Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΕΜΠΟΛΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ (Βίντεο) - ΑΤΖΕΝΤΑ 21...ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Τίποτα δεν είναι τυχαίο στις μέρες μας. Και ειδικά όταν συμπίπτει με τις ενέργειες του σιωνισμού.
Πρόκειται για ενέργειες της  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 
Κονγκό – Την Παρασκευή, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας WHO ανακοίνωσε ότι έχει ξεσπάσει μια άλλη επιδημία Ebola. Περισσότεροι από 600 άνθρωποι υποφέρουν ήδη από τον απειλητικό για τη ζωή ιό Ebola, σε 560 περιπτώσεις επιβεβαιώνεται ο ιός Ebola, σε άλλες 48 είναι πιθανώς η αιτία της νόσου. Από τον Αύγουστο, έχουν πεθάνει από τον ιό 365 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 18 βοηθών. Είναι δύσκολο για την ΠΟΥ να αποτρέψει την εξάπλωση του αιμορραγικού πυρετού, καθώς υπάρχουν ένοπλες ομάδες στην επαρχία του Βόρειου Κίβου. Μια επιδημία Ebola στη Δυτική Αφρική το 2014/15 έχει ήδη σκοτώσει περισσότερους από 11.000 ανθρώπους.

Σύμφωνα με την WHO, η έκρηξη του Κονγκό είναι σήμερα η δεύτερη πιο σοβαρή στην ιστορία. Λόγω αιματηρών διαμαρτυριών σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, μερικές φορές θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν λιγότεροι εμβολιασμοί. Η οργάνωση υγείας ανησυχεί.
Η Ebola μπορεί επίσης να έχει ξεσπάσει και στη Σουηδία, οι αρχές αποκρύβουν την αλήθεια για να μην αναστατωθεί ο λαός.

Το Κονγκό δεν είναι σήμερα η μόνη περιοχή στην οποία έχει ξεσπάσει η Έμπολα. Επίσης στη Σουηδία αναφέρθηκε ασθενής με υποψία Ebola. Ο άρρωστος αντιμετωπίζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουψάλα. Δεν είναι ακόμη σαφές αν είναι στην πραγματικότητα Ebola.

Ο πυρετός του Ebola είναι θανατηφόρος, ανάλογα με τον τύπο του ιού, σε περίπου 25 έως 90 τοις εκατό όλων των περιπτώσεων. Ως θεραπεία, μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο μέτρα για την καταπολέμηση ή την ανακούφιση των επιμέρους ασθενειών. (BH)
Η μεγάλη εισβολή της Αφρικής στην Ευρώπη υπογράφτηκε στο Μαρόκο για το μεταναστευτικό, επομένως θα έρθουν και όλες οι ξεχασμένες ασθένειες και οι καινούργιες δημιουργήματα της Νέας Τάξης μέσα στα δαιμονικά τους εργαστήρια για την εξόντωση και μείωση των λαών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!