Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

«Καζάνι που βράζει» η ΝΔ για την υποχωρητική στάση του, εβραϊκής καταγωγής, Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στη Τουρκία

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όταν τον ψήφιζαν για ''αρχηγό'' δεν τον ήξεραν; Παραμύθια για να κοροϊδεύουν τον κόσμο! O ''εκλεκτός'' της λέσχης Bilderberg (ΕΔΩ) έχει σαφή άποψη για την συμφωνία των Πρεσπών ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ, για την δολοφονία του ήρωα Κ. Κατσίφα ΕΔΩ, για τα ελαιοτριβεία των ελλήνων  ΕΔΩ, και πολλά ακόμη....  Έχουν και οικογενειακή παράδοση (ΕΔΩ) στην επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (ΕΔΩ)....
Κυριάκος, ο εβραίος απόγονος Μητσοτάκης (ΕΔΩ) και μελλοντικός πρωθυπουργός της οικουμενικής κυβέρνησης!!! Αν δεν διασκεδάσατε ακόμη μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ
ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΑ ''ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ'' ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ


 
Επαναστατούν ακόμα οι βουλευτές της ΝΔ με την ακατανόητη «πασιφιστική» στάση του κόμματος το οποίο ζήτησε από τον βουλευτή Φλωρίνης Γιάννη Αντωνιάδη να ανακαλέσει την φράση «Βυθίσατε το Barbaros» που περιέχονταν στην επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή προς τον Αλέξη Τσίπρα ως αρμόδιου υπουργό Εξωτερικών (την οποία ερώτηση ο βουλευτής απέσυρε μετά την αντίδραση της ηγεσίας του κόμματός του).


Πολλοί συνάδελφοι του Γ.Αντωνιάδη «μουρμούριζαν» σήμερα το απόγευμα ότι «Είναι ντροπή να μην μπορούμε να πούμε μια λέξη παραπάνω ως αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στην άνευ όρων παράδοση τόσο προς τη Τουρκία, όσο και προς τα Σκόπια. Εμείς δεν θα αντιδράσουμε;».

Χαρακτηριστικά ένας από αυτούς δήλωσε σε συντάκτη του pronews.gr: «Καταλαβαίνω ότι ο Κυριάκος θέλει να είναι προσεκτικός με τη Τουρκία. Αλλά πρέπει να μας πει πού είναι οι "κόκκινες γραμμές" μας και αν υπάρχουν. Γιατί όντως το Barbaros κάνει βόλτες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ανενόχλητο. Δεν θα ασκήσουμε κάποια κριτική γι αυτό;».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο βουλευτής Φλωρίνης Γιάννη Αντωνιάδη αναφέρε πως η υποχωρητική τακτική της κυβέρνησης αποθρασύνει την Τουρκία: «Η χώρα οφείλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Που είναι οι κόκκινες γραμμές. Αυτό θα το λάβει σοβαρά η Τουρκία, όπως εάν δούμε την ιστορία των ελληνοτουρκικών όποτε η Ελλάδα ήτανε αποφασιστική και καθοριστική η Τουρκία έκανε πίσω.
Ο πόλεμος είναι έσχατο μέσο το οποίο όλοι απευχόμαστε, αλλά αυτό τι σημαίνει ότι δεν τολμάει κανείς να το αναφέρει; 

Δηλαδή εάν έρθουν οι Τούρκοι στη Ρόδο ή αν έρθουν οι Τούρκοι σε κάποιο νησί και κάνουν απόβαση εμείς τι θα κάνουμε, θα μαζέψουμε όλα τα λουλούδια της Αθήνας και θα τους ραίνουμε με γαρύφαλλα;».
Δείτε το βίντεο στην πηγή ΕΔΩ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΚΟΥΛΗ ΝΟΥΔΟΥΛΗ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ

 

 

Καποτε υπηρχε μια χωρα που πιστευε μονο σε Μ@λακες … ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ.... ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ''ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ'' ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ

 

 

ΑΥΤΟΙ θα μας .. σώσουν. Σε “μυστικό δείπνο” με Σημίτη Μητσοτάκης και Στουρνάρας την ημέρα που αποκαλύφθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών του


 

Η ΝΔ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ». - Δηλαδή να γίνουμε μόνιμα προτεκτοράτο της γερμανικής Ευρώπης.

 

 

Κατά των καταλήψεων & ο Μητσοτάκης: «Ακραίοι εθνικιστές οι μαθητές»! – Απάντηση Ελληνόπουλων, ντύνουν με γαλανόλευκες τα σχολεία

 

 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΡΔΑΜ ΤΗΣ…«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ» ;;; (βίντεο) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!! Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!

 

 

Τί Αλέξης, ΤΙ Κούλης... Όποιος βρίσκει ΔΙΑΦΟΡΕΣ, να το ...δηλώσει!

 

 



ΓΙΑΤΙ οι εβραίοι Τσίπρας και Μητσοτάκης κατέθεσαν στεφάνια από φύλλα συκιάς στο Ισραηλ; Είναι ανθελληνική ενέργεια αυτό; Τι συμβολίζει;


2 σχόλια:

  1. Να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ένα σοβαρότατο ζήτημα, που οι πλείστοι αγνοούν.
    Και αυτά από την πολυετή πείρα μελέτης των ιστορικών και πολιτικών μας πραγμάτων, όπως και του Τύπου.
    Όταν υπάρξει ένας βουλευτής, ο οποίος επιχειρεί να "ξεφύγει" απο το "μαντρί", δυστυχώς γι' αυτόν είναι ΕΠΟΜΕΝΟ και δεν αργεί να τον ...ΦΑΕΙ Ο "ΛΥΚΟΣ" !
    Αυτό ισχύει, είτε "γλυστρίσει" σε θέματα οικονομικής φύσεως, είτε σε θέματα κριτικής "πρός τά πάνω", είτε σε θέματα ασκήσεως "οξυτέρας" αντιπολιτεύσεως, που ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ η ηγεσία του κόμματος που ανήκει.
    Ειδικώς στα ΕΘΝΙΚΑ θέματα, η συντριπτική πλειονότης των βουλευτών απο πολλών ετών, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ, πόσω μάλλον να καταθέσει "καυτές" ερωτήσεις.
    ΑΝ λέμε ΑΝ, βρεθεί ένας "γενναίος" και "α ν α κ α τ έ ψ ε ι" την σούπα, φέρνοντας (τάχα) σε "δύσκολη θέση" το Υπουργείο Εξωτερικών, απλώς ...υπογράφει το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας!
    Ή να βρεί ταχέως άλλη δουλειά, ή να κοιτάξει να ..."μπαρκάρει" για ΑΛΛΑ ("ασφαλέστερα") "λιμάνια"...
    Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον όπως γράφετε
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    https://odysseiatv.blogspot.com/2018/11/blog-post_742.html

    γιατί όσοι έχουν πεθάνει π.χ. Μητσοτάκης ετάφησαν Χριστιανικά και ορθόδοξα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!