Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Τι βλέπουν οι Ρώσοι και αντιδρούν: Παγκόσμιοι υποχθόνιοι σχεδιασμοί των εβραίων για Ιεροσόλυμα και Θεσσαλονίκη

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Όπως είχαμε πει ΕΔΩ οι εβραίοι αγοράζουν ακίνητα στην Θεσσαλονίκη συνέχεια και έχουν στόχο να δημιουργήσουν την Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων στην Μακεδονία μας αποσπασμένη από την Ελλάδα.

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα.  
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

 του Κίμωνα Χαραλάμπους
Όπως διαβάσατε χθες, η Μόσχα εξέφρασε την άποψη πως η απόφαση της Βουλής της πΓΔΜ για την Συνταγματική 

Αναθεώρηση που «ξεκλειδώνει» την Συμφωνία των Πρεσπών επιβλήθηκε έξωθεν, επικρίνοντας παράλληλα την Αθήνα ότι αγνοεί την γνώμη του λαού και δεν μιλά καν για δημοψήφισμα.

Οι Ρώσοι επιθυμούν να οδηγήσουν το θέμα της αλλαγής ονόματος της πΓΔΜ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., επικρίνοντας τις κυβερνήσεις των δύο χωρών.
Συμβαίνουν δύο πράγματα:

ΠΡΩΤΟΝ! Οι Ρώσοι, ως αντίβαρο στα σχέδια του ΝΑΤΟ, τόσο στα Βαλκάνια όσο και σε άλλα σημεία του πλανήτη, δεν επιθυμούν ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, προκειμένου να μην δημιουργηθεί ποτέ ενιαίος νατοϊκός χώρος «Ελλάδας-Σκοπίων-Κοσόβου».
Γιατί τότε είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»;
Δεδομένου ότι η Ελλάδα αποτελεί μέλος του ΝΑΤΟ, οι Ρώσοι «έτρεξαν», μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, και αναγνώρισαν πρώτοι την ύπαρξή των Σκοπίων με το ανιστόρητο «συνταγματικό» τους όνομα, «Δημοκρατία της Μακεδονίας», με σκοπό να κερδίσουν την συμμαχία τους.
Δεν περίμεναν προφανώς πως η Ελλάδα θα έφτανε στο σημείο να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» με «γλώσσα και εθνότητα», έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να μπουν εν τέλει στο ΝΑΤΟ.

Ωστόσο, οι Σκοπιανοί γνωρίζουν πως η Ρωσία δεν είναι σε θέση να τους βοηθήσει, καθότι δεν υπάρχει τρόπος να στηριχθούν από την απομακρυσμένη Ρωσία. Ίσως αν υπήρχε θαλάσσιος χώρος, η ρωσική στήριξη θα μπορούσε να έρθει, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στην Συρία.
Με τα δεδομένα όμως που υπάρχουν οι Σκοπιανοί «ψηφίζουν» ΝΑΤΟ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΝ! 

 Η Εθνική Δεξιά που στηρίζει την Ρωσία, όπως και τον Τραμπ στις ΗΠΑ, γνωρίζει πως πίσω από τα Σκόπια κρύβεται η Νέα Τάξη (Ευρωπαϊκή Ένωση, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Σόρος κτλ.), θέλοντας να προκαλέσει την δημιουργία «μακεδονικού κράτους» στα Βαλκάνια (εξού και το «μακεδονική γλώσσα και εθνότητα» που αναγνωρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ).

Οι παγκοσμιοποιητές εποφθαλμιούν την Θεσσαλονίκη (την αποκαλούν δεύτερη Σιών), την οποία θέλουν να θέσουν υπό την δική τους διεθνή (ή έστω πλήρως ελεγχόμενη) διοίκηση, όπως επιδιώκουν και με τα Ιεροσόλυμα (διαβάστε ΕΔΩ). Αυτό μπορεί να συμβεί μέσω της δημιουργίας «βαλκανικού κρατιδίου Μακεδονίας» με «κέντρο των Βαλκανίων» (φράση που χρησιμοποιεί συχνά-πυκνά ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας) και πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.

Ως εκ τούτου στην χθεσινή ανακοίνωση των Ρώσων για την Συμφωνία των Πρεσπών, εκφράζεται η έντονη ενόχληση της Ρωσίας, καθώς, όπως υπογραμμίζουν «υπονομεύει την ασφάλεια και την σταθερότητα στα Βαλκάνια» ή καλύτερα φέρνει την Νέα Τάξη ακόμα πιο κοντά στην αρπαγή της Θεσσαλονίκης, στην οποία δεν αποκλείεται να δούμε, αργά ή γρήγορα, και τον παγκόσμιο ηγέτη τους.
Δειτε στην πηγη ΕΔΩ το βιντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 σχόλια:

  1. Χρήστος Παππάς: Προσχηματική Αντιπολίτευση - Ουσιαστικά η ΝΔ στηρίζει την κυβέρνηση! ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Ov11I1fPxh8

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-proschhmatikh-antipoliteush-ousiastika-h-nd-sthrizei-thn-ku#ixzz5cicNmegR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ! Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ MISTER TSIPRA
    15/01/2019

    Χαμένος για πολλά χρόνια είναι ο κομμουνιστής Λαζόπουλος (δεν είχε μούτρα να εμφανιστεί, καθώς ήταν από τους κύριους συντελεστές της πολιτικής απάτης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!), αλλά οι πληροφορίες λένε πως λίαν συντόμως θα επανέλθει στις οθόνες μας, με το «Αλ τσαντίρι» του, που θα είναι… τρίωρης διάρκειας, σε εβδομαδιαία βάση, από το κανάλι OPEN.

    Ήταν αναμενόμενη η επιστράτευσή του από το τσιπροκαμμενικό κύκλωμα, καθώς εισήλθαμε σε προεκλογική περίοδο διαρκείας και η κυβέρνηση των φίλων του αντιμετωπίζει πρόσθετες δυσκολίες, με την προδοσία της Μακεδονίας.

    Δε βλέπουμε να κρατάει πολύ η εκπομπή του, καθώς είναι πλέον ξεφωνημένος κι ο κόσμος θα του γυρίσει την πλάτη!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο αιχμηρή ανακοίνωση δεν έχει βγάλει ποτέ το ΥΠΕΞ, όπως αυτή κατά της Ρωσίας, όπου εν ολίγοις κατηγορεί την Ρωσία ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, επειδή κατηγορεί τις κυβερνήσεις των Σκοπίων και της Ελλάδας για την Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν έβγαλε ούτε για τον Ερντογάν, ο οποίος ανενόχλητος κάνει τις τουρκοφιέστες του σε ελληνικό έδαφος, όχι ο Ερντογάν δεν παρεμβαίνει με τις προκλήσεις του στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, είναι... απελευθερωτής για τους αριστερούς της ανεξάρτητης Θράκης που ονειρεύονται. Ούτε για τις δηλώσεις Ράμα για τους Έλληνες αλλά και για τον Βορειοηπειρώτη αδερφό μας Κωνσταντίνο Κατσίφα. Τους πείραξε η ανακοίνωση της Μόσχας, η οποία αναφέρει την εκρηκτική κατάσταση στα Βαλκάνια, για την οποία είναι υπόλογη η σημερινή κυβέρνηση των ανθελλήνων με τις υπογραφές και τις επικλήσεις της μπροστά στις πιο ακραίες και ανθελληνικές κυβερνήσεις των Βαλκανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΑΟΥ! ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ (LAST YEAR, ΚΟΡΟΙΔΑ!)
    15/01/2019

    Σήμερα, ο μήνας έχει 15 και η υπουργάρα της αριστεράς Παπακώστα ετοιμάζεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και να υπερψηφίσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Πέρυσι τέτοιες μέρες (στις 17 Ιανουαρίου – προ… καρέκλας!) το ίδιο πρόσωπο ξιφουλκούσε στο Twitter… κατά της σύνθετης ονομασίας:

    «Ο γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδος είναι ιδιαίτερα ισχυρός στην περιοχή των Βαλκανίων, εκτός των άλλων, λόγω της συμπεριφοράς της Τουρκίας. Άρα, όπως είπα στην Βουλή,η Ελλάδα δεν μπορεί να σπεύσει να κλείσει το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας δίχως να πάρει εγγυήσεις.

    Αμφιβάλλω εάν έχει, σήμερα, την δυνατότητα να επιτύχει λύση αμοιβαία αποδεκτή και βιώσιμη. Παράλληλα, πρέπει να δούμε το θέμα των ξεχασμένων Ελλήνων στην γειτονική χώρα ο πληθυσμός των οποίων δεν είναι αμελητέος αλλά η Ελλάδα δεν τον αξιοποίησε ως διαπραγματευτικό ατού, έως τώρα.

    Δεν έχει λόγο να υιοθετεί ως «λύση» την κόκκινη γραμμή του Βουκουρεστίου, αλλά την απόφαση των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίχως το όνομα Μακεδονία ή τα παράγωγά του. Αυτή είναι η Εθνική θέση. Ο δε Νίμιτς είναι μέρος του προβλήματος».

    Τα σχόλια δικά σας…

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!