτα συμπεράσματα που εξάγονται είναι πως οι Αλβανοί ήθελαν πάση θυσία νεκρό τον ήρωα Κ. Κατσίφη.


Οι μαρτυρίες – Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ
Ένας άνθρωπος που γνώριζε καλά τον Κωνσταντίνο Κατσίφα ήταν ο Λεωνίδας Παππάς, πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 35χρονος πλήρωσε με τη ζωή του την «τρέλα, την υπερβολική αγάπη που είχε για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Βόρεια Ήπειρο».


Διέψευσε πληροφορίες που «ακούστηκαν» πως είχε ψυχολογικά προβλήματα ή τις αναφορές αλβανικών ΜΜΕ πως ανήκε σε ακραίες ομάδες. «Ο Κωνσταντίνος δεν προκάλεσε ποτέ, εξέφρασε απλά την υπερβολική αγάπη του για το Έθνος», είπε. Σημείωσε ότι ο 35χρονος ήταν μεν οπλισμένος αλλά δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κανέναν. «Αν ήθελε να το κάνει, θα το έκανε. Αντίθετα, η αλβανική αστυνομία, εν ψυχρώ τον εκτέλεσε χωρίς δεύτερη σκέψη. Υπήρχε τρόπος να συλληφθεί», είπε.
Ψεύδη από την Αλβανική Αστυνομία




Λεπτομέρειες για το περιστατικό και τον θάνατο του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, έδωσε η αστυνομία της Αλβανίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 28.10.2018, περίπου στις 10.00, στο χωριό Βουλιαράτες (αλβανικά: Bularat) στο Αργυρόκαστρο υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς.
Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο χώρο από όπου ακούστηκαν πυρά.

Σύμφωνα πάντα με την αλβανική αστυνομία «κατά τη στιγμή της άφιξής τους, οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από έναν σκοπευτή ο οποίος φορούσε στρατιωτική στολή. Από τις βολές που εξαπέλυσε εναντίον του αστυνομικού προσωπικού, ένα περιπολικό υπέστη ζημιές.
Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις από την Διεύθυνση τοπικής Αστυνομίας του Αργυροκάστρου.

Σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία ακολούθησε καταδίωξη του δράστη, ο οποίος πυροβόλησε ξανά κατά των αστυνομικών θέτοντας «σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή τους».
Κατόπιν αυτού, «λαμβάνοντας υπόψη την επικίνδυνη φύση του πολίτη, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο Kostandions Kaçifa, 35 ετών, που γεννήθηκε και κατοικεί στο χωριό Βουλιαράτες, η τοπική αστυνομία ζήτησε άμεσα τη βοήθεια ειδικών δυνάμεων για να καταστεί δυνατή η αντιμετώπιση του ασυνήθιστου αυτού περιστατικού για τις τοπικές δυνάμεις.
Μόλις έφτασαν οι ειδικές δυνάμεις, μπήκαν για έλεγχο στο σπίτι του δράστη, αλλά δεν ήταν εκεί. Οι ειδικές δυνάμεις άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή και τον εντόπισαν λίγο αργότερα σε μια βουνοπλαγιά πάνω από το χωριό Βουλιαράτες.

Μόλις τους αντίκρισε – σύμφωνα με την Αστυνομία της Αλβανίας – ο Κωνσταντίνος Κατσίφας άνοιξε αμέσως πυρ εναντίον τους.

Οι ειδικές δυνάμεις μέσω τηλεβόα κάλεσαν επανειλημμένα τον δράστη -που συνέχισε να πυροβολεί εναντίον τους – να ρίξει το όπλο του και να παραδοθεί.
«Ο πολίτης Κατσίφας συνέχισε να πυροβολεί εναντίον ειδικών δυνάμεων για σχεδόν 30 λεπτά, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή τους. Σε απάντηση, ειδικές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Κωσταντίνο Κατσίφα» λέει η αλβανική αστυνομία.

Οπως αναφέρει βρέθηκαν ένα αυτόματο καλάσνικοφ, δύο γεμιστήρες, μια τσάντα με φυσίγγια και 31 χρησιμοποιημένες σφαίρες. Από το διαμέρισμά του, κατασχέθηκε και μια στολή παραλλαγής.

Η Εισαγγελία του Δικαστικού Επαρχιακού Δικαστηρίου του Αργυροκάστρου, και η Εισαγγελία Σοβαρών Εγκλημάτων διεξάγει τις έρευνες για το περιστατικό.
Είναι προφανές, πως οι Αλβανοί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την δολοφονία και θέλουν να ρίξουν την ευθύνη στον Κ. Κατσίφη. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι που βρίσκεται η Ελληνική Κυβέρνηση.
Ένα σοβαρό κράτος θα είχε ήδη αναλάβει δράση σε διπλωματικό επίπεδο και όχι μόνο!

 Δείτε βίντεο:



ΠΗΓΗ 


Υπό «πολιορκία» η Αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα – Συγκέντρωση δεκάδων Ελλήνων για τον Κ. Κατσίφα – «Βράζει» ο Ελληνισμός

 Οργή Ελλήνων για τον θάνατο του ήρωα Κ. Κατσίφα που περνάει πλέον στο πάνθεον των ηρώων. Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Κηφισίας στο ύψος της Φιλοθέης, καθώς πραγματοποείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αλβανική πρεσβεία για τον θάνατο του Βορειοηπειρώτη από τις αλβανικές αρχές.
 sygkentrwsi_presveia_alvanias_mesa
 sygkentrwsi_presveia_alvanias_mesa4
Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση έξω από το αλβανικό προξενείο για τον θάνατο του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα και στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα αργά το απόγευμα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο περίπου 10 άτομα για να διαδηλώσουν για τον θάνατο του Έλληνα ομογενή στο χωριό Βουλιαράδες στην Αλβανία.

Περισσότερες φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ στην ΠΗΓΗ ΕΔΩ 

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 

ΈΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός από αλβανικά πυρά ο Έλληνας ομογενής που…τόλμησε να υψώσει την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο!


Οι Αλβανοί μας χλευάζουν στα σύνορα και οι εκσλαβισμένοι στήνουνχορούς στην Φλώρινα – Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Εκτός ορίων οι Αλβανοί εθνικιστές ενόψει εθνικής επετείου: Πορεία διαμαρτυρίας για τα ελληνικά νεκροταφεία – Κατηγορούν την Ελλάδα για «γενοκτονία»

 

ΈΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός από αλβανικά πυρά ο Έλληνας ομογενής που…τόλμησε να υψώσει την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο!

 

Τσάμηδες, Κατοχή καί προπαγάνδα: Ὅσα πρέπει νά γνωρίζουμε - ΤΟΥ Δ. ΓΚΑΒΕΑ


2 σχόλια:

  1. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΐΣΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ......ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΑΛΒΑΝΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι οι αριστεροι μισελληνες αναρχοκομουνιστες πανηγυριζουν για τη δολοφονια του παιδιου μας απο τους τουρκαλμπαν προλεταριους τους
    θαρθει η ωρα σας μπολσεβικοι μαζι με τους τουρκαλμπαν σας τους μπουλγκαρομακεντοσνκι σας και τους τουρκους ταξικους αδερφους σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!