Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ένωση Στρατιωτικών: Επεισόδιο στον Κατσικά - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ ''ΤΡΕΧΕΙ'' ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ξεκίνησε επίσημα σας λέω το σχέδιο  ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ) το οποίο συμπληρώνει τους υπόλοιπους σχεδιασμούς του σιωνισμού για τον διαμελισμό της χώρας μας. Όλα τα σχέδια τους τα έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ

Την απεμπλοκή του στρατιωτικού προσωπικού από τα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων ζητά η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή νέο συμβάν που εκδηλώθηκε στον Κατσικά.

 
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωση, «κατά την διάρκεια της νύχτας το στρατιωτικό προσωπικό που εκτελούσε άοπλη υπηρεσία στο κέντρο του Κατσικά δέχθηκε αναίτια επίθεση από μετανάστη. Χάρη στον υψηλό επαγγελματισμό του στρατιωτικού που εκτελούσε την υπηρεσία επόπτη και με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας απετράπη η τραγική κατάληξη του σοβαρού περιστατικού».

Η Ένωση Στρατιωτικών με σειρά εγγράφων είχε ζητήσει την άμεση απεμπλοκή των στρατιωτικών και των οπλιτών θητείας που εκτελούν άοπλες υπηρεσίες στα κέντρα προσφύγων- μεταναστών ειδικά μετά την αποχώρηση της αστυνομίας από αυτά.

Το ίδιο αίτημα επαναλαμβάνει και τώρα.
Σχετικά με το συμβάν κατά την διάρκεια της νύχτας μετανάστης σε κατάσταση μέθης επιχείρησε να επιτεθεί με μαχαίρι σε στρατιωτικό.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία προχώρησε στην προσαγωγή του.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!