Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Μπροκ και Βέμπερ αποκάλυψαν ότι ο Μητσοτάκης έχει αποδεχθεί τη Συμφωνία των Πρεσπών…


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Για τον Κούλη δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Είναι όλοι στο κόλπο και εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ). Θα το επαναλαμβάνουμε συνέχεια μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος Έλληνας!

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα. 

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ
Η ευρωπαϊκή Δεξιά «άδειασε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σύσσωμη τη Νέα Δημοκρατία για την υποκριτική στάση τους στο Σκοπιανό.

 
Όπως αποκαλύπτουν με δηλώσεις τους στο EURACTIV o Έλμαρ Μπροκ και ο Μάνφρεντ Βέμπερ, η Νέα Δημοκρατία έχει αποδεχθεί τη Συμφωνία των Πρεσπών στους Ευρωπαίους εταίρους.

Αυτό που αποκαλύπτεται -και προκαλεί πολιτικό σεισμό- είναι ότι η Νέα Δημοκρατία και ο αρχηγός της περιμένουν να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών η κυβέρνηση Τσίπρα, ώστε εκείνοι δίχως κόστος να παριστάνουν στην εσωτερική κοινή γνώμη τους «πατριώτες», ευελπιστώντας με αυτή τη ρητορική να κερδίσουν τις εκλογές, ενώ την ίδια ώρα στις Βρυξέλλες διαβεβαιώνουν ότι είναι υπέρ της Συμφωνίας.
Οι δηλώσεις των στελεχών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, την επομένη της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open, επιβεβαιώνουν πλήρως την ακόλουθη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη:

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να πάμε σε εκλογές τώρα, χωρίς να ψηφιστεί η συμφωνία. Καθαρά πράγματα».

Και ο λόγος που δεν θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιατί έχει δεσμευτεί να την περάσει εκείνος και το κόμμα του σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει η κυβέρνηση Τσίπρα και η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές.
Πώς όμως θα καταφέρει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις του απέναντι στη Διεθνή Κοινότητα όταν εδώ και ένα χρόνο έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα όργιο λαϊκισμού και παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού;

hassapis-peter

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!