Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η «πρόβλεψη» του The Economist το 2016 για τα κίτρινα γιλέκα και τον Αυτοκράτορα Τράμπ - ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Σας το είχαμε πει από την αρχή (ΕΔΩ) ότι η όλη η εξέγερση με τα κίτρινα γιλέκα είναι πλήρως χειραγωγούμενη από τον σιωνισμό!

Το ίδιο και ο ''επαναστάτης'' και ''πατριώτης'' Τράμπ (ΕΔΩ)! Λυπάμαι που χαλάω τα όνειρα μερικών πως θα σωθούν από άλλους χωρίς να ''ταλαιπωρηθούν'' οι ίδιοι.... αν δεν κουνήσουν λίγο το κορμάκι τους λευτεριά δεν έχει!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
    
Για να μην σας δουλεύει άλλο ο  Ρότσιλντ και η παρέα του δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ. Μην ξεχνάτε ότι ο σιωνισμός χρηματοδοτούσε και τον Χίτλερ και τον Τσόρτσιλ - Ρούσβελτ όπως είπαμε ΕΔΩ και απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται! Έτσι, θα καταλάβετε ΠΛΗΡΩΣ την εσκεμμένη διάλυση της Ευρώπης με σκοπό να μας φέρουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ. 

‘’Συμπτωματικά’’ (ΕΔΩ) το ξεχαρβάλωμα άρχισε μόλις η Αγγλία βγήκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να προστατεύσει το City Of London που αποτελεί το οικονομικό κέντρο στου σιωνισμού ΕΔΩ.

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Πριν ακόμα καλά-καλά προλάβει να ορκιστεί πρόεδρος Ο Τράμπ και ενώ ήταν φρέσκοεκλεγμένος τον Νοέμβριο του 2016,το περιοδικό The Economist όπως κάνει κάθε χρόνο δημοσιεύσε το ετήσιο επετειακό τεύχος με τις εκτιμήσεις και «προβλέψεις» για τον επόμενο χρόνο.


Έτσι αυτό το τεύχος ήταν αφιερωμένο στο 2017 με βάση δεδομένων και αναλύσεων του τι πιθανόν θα φέρει σε διάφορα πεδία της κοινωνίας,απο τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις μέχρι και πολιτικά ρεύματα,απο τεχνολογικές ανακαλύψεις μέχρι και φιλοσοφικές αναζητήσεις.


Ο καλλιτέχνης του εξώφυλλου αποφάσισε ν’αποδώσει τις εκτιμήσεις του περιοδικού για το κοντινό μέλλον του πλανήτη, παραλλάσοντας τη τράπουλα μαντικών προβλέψεων ΤΑΡΩ έτσι ώστε τα γεγονότα να εμφανίζονται μυστηριωδώς κεκαλυμμένα.

Υπο το φώς όμως των πρόσφατων γεγονότων σχετικών με την εξέγερση των κίτρινων γιλέκων και το ρόλο του Τράμπ ως αρχηγού του κινήματος δεν μπορούμε να μην αντικρίσουμε δυο κυρίως κάρτες γεγονότων του εξώφυλλου με δέος και απορία για την καταπληκτική σύμπτωση προβλέψεων περιοδικού/ γεγονότων της σημερινής περιόδου.
Η πρώτη κάρτα δείχνει τον Τράμπ με σκύπτρο και σφαίρα ΑΥΤΟΚΡΆΤΟΡΑ-κυρίαρχου όλου του πλανήτη και όπως γράφει απο κάτω judgement/Κρίση, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗ.

 
Ο Αυτοκράτορας Τράμπ με το κίτρινο χρώμα.


ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΡΑΜΠ(βλ. άρθρο μου

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Τράμπ: Ο υπερβόρειος σκωτσέζος γιος του Απόλλωνα και αρχηγός των κίτρινων γιλέκων.
Η δεύτερη και πιο ενδιαφέρουσα κάρτα δείχνει ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ κατά των παγκόσμιων οικολογικών συνθηκών και φόρων.Όπως ακριβώς η εξέγερση των κίτρινων γιλέκων στη Γαλλία.

 
Τα κίτρινα γιλέκα διαδηλώνουν



Στη κάρτα φαίνεται η εξέγερση να καθοδηγείται απο έναν σοφό γενειοφόρο ερημίτη,πιθανή αναφορά στον ιδιόρρυθμο και χαρακτηρισμένο ως μέλλοντα Αντίχριστο David de Rothschild φανατικό μεσσία του περιβάλλοντος και πρόμαχο της οικολογίας.



 Ο Ερημίτης οδηγητής των γιλέκων David de Rothschild.
Δεδομένου ότι το περιοδικό ανήκει στην οικογένεια Ρότσιλντ κατά 21% και ότι ο πρόεδρος Τράμπ έχει σωθεί επιχειρηματικά στο παρελθόν απο δάνεια των Ρότσιλντ,μήπως μπορούμε να πούμε ότι το σενάριο της μελλοντικής Ευρώπης και του δυτικού κόσμου είναι ήδη γραμμένο και εμείς ως απλοί θεατές παρακολουθούμε την εξέλιξη της πλοκής;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!