Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΑΚΟΜΑ ένας (κατα-ΠΡΑΣΙΝΟΣ) π ρ ό θ υ μ ο ς γιά ....υπουργείο !




(Ω, ΤΙ ..."ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ"...)
Με απόφαση της αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά διεγράφη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος για την απόφαση να ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών.
Μετά την απόφαση της ΔΗΜΑΡ ο πρόεδρος Θανάσης Θεοχαρόπουλος να υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, ο Θεοχαρόπουλος τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αποτέλεσμα εικόνας για πασοκ αστεια


Αποτέλεσμα εικόνας για πασοκ αστεια


Αποτέλεσμα εικόνας για Θεοχαρόπουλος

«Η στάση του Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, εξ αντικειμένου υπηρετεί τον κ. Τσίπρα και τους σχεδιασμούς του και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Σχετική εικόνα

Επίσης με απόφαση της Προέδρου σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού, συγκαλείται έκτακτο πολιτικό και καταστατικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για το τέλος Μαρτίου, μετά από εκλογή Συνέδρων από τη βάση.

Σχετική εικόνα

Το Συνέδριο θα εκλέξει τα συλλογικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, ολοκληρώνοντας άμεσα τον ενιαίο φορέα», αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ΔΗΜΑΡ αλλά και το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου καλούνται να αυτοδιαλυθούν και τα στελέχη τους να ενταχθούν σε ένα νέο και ενιαίο κόμμα.

Σχετική εικόνα

Υπενθυμίζεται ότι και ο Παπανδρέου βεβαίως έχει ταχθεί υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. 
Ωστόσο δεν είναι βουλευτής σε αντίθεση με τον κ.Θεοχαρόπουλο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεοχαρόπουλος

 Ωστόσο με την ενοποίηση του φορέα η Γεννηματά θέλει προφανώς να λύσει και τους πονοκεφάλους των διαφοροποιήσεων των επικεφαλής των επιμέρους κομμάτων, αφού πλέον οι αποφάσεις θα λαμβάνονται στα ενιαία όργανα.


Αποτέλεσμα εικόνας για πασοκ αστεια

Σχετική εικόνα

Ο Θεοχαρόπουλος βεβαίως μετά την διαγραφή του και καθώς θα έχει ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών αναμένεται ευλόγως να προσεγγιστεί από το ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Αλέξη Τσιπρα να εμφανιστεί εκείνος ως ο νέος εκφραστής της λεγόμενης κεντροαριστεράς.


Σχετική εικόνα


http://ixnos.blogspot.com/2019/01/blog-post_68.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Πολύ μπερδεμένα όλα αυτά. Δεν ξέρουμε πια σε ποιο ακριβώς κόμμα ανήκει ο καθένας την κάθε στιγμή.
    Το έχω ξαναπεί: Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν διάφορες π@@στιές με "έμπα-έβγα" βουλευτές στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, η οποία πρώτα αυτή πρέπει να εγκρίνει αν η Συμφωνία θα φτάσει στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά κι εκεί να μην τους βγουν τα κουκιά, πάλι πραξικόπημα θα κάνουν. Διαβάστε εδώ:

      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/744921_anexartitopoiithike-kai-o-grigoris-psarianos-apo-potami

      Διαγραφή
    2. Σούρτα φέρτα οι βολευτές για να βολευτούν και να βολέψουν τους ξένους και την 5η φάλαγγα. Μια μέρα θα πληρώσουν, όμως θα καταστρέψουν την πατρίδα για πάρτη τους... Η αποστασία του 1965 ωχριά μπροστά στα κατά συρροήν συνταγματικά πραξικοπήματα των φασιστερών.

      Διαγραφή
  2. Προκειμένου να επιτευχθεί το "ποθούμενο" που επιδιώκει ο ξένος παράγων (...) θα φέρουν τά πάνω - κάτω, μέχρι να έλθουν τα πράγματα ΕΚΕΙ που έχουν προγραμματίσει.
    Μήν ξεχνάμε πώς "β ρ έ θ η κ α ν" οι 8 βουλευτές που "έλειπαν" απο τον Ζόραν Ζάεφ....
    Η αντιπολίτευση εκεί, κατηγόρησε ΕΥΘΕΩΣ τον Αμερικανό πρέσβυ γιά ΑΘΕΜΙΤΑ παιχνίδια !
    Είμεθα σαφείς πιστεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!