Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

To αυγό και το κεφάλι του Φιδιού είναι το Φανάρι..Ο αρχιναζιστής βασανιστής αρχηγός της … Διάσπαση της ορθοδοξίας με σκοπό την επιβολή της πανθρησκείας. - ΑΤΖΕΝΤΑ 21

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Διάσπαση της ορθοδοξίας με σκοπό την επιβολή της πανθρησκείας.

Πρόκειται για ενέργειες της  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

Χριστούγεννα στην Ουκρανία στην εκκλησία της Αγ. Σοφίας 

 
στο Κίεβο δίπλα στο γενικό εισαγγελέα Lutsenko είναι ένας αρχι-Ναζί  ο Evgen Karass , ο επικεφαλής της συμμορίας C14 που πρωτοστάτησε σε εκτελέσεις και βασανιστήρια αντιφρονούντων….
To αυγό και το κεφάλι του Φιδιού είναι το Φανάρι… σε αυτούς τους ομοϊδεάτες του αιμοσταγείς δολοφόνους έδωσε Αυτοκεφαλία ο Βαρθολομαίος…Kατά την παρουσίαση του Τόμου εμφανίστηκαν και οι εξτρεμιστές των C14 που διέπραξαν μαζί με  Τάγμα Αzov ,  pravy sektor, svoboda αμέτρητα εγκλήματα πολέμου στο Ντονμπάς…..

Όλες οι αναφορές μιλούν για μια νεοναζιστική παραστρατιωτική οργάνωση που συνεργάζεται με την καθεστωτική αστυνομία Ποροσένκο. Στα ρατσιστικά της εγκλήματα συγκαταλέγονται εμπρησμός σε καταυλισμό ρομά στο Κίεβο, επίθεση κατά σοσιαλιστή πολιτικού ενώ γιόρτασε την επέτειο γέννησης του Χίτλερ μαχαιρώνοντας ακτιβίστρια φιλειρηνικού κινήματος.Πίστη στην ανωτερότητα της Λευκής ράτσας, Μπαντεριστές..
«Бандерівський марш» зі смолоскипами у Дніпрі. 1 січня 2018 року

Ο Ποροσένκο αποκαλύπτει τα σχέδια του ευθύς αμέσως αφού έλαβε τον Τόμο… »……Θα έρθει η νίκη και η ειρήνη. Και η Ουκρανία επιτυχώς θα είναι σε θέση να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ » . Που σημαίνει ό,τι είναι οι Πρέσπες για Σκόπια είναι ο Τόμος για Ουκρανία δηλ. το προαπαιτούμενο για ένταξη σε ΕΕ,ΝΑΤΟ..Επομένως κατ΄ομολογίαν η χορήγηση Τόμου στη σχισματική Εκκλησία είναι μια αποκλειστικά πολιτική πράξη με πατριαρχικό ένδυμα….

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!