Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ - Αυτό φέρνουν τα «κίτρινα γιλέκα»: Θέλουν να καταργήσουν την ανωνυμία και τις ανεξέλεγκτες διαδηλώσεις στην Γαλλία – Όλα ελεγχόμενα –


 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Σας το είχαμε πει από την αρχή (ΕΔΩ) ότι η όλη η εξέγερση με τα κίτρινα γιλέκα είναι πλήρως χειραγωγούμενη από τον σιωνισμό! Δείτε τις αποδείξεις ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ. Ταΐστε λίγο και τα αλογατάκια ΕΔΩ !
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:     Για να μην σας δουλεύει άλλο ο  Ρότσιλντ και η παρέα του δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ. Μην ξεχνάτε ότι ο σιωνισμός χρηματοδοτούσε και τον Χίτλερ και τον Τσόρτσιλ - Ρούσβελτ όπως είπαμε ΕΔΩ και απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται! Έτσι, θα καταλάβετε ΠΛΗΡΩΣ την εσκεμμένη διάλυση της Ευρώπης με σκοπό να μας φέρουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ. ‘’Συμπτωματικά’’ (ΕΔΩ) το ξεχαρβάλωμα άρχισε μόλις η Αγγλία βγήκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να προστατεύσει το City Of London που αποτελεί το οικονομικό κέντρο στου σιωνισμού ΕΔΩ.



Αυστηρότερα μέτρα με στόχο κυρίως όσους οργανώνουν μη εγκεκριμένες διαδηλώσεις προτίθεται να λάβει η γαλλική κυβέρνηση.


Αυτό ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ στον απόηχο και των τελευταίων βίαιων διαδηλώσεων από τα «Kίτρινα Γιλέκα», το περασμένο Σάββατο.

Στα νέα μέτρα που εξετάζει η γαλλική κυβέρνηση περιλαμβάνεται η απαγόρευση της μάσκας ή οποιουδήποτε άλλου μέσου που κρύβει το πρόσωπο, σε μία προσπάθεια να αποκλειστούν από τις κινητοποιήσεις τα ταραχοποιά στοιχεία.



Με άλλα λόγια τα «κίτρινα γιλέκα» επιφέρουν στην Γαλλία αυστηρότερα αστυνομικά μέτρα.
Και φυσικά οι πραγματικοί «κουκουλοφόροι» θα συνεχίσουν να δρουν.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!