Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Μας είχαν δείξει το κίνημα με τα κίτρινα γιλέκα; - Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ …..

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Σας είχαμε ενημερώσει από τους πρώτους για την απάτη με τα κίτρινα γιλέκα ΕΔΩ άλλα και με το εξαιρετικό άρθρο ΕΔΩ. Υπήρχαν επίσης και άλλες αποδείξεις ΕΔΩ που και πάλι σας είχαμε ανακοινώσει. Βέβαια, οι περισσότεροι ήταν δύσκολο να κατανοήσουν το μέγεθος της σιωνιστικής απάτης καθώς αυτό βόλευε τη σκέψη ότι θα ''καθαρίσουν'' άλλοι για εμάς.....

Μας είχαν δείξει το κίνημα με τα κίτρινα γιλέκα;
KORAKS

Τα κίτρινα γιλέκα εξαπλώνονται αργά αλλά σταθερά σε όλο τον κόσμο. Και σιγά σιγά υπάρχουν πολλές ενδείξεις για την προέλευση τους.
Φαίνεται όλο και περισσότερο ότι ανεξάρτητα από το γεγονός αν φαίνονται σαν ένα πραγματικό λαϊκό κίνημα, είναι ένα σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ…των τραπεζιτών και διαχειριστών της οικονομίας.


Στις αρχές του μήνα σας γράψαμε ένα άρθρο, με το συμπέρασμα ότι τα κίτρινα γιλέκα είναι ένα από τα εργαλεία του ίδιου του προέδρου Μακρόν και ότι τους ανήκουν σχεδόν όλα.

Επιπλέον, υπάρχει ένα πολύ αξιοσημείωτο γεγονός:
Πολύ πριν υπάρξουν τα κίτρινα γιλέκα, το όνομα του giletsjaunes.com ήταν ήδη καταχωρημένο στην Αμερική. Αυτό έγινε συμφωνα με τις πληροφορίες μας ήδη στις 15 Μαΐου 2017, την επομένη ημέρα της εκλογής του Μακρόν ως προέδρου της Γαλλίας.

Το 2017, η πρώτη σελίδα του περιοδικού των Rothschild, το The Economist έβαλε την εικόνα που βλέπετε.

ΚΟΡΑΚΑΣ

greek-dutch-truth

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!