Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Αυτά γράφουν ακριβώς τα ισλαμικά φυλλάδια που εστάλησαν στους Έλληνες – Η φράση που… «μυρίζει» παγκόσμιο ηγέτη (ΒΙΝΤΕΟ) - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΥΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Κατάφεραν και έβαλαν το Ισλάμ πάλι στη ζωή μας. Μας γύρισαν πίσω 200 χρόνια. Τόσες ζωές Ελλήνων θυσιάστηκαν, ποταμοί αίματος χριστιανών για να απελευθερωθεί αυτή η χώρα, και τώρα, ένα τσούρμο μαριονέτες του σιωνισμού με μερικές υπογραφές μας έβαλαν τους εχθρούς μέσα στη χώρα χωρίς να πέσει τουφεκιά. Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων.
Βλέπετε να εκτυλίσσεται μπροστά σας το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ), το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε ΠΟΛΥ σοβαρά καθώς και τις παρακάτω σημαντικότατες παραπομπές, που σας δίνουμε προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος αυτό που έρχεται και να προετοιμαστείτε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Αφορά την δική σας σωματική ακεραιότητα και βιολογική επιβίωση.... πόσο πιο καθαρά να το πούμε;


Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' εντάσσεται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου ενάντια στην πατρίδα μας - δείτε ΕΔΩ

Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.
Σάλο προκάλεσαν χθες οι φάκελοι που εστάλησαν σε πανεπιστήμια της χώρας, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, περιείχαν φυλλάδια στην αραβική γλώσσα και «βιομηχανικές ερεθιστικές ουσίες», οι οποίες χρησιμοποιούνται στην παραγωγή και βελτίωση συγκολλητικών ουσιών και μελανιών εκτύπωσης


Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», μέσα στους φακέλους βρέθηκαν προπαγανδιστικά ισλαμικά φυλλάδια.

Δείτε τι περιείχαν αναλυτικά:
Το πρώτο φυλλάδιο (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) φέρει τον τίτλο: «Ο άνθρωπος, οι άπιστοι», αναφερόμενο σε δύο εδάφια του Κορανίου.
Το δεύτερο φυλλάδιο ονομάζεται: «Η απόλυτη νίκη είναι για το Ισλάμ, όχι όμως μέσω των μουσουλμάνων».
Μέσω ποιών δηλαδή; Μέσω ενός παγκόσμιου ηγέτη, τον οποίο φαντάζονται ως τον Γιαχβέ-Αλλάχ;

Ή αυτό αποτελεί μια προσπάθεια ριζοσπαστικοποίησης δυτικών ώστε να μετατραπούν σε λίγο καιρό σε «μοναχικούς λύκους»;, όπως ανέφεραν «ειδικοί» στο Star;
Το τρίτο φυλλάδιο έχει τίτλο: «Ω άνθρωπε, να είσαι άνθρωπος και όχι σατανάς».

Το τέταρτο φυλλάδιο έχει τίτλο: «Πώς να παρατείνετε το χρόνο της πολικότητας της Γης; Το μόνο όπλο κατά της τρομοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο φάκελος  που παρέλαβε το Πολυτεχνείο Κρήτης περιείχε επίσης φυλλάδιο στην αραβική γλώσσα και παραδόθηκε από υπάλληλο του Ιδρύματος, ο οποίος νωρίτερα τον είχε παραλάβει με την αλληλογραφία των ΕΛΤΑ στη Γραμματεία της πρυτανείας.
Ο φάκελος ήταν σκισμένος σε ορισμένα σημεία, έφερε πλέγμα ενίσχυσης και ήταν άσπρου και πράσινου χρώματος.
Οι πρυτανικές αρχές του Πολυτεχνείου αρχικά δεν αξιολόγησαν την αποστολή του φακέλου, ωστόσο όταν και έγινε γνωστή η αποστολή ύποπτου φακέλου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές των Χανίων οι οποίες και παρέλαβαν τον φάκελο.
Δείτε το ρεπορτάζ:
EL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!