Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Παγκόσμιο κέντρο κουκουλοφόρων η Αθήνα: Ξένοι έρχονται και εκπαιδεύονται ΕΔΩ για τους πολέμους των πόλεων – Συνταρακτικό ρεπορτάζ (ΒΙΝΤΕΟ) - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ''ΕΥΛΟΓΙΕΣ'' ΤΩΝ ''ΣΥΜΜΑΧΩΝ'' ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Δείτε τις λεπτομέρειες του σχεδίου που  επέλεξαν να ξεκινήσουν επίσημα τη δράση τους ΕΔΩ και σημειώστε ότι αυτό γίνεται τη στιγμή που η Τουρκία οργιάζει με επίσημες απειλές πολέμου στο Αιγαίο.


Βλέπετε να εκτυλίσσεται μπροστά σας το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ), το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε ΠΟΛΥ σοβαρά καθώς και τις παρακάτω σημαντικότατες παραπομπές, που σας δίνουμε προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος αυτό που έρχεται και να προετοιμαστείτε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Αφορά την δική σας σωματική ακεραιότητα και βιολογική επιβίωση.... πόσο πιο καθαρά να το πούμε;


Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' εντάσσεται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου ενάντια στην πατρίδα μας - δείτε ΕΔΩ

Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων και την οποία νομιμοποίησε ο τουρκοεβραίος Axel Cipra με την υπογραφή της συμφωνίας του Μαρόκου ΕΔΩ

Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ


Μελετήστε ΚΑΛΑ τις παραπομπές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ
Εκατοντάδες κουκολοφόροι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια την περιοχή των Εξαρχείων!

 
Αποκαλείται μάλιστα «Μέκκα της αναρχίας».
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης που αναδεικνύουν το θέμα, σκοπός της επίσκεψής του να βιώσουν από κοντά, «μάχες σώμα με σώμα» με αστυνομικούς αλλά και να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με το αντάρτικο πόλης, όπερ και σημαίνει πως οι πόλεμοι των πόλεων είναι ante portas.
Οι ξένοι κουκουλοφόροι που επισκέπτονται τα Εξάρχεια είναι δύο κατηγοριών:
  • Επισκέπτες συγκεκριμένων ημερομηνιών, σημαντικών για τους κουκουλοφόρους (πχ17 Νοέμβρη). Έρχονται στοχευμένα για συμμετοχή σε επεισόδια.
  • Εκείνοι που έρχονται τις υπόλοιπες μέρες για να εκπαιδευτούν, με εκπαιδευτές τους Ρουβίκωνες!!!
Αν συλληφθούν αφήνονται ελεύθεροι, ενώ στις χώρες τους αυτό δεν θα ίσχυε.

Η Νέα Τάξη εκμεταλλεύεται ή μάλλον έχει ορίσει το καθεστώς «Αβάτου» στα Εξάρχεια και εκπαιδεύει στρατιώτες, οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα θελήσουν να προκαλέσουν το απόλυτο τρομοκρατικό χάος σε πόλεις της Δύσης, προκειμένου μετά να επιβληθεί «τάξη» από τα αφεντικά τους.

Οι «μπαχαλάκηδες» εκμεταλλεύονται το καθεστώς του «Αβάτου» και της ανομίας που έχει δημιουργήσει η παθητική στάση που επιδεικνύει η φυσική και πολιτική ηγεσία της αστυνομίας στα φαινόμενα αναρχίας και παραβατικότητας που υπάρχουν στην περιοχή και κάνουν κυριολεκτικά, ό,τι θέλουν.

Οι τρομο- τουρίστες που φτάνουν στα Εξάρχεια από κάθε μήκος και πλάτος της γης, διαμένουν είτε σε υπό κατάληψη κτίρια είτε σε δωμάτια και διαμερίσματα που ενοικιάζουν μέσω πασίγνωστη ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Δεν θα πούμε κάτι άλλο! Τα σχόλια δικά σας:
EL

1 σχόλιο:

  1. Συνέντευξη Τύπου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στα τοπικά ΜΜΕ της Αργολίδας - ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/xGkNaXGlrNQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!