Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Η ψυχιατρική καρτέλα του Ράμα, που αποκάλεσε τον Κατσίφα «τρελό»

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Για τον δολοφόνο γενίτσαρο πρεζέμπορα Έντι Ράμα δείτε ΕΔΩ  
Για τον ήρωα και λεβέντη Κωνσταντίνο Κατσίφα δείτε ΕΔΩ  
Για τους σιωνιστές προδότες πολιτικούς που χειροκρότησαν τη δολοφονία του ήρωα Έλληνα δείτε ΕΔΩ

Η ψυχιατρική καρτέλα του Ράμα, που αποκάλεσε τον Κατσίφα «τρελό»

Ο Αλβανός πρωθυπουργός χαρακτήρισε πρόσφατα τον εκτελεσθέντα από τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, Κωνσταντίνο Κατσίφα, "τρελό". Ποιος μιλάει, όμως; Αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά σε μια ψυχιατρική καρτέλα από το μακρινό 1982, που ανήκει στον ασθενή Ράμα Έντβιν, γιο υψηλόβαθμου στελέχους της κομμουνιστικής δικτατορίας της γειτονικής χώρας. 

 L



 
Η γραφή είναι δύσκολα αναγνώσιμη, διακρίνονται, όμως, κάποια σημαντικά στοιχεία.

Όνομα: EDVIN (EDI)

Όνομα Παρτρός: KRISTAQ
Επώνυμο: RAMA
Η καρτέλα έχει ημερομηνία 16.05.1982.
Γεννημένος το 1964, δηλαδή είναι οριακά ενήλικας και έχει ήδη σοβαρά προβλήματα.
Διαβάζεται καθαρά η επιθετική ψυχοπάθεια του - psikiza agresive, στα αλβανικά.
Στο υποσημείωμα του εξιτηρίου ο γιατρός γράφει: Βγαίνει βελτιωμένος απο το νοσοκομείο στις 18.05.1982 και πρέπει να είναι υπό παρακολούθηση. Να περνά από εξετάσεις κάθε 3 μήνες.

Το έγγραφο είναι αυθεντικό, έχει δει το φως της δημοσιότητας στην Αλβανία και έχει προξενήσει σάλο, χωρίς να έχει δεχθεί όμως ευθεία διάψευση από την πλευρά του πρωθυπουργού. Το θέμα είχε ανακινήσει πέρυσι η εφημερίδα ΤΕΜΑ, το ρεπορτάζ της οποίας αναφέρει, μεταξύ άλλων:


"Οι πρώτες ενδείξεις της ασθένειας του Ράμα χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, πράγμα που συμπίπτει με τις τακτικές επισκέψεις του στα νοσοκομεία. Όπως αναγράφεται στις κλινικές καρτέλες και βάσει των ομολογιών των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής Ράμα εμφανιζόταν ιδιαίτερα επιθετικός όχι μόνο στα κοινωνικά περιβάλλοντα, αλλά και με τα μέλη της οικογένειάς του. Αυτό υποχρέωνε την οικογένεια να ζητά τη βοήθεια του νοσοκομείου. Εκείνη την εποχή, έχοντας υπόψη ότι ο πατέρας του, Κριστάκι Ράμα, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της νομενκλατούρας, στον Έντι επιφυλάσσονταν ιδιαίτερη μέριμνα στους νοσοκομειακούς θαλάμους όπου νοσηλευόταν."


"Η χρήση βίας έναντι της μητέρας και αργότερα της συζύγου του εκείνης της περιόδου υποχρέωσαν τις αρχές να επιλέξουν για τον ασθενή Ράμα ειδική ιατρική αγωγή, η οποία συνεχίστηκε στο Παρίσι. Η διάγνωση στην οποία κατέληξε το ιατρικό τιμ, όπως φαίνεται κι από την κλινική καρτέλα του, ήταν «βεβαρυμένη σχιζοφρένεια» με συμπτώματα χρήσης βίας που εμφανίζεται έναντι των μελών της οικογένειας κι υπόλοιπων ατόμων. Η σχιζοφρένεια προκάλεσε επιθετική κατάθλιψη και διακυμάνσεις μνήμης που συνοδεύονταν με αϋπνίες του ασθενή Ράμα", συνεχίζει το δημοσίευμα του TEMA.


Καθώς η αλβανική πλευρά καθυστερεί να παραδώσει τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα και, κυρίως, ενώ δεν δίνεται στη δημοσιότητα υλικό (όπως από την κάμερα του ελικοπτέρου ή κάμερες στολής που τυπικά φορούν οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας) που να επιβεβαιώνει την επίσημη εκδοχή, το Πρώτο Θέμα αποκαλύπτει ότι η εντολή της εκτέλεσης ήρθε από το γραφείο του Αλβανού πρωθυπουργού. Συγχρόνως, η εκ των πραγμάτων εκμετάλλευση του θέματος από τον Έντι Ράμα, ώστε να αυξήσει τη δημοτικότητά του σε μια παραδοσιακά ανθελληνική κοινή γνώμη, καθιστά τον ρόλο του Αλβανού πρωθυπουργού στην υπόθεση Κατσίφα ύποπτο.


Οι πληροφορίες για το ιατρικό του ιστορικό ενισχύουν, δυστυχώς, την υποψία, ότι ο σοσιαλιστής ηγέτης είναι ικανός τα χειρότερα.




ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μπερίσα κατηγορεί τον Ράμα για Π Ρ Ε Ζ Ε Μ Π Ο Ρ Α ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 'ΣΟ Κ' !!!!

 


Δολοφονία Κωνσταντίνου Κατσίφα από τούς αλβανούς: Απάντηση στους προδότες Νίκο Φίλη και Χρήστο Καραγιαννίδη. Ποιος δημιουργεί και διαδίδει τα fakenews



Στην αιωνιότητα πέρασε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας - Δίπλα στους ήρωες του Έπους του 1940 (φωτό, βίντεο)



«Απόβαση» στους Βουλιαράτες: Εκατοντάδες Έλληνες στο χωριό – Συγγενείς του Κατσίφα έδιωξαν Αλβανικά ΜΜΕ – Εδώ θα ταφεί ο ήρωας



Οι τρεις «γενίτσαροι» Ελληνικής καταγωγής: Ερντογάν - Γκρουέφσκι - Ράμα


Οι Αλβανοί μας χλευάζουν στα σύνορα και οι εκσλαβισμένοι στήνουν χορούς στην Φλώρινα – Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Εκτός ορίων οι Αλβανοί εθνικιστές ενόψει εθνικής επετείου: Πορεία διαμαρτυρίας για τα ελληνικά νεκροταφεία – Κατηγορούν την Ελλάδα για «γενοκτονία»

 

Back to top Υδρογονάνθρακες! Να γιατί η Αλβανία θέλει να γίνει Μεγάλη Αλβανία… 

 

 





2 σχόλια:

  1. Να είμαστε ΣΑΦΕΙΣ πρός όλες τις κατευθύνσεις!
    Ο πρώτος που τηλεοπτικώς ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ το (σκοπίμως ΘΑΜΜΕΝΟ) σ ο β α ρ ό τ α τ ο ζήτημα των ψυχιατρικών φακέλλων του Αλβανού πρωθυπουργού Ε.Ράμα, ήταν ο "δικός μας" 'mr.V' στίς εκπομπές του στην 'ΟδύσσειαΤV', εδώ και μήνες πρίν!
    "Κρατείστε" προσεκτικά ότι ο "ελληνικός"(...) Τύπος, δεν τόλμησε ΑΚΟΜΑ να δείξει ότι περιγράφεται ανωτέρω στην έξοχη αυτή ανάρτηση.
    Ο Ε.Ράμα ήταν απο πολύ μικρός ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!
    Ο πατέρας του δεν λεγόταν - επειδή έτσι το ισχυρίζονται οι αλβανικές εφημερίδες - Κριστάκ Ράμα, αλλά Χρήστος Ράμας, ο αγαπημένος γλύπτης του Εμβέρ Χότζα και ήταν ΑΚΟΜΑ ένας άθλιος Γ Ε Ν Ι Τ Σ Α Ρ Ο Σ !
    Εύγε και πάλι ΕΥΓΕ για την υποψιασμένη ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι τελευταίο:
    Πόσοι γνωρίζουν στην Ελλάδα, ότι η πρώτη του σύζυγος, η οποία μάλιστα υπήρξε δημοφιλής ηθοποιός στην γείτονα, τον παράτησε και έφυγε Τ Ρ Ε Χ Ο Ν Τ Α Σ για να γλυτώσει απο τον α σ υ ν ά ρ τ η τ ο (και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!) χαρακτήρα του;
    (Εξυπακούεται, ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟ το ξεδίπλωσε σε εκπομπή του στην 'ΟδύσσειαΤV' o 'mr.V'!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!