Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΙΟΣ καί ΠΩΣ σας έδωσαν τότε 16.000.000.000 δραχμές "κύριοι" του (βαθυτάτου!) Π Α Σ Ο Κ ; ; ;



Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα 16.000.000.000 δραχμές που σύμφωνα με τον τότε "στρατηγό" του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρο Τσουκάτο, είχαν μπει στα ταμεία του κόμματος, από... δωρεές επιχειρηματιών, πριν τις εκλογές του 2000.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Την έρευνα θα διενεργήσει η οικονομική εισαγγελία και σύμφωνα με την παραγγελία της κ. Δημητρίου προς την επικεφαλής της, Μαριάννα Ψαρουδάκη, θα διερευνηθεί η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων ποινικών αδικημάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ

Υπενθυμίζεται ότι την αποκάλυψη ότι μόνο μέσα σε μια χρονιά το ΠΑΣΟΚ είχε συγκεντρώσει από ιδιωτική χρηματοδότηση 16 δισ. δραχμών, την έκανε ο Θεόδωρος Τσουκάτος απολογούμενος στο δικαστήριο για το δωράκι του ενός εκατομμυρίου μάρκων από την γερμανική Siemens.

«Τα χρήματα - είπε σχετικά ο τότε στενός συνεργάτης του τότε πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού της χώρας, Θεόδωρου Σημίτη, πήγαν μέρα μεσημέρι στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ, με τους δημοσιογράφους απέξω και τα κατέβαζε στο ταμείο, όπου οι ταμίες τα μέτρησαν και τα πήραν».

Σχετική εικόνα

Μάλιστα ο Θεοδ. Τσουκάτος που ζήτησε συγνώμη γιατί «την παρανομία την έκανα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έδωσα μεγάλη σημασία λόγω της πίεσης της δουλειάς και της ανάγκης να έρθουν χρήματα στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ

Ο πακτωλός των χρημάτων

Ακόμα ο Θεοδ. Τσουκάτος ...εξήγησε και γιατί χρειάζονταν τόσα χρήματα καθώς όπως είπε λόγω των επικείμενων εκλογών τα έξοδα ήταν πολύ μεγάλα καθώς έπρεπε να πληρωθούν:

Μετακινήσεις ετεροδημοτών με αεροπλάνα, πλοία και λεωφορεία.
Διαφήμιση σε ΜΜΕ
Προεκλογικές συγκεντρώσεις : Φώτα, μεγάφωνα, εξέδρες, μετακινήσεις φίλων κόμματος.
Υλικά εκτύπωσης (φυλλάδια κλπ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Τσουκάτο η ιδιωτική χρηματοδότηση των κομμάτων από εταιρίες ήταν κάτι που αποτελούσε και αποτελεί πάγια πρακτική: 
«Κανείς όμως δεν ήθελε και δεν θέλει να ερευνήσει την ιδιωτική χρηματοδότηση των κομμάτων», είπε και επικαλέστηκε και σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο του Κ.Σημίτη που εκδόθηκε το 2015 και μιλά για την ιδιωτική χρηματοδότηση ως πάγια πρακτική των πολιτικών σχηματισμών.

Ενδεικτικός είναι ο διάλογος που ακολουθεί ανάμεσα στον Θεοδ. Τσουκάτο και στον πρόεδρο του δικαστηρίου:

Πρόεδρος: Είπαμε ένα νούμερο για το 2000; 16 δ ι σ ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι α   δραχμές από ιδιωτική χρηματοδότηση εταιριών;

Τσουκάτος: Ναι, υπήρχαν εθνικές εκλογές τότε, αλλά εγώ δεν ήμουν στην επιτροπή.

Πρόεδρος: Ποιες είναι αυτές οι εταιρίες;

Τσουκάτος: Δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα, υπάρχει κώδικας  ε χ ε μ ύ θ ε ι α ς  γιατί αυτές οι εταιρίες δεν ήθελαν να βγαίνουν τα ονομάτά τους. 
Πολλές από αυτές χρηματοδοτούν και ΣΗΜΕΡΑ πολιτικά κόμματα από κονδύλια για δημόσιες σχέσεις που έχουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ

https://papatzides.blogspot.com/2019/02/16.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας και ο «άμυαλος λαός»
    Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 -

    Παρά το χρονικό διάστημα που έχει περάσει, η στιχομυθία Τσίπρα-Μακρόν (υπό την παρακολούθηση του Ανα-ν-στασιάδη), στο περιθώριο της συνόδου των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου στην Κύπρο, «έγραψε ιστορία» ως μνημείο απερίγραπτου συκοφαντικού ψεύδους και κυνικής περιφρόνησης της λαϊκής θέλησης των Ελλήνων από τον «ηγέτη» τους. Ας θυμηθούμε, όμως, την στιχομυθία αυτή:

    «Τσίπρας: Ήταν δύσκολα. Υπήρξαν διαδηλώσεις ακροδεξιών λαϊκιστών κατά της συμφωνίας

    Μακρόν: Πόσοι συμμετείχαν;

    Τσίπρας: Στις τελευταίες διαδηλώσεις ήταν περίπου 70.000. Δεν ήταν τόσο ογκώδεις.

    Μακρόν: Η πλειοψηφία των ανθρώπων ήταν υπέρ;

    Τσίπρας: Ναι, νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους».

    Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας χαρακτηρίζει ως «ακροδεξιούς λαϊκιστές» τα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαδήλωσαν σε τρία Συλλαλητήρια (1 στην Θεσσαλονίκη και 2 στην Αθήνα) και κατ’ επέκταση την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που αντιτίθεται στην συμφωνία. Θυμίζοντας κάτι από τον πολωνό κομμουνιστή δικτάτορα Γιαρουζέλσκι, αλλά ενθυμούμενος και το δικό του παρελθόν στην ΚΝΕ, βαφτίζει τον Ελληνικό Λαό ως κάτι από «αντεπαναστάτες» έως «αντιδραστικά στοιχεία» και (νομίζει ότι) καθάρισε. Ο δε ισχυρισμός του ότι οι διαδηλώσεις «δεν ήταν τόσο ογκώδεις», δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμη μέγα ψεύδος του επικεφαλής της «Πρώτη φορά Αριστερά» εθνομηδενιστικής κυβέρνησης. Κι αυτά λέγονται από έναν απίστευτα θρασύδειλο πρωθυπουργό που για να μπορέσει να μιλήσει σε ένα μισοάδειο χώρο στην Θεσσαλονίκη πρέπει να επιστρατεύσει τόσο αρκετές διμοιρίες ΜΑΤ (τις οποίες θα… καταργούσε) όσο και συριζαίους «ασφαλίτες» με περιβραχιόνια, που «έκοβαν φάτσες» στην συγκέντρωση. Επίσης, δεν στάθηκε ικανός να διοργανώσει ούτε μια ανοιχτή συγκέντρωση υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν θα συγκέντρωνε ούτε το 1% των συμμετεχόντων στα τρία Συλλαλητήρια. Ακριβώς, όπως ο «φλούφλης» συνομιλητής του Μακρόν, που αποκαλεί «μειοψηφία» τα «Κίτρινα Γιλέκα», αλλά σε συγκέντρωση που έκανε υπέρ των «θεσμών» δεν κατάφερε να συγκεντρώσει παρά μια χούφτα οπαδών του. Σε (αν)αντιστοιχία, ας θυμηθούμε απλώς ότι ο Ντε Γκολ, μεσούντος του «Μάη του ‘68», μπόρεσε και έβγαλε στους δρόμους σχεδόν 1.000.000 Παριζιάνους που διαδήλωναν σε βάρος της «εξέγερσης». Αυτά, ως ένα μέτρο σύγκρισης των κοινωνικών ομάδων που στήριζαν καθεστώτα και πολιτικές τότε και τώρα, καθώς και μια επιπλέον απόδειξη της γύμνιας των σημερινών «ηγετών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γυρίζουμε πάλι στην συνομιλία Τσίπρα-Μακρόν και στο σημείο που ο δεύτερος ρωτά τον πρώτο αν η πλειοψηφία υποστηρίζει(!) την Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσα στην μόλις 18 λέξεων απάντηση του Τσίπρα, που συνοδεύτηκαν από ένα ειρωνικό μειδίαμα, συμπυκνώνεται όλη η εξουσιαστική αλαζονεία της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης και η βαθειά περιφρόνηση που επιφυλάσσει ο πρωθυπουργός της για τον Ελληνικό Λαό. Ακόμα χειρότερα, γίνεται πασιφανής η κυνική αδιαφορία του για την ουσία της λαϊκής θέλησης και η ετοιμότητά του να τσαλαπατήσει για μια ακόμη φορά τα τελευταία υπολείμματα Εθνικής Κυριαρχίας σε αυτόν τον Τόπο. Ποια είναι η ουσία των όσων λέει ο πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης μειοψηφίας (όχι πια μόνο στον Λαό, αλλά και στην Βουλή); Ποιο είναι το αληθινό περιεχόμενο των όσων υποστηρίζει ο επικεφαλής μιας Χώρας, ο οποίος στέκεται στην θέση του μόνο και μόνο χάρη στην στήριξη των υπερατλαντικών και ευρωπαϊκών κέντρων ισχύος και στην συνενοχή όλου του υπόλοιπου πολιτικού κόσμου του «Συνταγματικού τόξου»; Ισχυρίζεται, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αναγνωρίζει ως πολίτες με πλήρη δικαιώματα (άρα και με το δικαίωμα να συνιστούν πλειοψηφίες) μόνο όσους… «μπορούν να σκέφτονται»! Οι υπόλοιποι, είναι «ετερόκλητος όχλος» ή «ακροδεξιοί λαϊκιστές» ή οτιδήποτε άλλο μη «πολιτικά ορθό», οπότε επί της ουσίας τους αφαιρούνται τα πολιτικά δικαιώματα. Το 70% (και πλέον) του Ελληνικού Λαού που αντιδρά αρνητικά στην Συμφωνία των Πρεσπών δεν συνιστά, για τον Τσίπρα, πλειοψηφία. Τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Μακρόν εκφράζουν πιστά την γραμμή των κέντρων αποφάσεων του στρατοπέδου της παγκοσμιοποίησης, που προφανώς ψάχνουν να βρουν τρόπους (και) θεσμικού αποκλεισμού της δυνατότητας των «μη σκεπτόμενων» να συναποφασίζουν το μέλλον της χώρας τους.

      Βρισκόμαστε, λοιπόν, ενώπιον ενός αδίστακτου και κυνικού πρωθυπουργού μιας ανάλογης πολιτικής μειοψηφίας που βιντεοσκοπήθηκε την ώρα που ξεδίπλωνε στους ομοϊδεάτες του όλη την στυγνή περιφρόνησή του για το τι θέλει η πλειοψηφία του Λαού, του οποίου (δυστυχώς) ηγείται. Σε έναν ανάλγητο κυβερνήτη που η μοναδική δεδηλωμένη την οποία διαθέτει είναι η κάλυψη των ισχυρών πατρόνων του και η συνένοχη «αβάντα» των «αντιπολιτευόμενων» της ΝΔ, ώστε να συνεχίζει να εκτελεί «συμβόλαια θανάτου» της Πατρίδας και του Λαού. Ο Τσίπρας εκπροσωπεί το ιδεώδες των ξένων κέντρων αποφάσεων: κυβερνήσεις πολιτικού υπηρετικού προσωπικού, που θα αντλούν νομιμοποίηση από ένα τμήμα μόνο των πολιτών, το «πολιτικά ορθώς σκεπτόμενο», και θα δίνουν λογαριασμό για τις πράξεις τους μόνο στα αφεντικά τους. Σε αυτά τα σύγχρονα «γιουσουφάκια», που δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό για τις συνεχείς αντεθνικές και αντιλαϊκές πράξεις τους, η Εθνική και Κοινωνική Αντίσταση απέναντί τους αποτελεί μονόδρομο. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

      ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

      Διαγραφή
  2. ΚΙ ΑΛΛΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ; ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ;
    20/02/2019

    Στην σύλληψη πέντε «προσφύγων» για εμπορία ναρκωτικών, που στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 101,9 γραμμαρίων, όπως επίσης το χρηματικό ποσό των 561 ευρώ κι ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, προχώρησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

    Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 16 έως 30 ετών, Αλγερινοί, Πακιστανοί και Σύριοι, με την κατηγορία της συγκρότησης συμμορίας με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών εντός του Πανεπιστημίου και πέριξ του Ιδρύματος.

    Θυμίζουμε, ότι ανάλογη αστυνομική επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα στην ίδια περιοχή και οδήγησε στην εξάρθρωση πολυμελούς «προσφυγικής» συμμορίας διακινητών ναρκωτικών.

    Ωραία όλα αυτά, αλλά τα «προσφυγάκια» είναι «βαποράκια». Οι μαφιοζοκομμουνιστές μεγαλέμποροι, που ελέγχουν όλους τους πανεπιστημιακούς χώρους της χώρας, πότε θα συλληφθούν άραγε; Ή μήπως γι’ αυτούς υπάρχει ασυλία από την αγαπημένη τους κυβέρνηση των προδοτών;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!